Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » michaný vs. čistý
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 5 »
Co ti libi lepší, michaný nebo čistý jointu?
michaný
čistý
nevadí
Ukázat Výsledky [Upravit Anketu (pouze moderátoři)]
Autor
Téma 
Ant
Stálý Člen

Karma uživatele Ant - 81% PěstitelskáKarma uživatele Ant - 81% PěstitelskáKarma uživatele Ant - 81% PěstitelskáKarma uživatele Ant - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

Tag příde na to co gdyž je to nějaká ganja tak čistý ale skank určitě říznout s tabákem.... sice je chuť horší ale dát to čistý tak nevim nevim jak bych dopad!!

...... Nezáleží na tom jestli tak vypadáš ale jestli tak myslíš........
***NEBERTE DROGY , KUŘTE MARIHUANU © ***

2*50W - Hash Plant - Bublák
250W-Durgha Matha
250W- 3* White Widow , 2*Durgha Matha
Balkón-2002-Ganja
Balkón- Purple Pepper or Afghan 03

The Brotherhood of Grower Illuminati
ofshoot of
The Brotherhood of Eternal Love

Old Post 14-04-2002 v 13:10 PM
Ant je offline   Profil uživatele Ant   Find more posts by Ant   Foto galerie člena Ant   Click here to Send Ant a Private Message   Add Ant to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Ant! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 34

Jsem nekurak, ale presto tabak do jointu davam, ale jen tak max. 1/3 tabaku /zlepsuje to horeni, snizuje spotrebu/. Ten tabak nejcasteji Lucky /zadny preschly stareny/. Cisty kvalitni skunky - to neni asi uplne nejlepsi pro plice. Takhle hulim neco pres tri roky a njakou tohu po tabaku nepocituju.

Old Post 14-04-2002 v 16:37 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Srooga
Grower Kuchtík

Karma uživatele Srooga - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 35

Když jointa, tak s tabákem - zrovna jako Wall 1 cígo do dvou jointíků...
Po čistým sem většinou nepoužitelnej

Jinak vřele doporučuju vodní dýmku.
Myslim ale klasickou šíšu, mokrej tabák, uhlík a hodina lahodnýho pokouřeníčka. Ti, co tabákový vodnici holdujou mi určitě daj za pravdu v tom, že z ochucenejch a černejch tabáků + ganja se dá namíchat slušnej dortík

Osobně doporučuju černej datlovej tabák...ten zmašťuje sám o sobě, natožpak s dobrým skaníkem....

Srga!

Old Post 14-04-2002 v 18:03 PM
Srooga je offline   Profil uživatele Srooga   Find more posts by Srooga   Foto galerie člena Srooga   Click here to Send Srooga a Private Message   Add Srooga to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.Mates-CrazyHorse
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.Mates-CrazyHorse - 63% Pěstitelská

Já sem pro Příspěvek č. 36

Já osobně sem pro, protože sem kuřák. Ale znám dost lidí, který nekouřej a tabák jim nevadí a sami dokonce někdy motaj s tabákem.
Samozřejmě, že nejlepší pokouřeníčko je hezky na čisto, ale přiznejme si, že ne každýmu rostou doma nejlepší skunky. Mě třeba vůbec ne. A proto, i když to nemám rád, je třeba něco nakoupit a je fakt, že zakouřit si za nějaký 2 kila, nebo za 250 jednoho špeka je trochu luxus.

to abra:Nedovedu si v poslední době představit špeka bez shotů, takže radši jenom tak zlehýnka posypu tabáčkem.

Nejlepší na špeka je Javaans Zwar Shag, ale v případě nouze se tam daj nasypat i Startky(to má potom velkej vliv na chuť do mínusu, ale co nadělat. Řekneš si, zejtra si koupim tabáček a pochutnám si holt až zejtra.)
Zdraví Mates

Matesák
až dolížu nanuka, tak vylížu Annu K.

Old Post 15-04-2002 v 09:26 AM
Mr.Mates-CrazyHorse je offline   Profil uživatele Mr.Mates-CrazyHorse   Find more posts by Mr.Mates-CrazyHorse   Foto galerie člena Mr.Mates-CrazyHorse   Click here to Send Mr.Mates-CrazyHorse a Private Message   Add Mr.Mates-CrazyHorse to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pan dan
Stálý Člen

Karma uživatele pan dan - 8% Pěstitelská

rikam tabaku ano Příspěvek č. 37

ale zavisi na tom, co hulim. Ganju cistou, skunk s tabakem, hasis taktez. Nedovedu si predstavit, ze bych vyhulil byt jen ziletku cistyho skanku. A kdyz hulim s nejakym tabakovym odpurcem, tak sklicko cistyho matrose. A kdyz dotycnej nema rad slukny (divny,ale setkal jsem se s timto pripadem) tak ukazu prostrednik se slovy bud a nebo, vyber si.

Teprve až pokácíte poslední strom, zabijete posledni rybu a otrávíte poslední řeku přijdete na to, že se peníze nedají jíst.

Old Post 15-04-2002 v 12:30 PM
pan dan je offline   Profil uživatele pan dan   Find more posts by pan dan   Foto galerie člena pan dan   Click here to Send pan dan a Private Message   Add pan dan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cosmos
Stálý Člen

Karma uživatele cosmos - 22% PěstitelskáKarma uživatele cosmos - 22% Pěstitelská

Pohodička Příspěvek č. 38

ja jsem si zvik kouřít jointy s tabákem, ale nesmí ho tam být moc, záleží na modelu...radši si dám výc brk a zhulim se postupně, než se odsračkovat hned...
je možný, že tabák snižuje účinost...taky jem to čet, Konopí pro zdraví-Conrad,Chris-výborná kniha, a když se moc zhulím...zrychlenej tep...tak mě cígo uklidní
jinak je to čistý určitě zdravější, ale mě to s tabákem víc chutná záleží na chuti a zviku...tak dobrou chuť

na zjemnění chuti, když to škrábe, je dobrý přidat do brka špetku skořice nebo hřebíčku...ale stačí opravdu málo, hlavně u toho hřebýčku...opatrně

[Edited by cosmos on 15-04-2002 at 03:33 PM]

Old Post 15-04-2002 v 14:13 PM
cosmos je offline   Profil uživatele cosmos   Find more posts by cosmos   Foto galerie člena cosmos   Click here to Send cosmos a Private Message   Add cosmos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sido
Stálý Člen

Karma uživatele Sido - 13% PěstitelskáKarma uživatele Sido - 13% Pěstitelská

Obecné *** Příspěvek č. 39

Ja osobne jsem pro pridani tabaku, pridavam svetelej Drum nebo Johaneesse tak v pomeru 1/3 tabak 2/3 ganja.
Ja teda nevim co tady vsichni ti co bali speky bez tabaku huli, ale ja bych ten Northern Light co jsem nedavno sundal cistej nehulil a ten Matrixuv Silver Jack uz vubec ne :o) A vubec i v mem okoli se do jointu dava bezne tabak. Neco jineho je slukovka, tam samozrejme patri ganja samozrejme cista....

End

Old Post 15-04-2002 v 19:50 PM
Sido je offline   Profil uživatele Sido   Find more posts by Sido   Foto galerie člena Sido   Click here to Send Sido a Private Message   Add Sido to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Leli
Stálý Člen

Karma uživatele Leli - 56% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 40

Již dávno nekouřím ... ale jenom hulim ... Nevím proč, ale cigarety mě začaly smrdět když jsem začal z hulenim ... kouříte více nežli před nalezním spasitele cannabisu ??? Chutná vám více nějaká nikotinová inhalace od toho nepopsatelného zhulení ??? ( ty krávo ... co to píšu ??? )

Latoś tego beje HAFO ... ... ...

Old Post 28-12-2002 v 23:57 PM
Leli je offline   Profil uživatele Leli   Find more posts by Leli   Foto galerie člena Leli   Click here to Send Leli a Private Message   Add Leli to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Leli! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
virus
Stálý Člen

Karma uživatele virus - 12% Pěstitelská

leli Příspěvek č. 41

no ja sem dost kouril,ale ted taky jenom hulim...protoze kdyz uz te to ma nicittak ganja a skank ti neco da..zato ciga ti daj pekny hov**!!!Takze se vyplati jenom hulit a nedavat zbytecne prachy za nic....

roll,roll,roll a joint...

Old Post 29-12-2002 v 08:23 AM
virus je offline   Profil uživatele virus   Find more posts by virus   Foto galerie člena virus   Click here to Send virus a Private Message   Add virus to your buddy list     Navštiv homepage uživatele virus! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
GrowGrass
Stálý Člen

Karma uživatele GrowGrass - 0% Pěstitelská

Ja sem v p**i Příspěvek č. 42

Furt Hulim a i cigara,Cigara me nicej kdyz nehulim tak ani moc nekourim ale jak si zahulim tak furt kourim protoze vim ze me to vic roseka.chtel bych to STOPnout.Pokusim se v novym roce

Na svete je tolik veci prave proto aby sme mohli delat kazdej neco jinyho
H.. .op

Old Post 29-12-2002 v 12:45 PM
GrowGrass je offline   Profil uživatele GrowGrass   Find more posts by GrowGrass   Foto galerie člena GrowGrass   Click here to Send GrowGrass a Private Message   Add GrowGrass to your buddy list     Navštiv homepage uživatele GrowGrass! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Leli
Stálý Člen

... Příspěvek č. 43

Tak to ti přeju ... do nového roku vše nej

Old Post 29-12-2002 v 13:04 PM
Leli je offline   Profil uživatele Leli   Find more posts by Leli   Foto galerie člena Leli   Click here to Send Leli a Private Message   Add Leli to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Leli! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
drinker hulič
Stálý Člen

Karma uživatele drinker hulič - 72% PěstitelskáKarma uživatele drinker hulič - 72% PěstitelskáKarma uživatele drinker hulič - 72% Pěstitelská

sakra! nechte ty ciga uz na pokoji. Příspěvek č. 44

ježišmarjá lidi! zaklepat se dá na milion způsobů tak proč si kurva odpirat cigarety? virus: ciga ti nedaj hovno, ciga ti daj hodne, me pomahaj... uklidnim se, pochutnam si (hehe, nekde tady v hlubinach je v jednom mym prispevku o tabaku ze startky sou humus - hadejte com za znacku ted kourim ale nahodou sou fakt dobry!), mam cim vyplnit cas atd. atd. navic zavisly nejsem coz pozoruju protoze uz sem asi dva nebo tri dny si nezapalil a pohoda. proste nevim proc vsichni ty ciga pomlouvaj... aha, vlastne nam to furt sračkujou do hlav v televizi...¨mimochodem sem zacal kourit az po ochutnani canabisu, takze no problem... a cigarety nesmrdi! chutnaji... takze laskave budte aspon ohleduplni. my kurici taky nepomlouvame co delate. navic to nikomu do ksichta nefoukam, takze....

START FOR PRESIDENT!

Old Post 29-12-2002 v 14:03 PM
drinker hulič je offline   Profil uživatele drinker hulič   Find more posts by drinker hulič   Foto galerie člena drinker hulič   Click here to Send drinker hulič a Private Message   Add drinker hulič to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Al-Ban
Stálý Člen

Karma uživatele Al-Ban - 46% PěstitelskáKarma uživatele Al-Ban - 46% PěstitelskáKarma uživatele Al-Ban - 46% PěstitelskáKarma uživatele Al-Ban - 46% Pěstitelská

to drinker Příspěvek č. 45

Koukám, že jsi asi jeden z těch šťastlivců, kteří nejsou náchylní k závislosti na kouřových (jinej výraz mě nenapadá ) drogách. Ganju jednou za čas, cíga jednou za čas... Ale zase vzhledem k svýmu věku asi nekouříš moc dlouho nebo jo? Mě taky první dva roky přišlo, že mám cigára naprosto pod kontrolou a že můžu kdykoli přestat . Dneska už mě taky docela serou. Sice je pravda všechno co o nich píšeš a pokud k tomu budeš mít i nadále přístup jako doposavad, tak to i pravda zůstane, ale když někdo vytáhne za den krabku a k tomu ještě nějaký to brko (nebo fáju ), tak je to fakt humus, plíce a hrtan by mohli vyprávět .

Old Post 29-12-2002 v 15:15 PM
Al-Ban je offline   Profil uživatele Al-Ban   Find more posts by Al-Ban   Foto galerie člena Al-Ban   Click here to Send Al-Ban a Private Message   Add Al-Ban to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Leli
Stálý Člen

... hmm Příspěvek č. 46

No presně tak ... to sou moje slova !!!! Jen tak dál

Old Post 29-12-2002 v 16:10 PM
baboss
Stálý Člen

Karma uživatele baboss - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 47

Ja sem ted uz asi týden prestal kouřit ciga, posledniho pul roku sem denne stahnul krabku. Je to hruza uplne se mi klepou ruce. Je to hnus. Uz se nemohl ani dychat. Ale ganju hulit neprestanu. Je pravda ze ciga ti opravdu neco davaj ale daleko vic ti berou...

baboss
Všechny věci jsou jedem a nic není bez jedu. Ovšem závisí pouze na množství, jestli se věc jedem stane. Paracelsus

Old Post 29-12-2002 v 16:41 PM
baboss je offline   Profil uživatele baboss   Find more posts by baboss   Foto galerie člena baboss   Click here to Send baboss a Private Message   Add baboss to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Leli
Stálý Člen

... jo !!! Příspěvek č. 48

To je presně vono !!! Cíga berou víc nes dávaj !!!!!!

Old Post 29-12-2002 v 17:05 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 05:26 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 5 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás