Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Já mám pořízenou 70w z pouliční lapmy(né kradená) a jsem spokojenej.Tak další info o kytičkách jsou staré už 24 dní ale mají jen tak 10cm protože dost dlouho byli pod cool white,hnojim stále výluhem z kopřiv s přídavkem papouščího trusu a změni jsou hodně velké když už jsou pod 70w snad budou už brzy nová fota tak zatim zdar Vyhulda
Jo ještě si chci koupit hnojiva a to asi OBM a Wuxal Super ten je na růst ne?používáte někdo,a jak jste spokojeni?Četl jsem onich docela dost na growru a docela dobrý:-) tak se mějte zdar Vyhulda
já jsem si koupil OBM, ale nemůžu ho ještě použít. ted jsem vysadil. a od kdy vyhuldo můžu hnojit? A chci se tě zeptat,at nemusím prolízat faq, jak poznám, jestli to potom bude samička a nebo sameček? a dá se to nějak ovlivnit?
Samce od samice poznáš když už budou tak 15cm velké kytičky tak je na pár dní přepneš na 12/12 a oni se objeví pestíky bud ještě z blizničkou nebo zničim a to je samice a zakrátko kuličky a to je samec.Hnojit můžeš začít okolo 20dne ale nejni podmínkou.Tak snad už budou fota a zas něco přdám zatim zdar Vyhulda
Tak tady jsou nová fota.Hnojeno zatim jen výluhem z kopřiv a také 2 den univerál hnojivem(něco co měla máma doma) kytičky jsou už 10-15cm velké.Taky chci vyměnit alobal za plagáty ale ototčim je druhou stranou a ta je bílá a pěkně leská možná že to bude dobrý.Tak a tady jsou ty fota zdar Vyhulda
Chtel bych se zeptat mam mini skrinku a mam tam usporku 20W je fakt malicka tak se mi tam nevleze zarivka zadna ale mam možnost sehnat sodikovou vybojku ale poulični 150W kdybych ji tam hodil a dal nejakej poradnej odfuk bylo by to lepsi nebo tak hodit jeste nejakou dalsi usporku aby to melo dohromady asi tak 60W je to muj 1 indoor tak nefim co bude a co ne !!!