Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
799 to je drahe ja ja ji kupil v elektrocoleti za 704Kč ultrazvukovou
a ješte se chci zeptat ja mam taky ten zvlchčovač a dal sem si tam hadicy s čističky s bazenu fouka mi to dobře tak když tam dam rosdvjku a dalši hadici timpadem 2 hadice protahne to všechno ta zvlchčovačka pude to dobře do obou hadic
jo,tak pro me to je tak trochu z ruky....vezmu ten z Plusu
Tvuj napad jsem pochopil spravne,ze jsi si udelal 2 vyvody ze zvlhcovacky, misto jednoho puvodniho????
Dik za odpoved W.
jo dam tam nejake klapky nebo tak neco pustim to naplno a přivřu to jak to pude do skřine nemysliě a do matkarny to necham přimo tak by to molo bej OK nemysliš
Kdyz uz tak matkarnu na max a na kyti ,,priskrtit,, teda zalezi v jakem stadiu je mas. Samo, ze ve kvetu mene....
Az ji budu mit v ruce, tak se to nejak technicky budu snazit vymakat. Mozna i nejaky foto... zatim W.
Jeee, tak to je supr. Nic takovyho jsem jeste nikdy nevidel...
Za promysleni to urcite stoji!
Dik za good postreh :-) W.
P.S.
Mozna by to slo napojit primo do nadrze zvlhcovacky....?
Jedna věc mě dává smysl. Když padaj kapky deště na zem. V atmosféře na sebe nabalujou molekuly CO2. proč by se nemohli nabalovat na páru ze zvlhčovače. Nemluvím ted o tabletách, napadá mě udělat například jednu uzavřenou nádobu na vodu (kanystr), kde by byl plovák a zvhlčovačka, do horní části bych vyvedl hadičku ze zdroje CO2. V mém případě bych to asi zkusil z lahve s kvasnicema a větráčkem z kompu bych vyháněl vlhkost s CO2 ven na kytky nějakým průduchem opět v horní části. Stačilo by kdyby větrák foukal do kanystru ze shora. Teď jenom ... Budou kvasnice stačit ?