Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
kytka mě nepřestává udivovat.... tenhle řízeček je něco přes týden starý, přežil masakr suchem a dneska jsem ho chtěl vytáhnout a zjistit jestli žije nebo ne, při zatahání se mu moc nechtělo tak jsem ho podhrábl a ...
zvlášť řízečkům s kořenovým pupenen se daří skvěle, ty koření
skoro okamžitě
# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever
tak nějak, teď už záleží na něm jestli vyhodí pupen nebo ne, měl jsem několik řízků co měly super kořenový systém ale žádný pupen a chcíply, a podobně krásně olistěný řízek bez kořínků který ale přežil
otec říkal že v lednici by ještě měl být nějaký hyperstimulátor co používal na orchideje, stačilo prý potřít pupen a kytka vyhodila květ nebo dceřinnou rostlinu
jdu to najít
# SpudGuns # OUT07?? #
zdarec,ja bych se chtel jen optat jestli by nebyl nejaky ten rizek treba na prodeJ??Chtel bych to hrozne rad skusit,ale do Prahy to mam pres celu republiku.
takhle vypadá košťál co zbyl z mojí šalvějky po řízkování po cca 20ti dnech venku ve volné půdě (u potoka, mísné slunce, vlhký vzduch, vypadá to na ideální podmínky)... počítám že tak 80cm za léto doroste
na listech je vidět že budou zas jiné než ty co měla u mě ve skříni
# SpudGuns # OUT07?? #
Ja som objednaval salviu z www.plantae.sk tam ju maju za 220,- Sk co je viac ako o polovicu lacnejsie ako z rastlinky.sk a prisla mi do 4-roch dni (posielaju aj do ciech)
Docela by mě zajimalo srovnaní Mexických dovážených modýlků šalvěje s těma našema Českýma.
Dobrý stránky nejen o šalvěji, spousta inspirace: http://www.vegetalismus.cz
IMO potence u všech "modelů" bude velice podobná protože rozdíly nejsou nijak zvláštní...
na mojí šalvějce jsem identifikoval svilušky a chci v nejbližší době aplikovat postřik nikotinem, máte někdo praktické zkušenosti? prý by to měl být totální likvidátor všech živočichů
# SpudGuns # OUT07?? #
jenomže tabákovník nemám a jenom tak ho nevyčaruju navíc mi tohle přijde k ničemu, tabákovník žádný ochranný štít nevytváří
# SpudGuns # OUT07?? #