Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tag příde na to co gdyž je to nějaká ganja tak čistý ale skank určitě říznout s tabákem.... sice je chuť horší ale dát to čistý tak nevim nevim jak bych dopad!!
Jsem nekurak, ale presto tabak do jointu davam, ale jen tak max. 1/3 tabaku /zlepsuje to horeni, snizuje spotrebu/. Ten tabak nejcasteji Lucky /zadny preschly stareny/. Cisty kvalitni skunky - to neni asi uplne nejlepsi pro plice. Takhle hulim neco pres tri roky a njakou tohu po tabaku nepocituju.
Když jointa, tak s tabákem - zrovna jako Wall 1 cígo do dvou jointíků...
Po čistým sem většinou nepoužitelnej
Jinak vřele doporučuju vodní dýmku.
Myslim ale klasickou šíšu, mokrej tabák, uhlík a hodina lahodnýho pokouřeníčka. Ti, co tabákový vodnici holdujou mi určitě daj za pravdu v tom, že z ochucenejch a černejch tabáků + ganja se dá namíchat slušnej dortík
Osobně doporučuju černej datlovej tabák...ten zmašťuje sám o sobě, natožpak s dobrým skaníkem....
Já osobně sem pro, protože sem kuřák. Ale znám dost lidí, který nekouřej a tabák jim nevadí a sami dokonce někdy motaj s tabákem.
Samozřejmě, že nejlepší pokouřeníčko je hezky na čisto, ale přiznejme si, že ne každýmu rostou doma nejlepší skunky. Mě třeba vůbec ne. A proto, i když to nemám rád, je třeba něco nakoupit a je fakt, že zakouřit si za nějaký 2 kila, nebo za 250 jednoho špeka je trochu luxus.
to abra:Nedovedu si v poslední době představit špeka bez shotů, takže radši jenom tak zlehýnka posypu tabáčkem.
Nejlepší na špeka je Javaans Zwar Shag, ale v případě nouze se tam daj nasypat i Startky(to má potom velkej vliv na chuť do mínusu, ale co nadělat. Řekneš si, zejtra si koupim tabáček a pochutnám si holt až zejtra.)
Zdraví Mates
ale zavisi na tom, co hulim. Ganju cistou, skunk s tabakem, hasis taktez. Nedovedu si predstavit, ze bych vyhulil byt jen ziletku cistyho skanku. A kdyz hulim s nejakym tabakovym odpurcem, tak sklicko cistyho matrose. A kdyz dotycnej nema rad slukny (divny,ale setkal jsem se s timto pripadem) tak ukazu prostrednik se slovy bud a nebo, vyber si.
Teprve až pokácíte poslední strom, zabijete posledni rybu a otrávíte poslední řeku přijdete na to, že se peníze nedají jíst.
ja jsem si zvik kouřít jointy s tabákem, ale nesmí ho tam být moc, záleží na modelu...radši si dám výc brk a zhulim se postupně, než se odsračkovat hned...
je možný, že tabák snižuje účinost...taky jem to čet, Konopí pro zdraví-Conrad,Chris-výborná kniha, a když se moc zhulím...zrychlenej tep...tak mě cígo uklidní
jinak je to čistý určitě zdravější, ale mě to s tabákem víc chutná záleží na chuti a zviku...tak dobrou chuť
na zjemnění chuti, když to škrábe, je dobrý přidat do brka špetku skořice nebo hřebíčku...ale stačí opravdu málo, hlavně u toho hřebýčku...opatrně
Ja osobne jsem pro pridani tabaku, pridavam svetelej Drum nebo Johaneesse tak v pomeru 1/3 tabak 2/3 ganja.
Ja teda nevim co tady vsichni ti co bali speky bez tabaku huli, ale ja bych ten Northern Light co jsem nedavno sundal cistej nehulil a ten Matrixuv Silver Jack uz vubec ne :o) A vubec i v mem okoli se do jointu dava bezne tabak. Neco jineho je slukovka, tam samozrejme patri ganja samozrejme cista....
Již dávno nekouřím ... ale jenom hulim ... Nevím proč, ale cigarety mě začaly smrdět když jsem začal z hulenim ... kouříte více nežli před nalezním spasitele cannabisu ??? Chutná vám více nějaká nikotinová inhalace od toho nepopsatelného zhulení ??? ( ty krávo ... co to píšu ??? )
no ja sem dost kouril,ale ted taky jenom hulim...protoze kdyz uz te to ma nicittak ganja a skank ti neco da..zato ciga ti daj pekny hov**!!!Takze se vyplati jenom hulit a nedavat zbytecne prachy za nic....
Furt Hulim a i cigara,Cigara me nicej kdyz nehulim tak ani moc nekourim ale jak si zahulim tak furt kourim protoze vim ze me to vic roseka.chtel bych to STOPnout.Pokusim se v novym roce
Na svete je tolik veci prave proto aby sme mohli delat kazdej neco jinyho
H.. .op
ježišmarjá lidi! zaklepat se dá na milion způsobů tak proč si kurva odpirat cigarety? virus: ciga ti nedaj hovno, ciga ti daj hodne, me pomahaj... uklidnim se, pochutnam si (hehe, nekde tady v hlubinach je v jednom mym prispevku o tabaku ze startky sou humus - hadejte com za znacku ted kourim ale nahodou sou fakt dobry!), mam cim vyplnit cas atd. atd. navic zavisly nejsem coz pozoruju protoze uz sem asi dva nebo tri dny si nezapalil a pohoda. proste nevim proc vsichni ty ciga pomlouvaj... aha, vlastne nam to furt sračkujou do hlav v televizi...¨mimochodem sem zacal kourit az po ochutnani canabisu, takze no problem... a cigarety nesmrdi! chutnaji... takze laskave budte aspon ohleduplni. my kurici taky nepomlouvame co delate. navic to nikomu do ksichta nefoukam, takze....
Koukám, že jsi asi jeden z těch šťastlivců, kteří nejsou náchylní k závislosti na kouřových (jinej výraz mě nenapadá ) drogách. Ganju jednou za čas, cíga jednou za čas... Ale zase vzhledem k svýmu věku asi nekouříš moc dlouho nebo jo? Mě taky první dva roky přišlo, že mám cigára naprosto pod kontrolou a že můžu kdykoli přestat . Dneska už mě taky docela serou. Sice je pravda všechno co o nich píšeš a pokud k tomu budeš mít i nadále přístup jako doposavad, tak to i pravda zůstane, ale když někdo vytáhne za den krabku a k tomu ještě nějaký to brko (nebo fáju ), tak je to fakt humus, plíce a hrtan by mohli vyprávět .
Ja sem ted uz asi týden prestal kouřit ciga, posledniho pul roku sem denne stahnul krabku. Je to hruza uplne se mi klepou ruce. Je to hnus. Uz se nemohl ani dychat. Ale ganju hulit neprestanu. Je pravda ze ciga ti opravdu neco davaj ale daleko vic ti berou...
baboss Všechny věci jsou jedem a nic není bez jedu. Ovšem závisí pouze na množství, jestli se věc jedem stane. Paracelsus