Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
sa pokusim hodit sem foto z mojho outdooru je pestovany v drsnych severovychodoslovenskych podmienkach v krikoch vysoko na kopci... ale aj tak to vyzera slusne co na to poviete?
no protože jsem kytky sklidil už dávno tak mám fotky ale bez důkazů a skoro všechno co jsem sklidil tak jsem nějak rychle skouřil ale zatím né všechno:c))
tak taky pridam svoji trosku do mlyna (bohuzel vzdycky fotim bez xichtu nebo dukazu) takze tohle je moje balkonova white widow(dutch passion)pestena z klonu,v tropickem klimatu (neziju v cr) nechtic se mi urvala vetvicka pod lampou rizek korenil venku je to cistej outdoor jako dukaz by mel postacit thread k teto rostline http://grower.cz/forum/showthread.p...2612#post302612 -------------------------------------------------------------------------------------------- http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=19459
Zdravím Growery,
tady je můj skromný příspěvek. Klasicky dvakrát Purple#1 a jedna Shiva, bohužel napadeno plísní. Jako důkaz by snad mohlo posloužit datum focení z informací o obrázku ( dostupné např. ve Zoner Photo Studio, ale i mnoha dalších), jestli ne tak marné, zlobit se nebudu.
Tak tady něco odemě ale též bez důkazů jelikož celej muj důkaz si nekdo pěkně v noci odnesl a mě nechal jenom oči pro pláč. Kdybych ho chytil tak by dostal tokovou čočku že by už nikdy na konopí ani nepomyslel. Jinak to byl BUDHA a moc jsem se na nej těšil!!!
Tak sem dam taky neco z me jungle.
1.tohle uz tady jednou vyhralo foto tydne
2.tohle je vecerni foceni kyticky meli neco pres 3.5m
3.tady jedna z poslednich fotek pred sklizni,kterou sem bohuzel ja nedelal viz muj thread