Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Přesně tak.
Ty ceny jsou fakt ojeb.
Já například nikdy neprodávám, kyž mám, tak kámošům z města, co nemají možnost pěstovat něco vždycky dám.
Ale kšeft je to pěkný, když si třeba rozjedeš 400 W, máš pod tím zhruba 0,5 kg za jednu sklizeň a prodáváš to za takové pálky.
Ale dealerství nemám rád.
Nejlepší je mít dobré kámoše, co sadí taky, a vždycky jak si s nimi sejdeš, tak nabijí třeba oni, když nemají, tak zas já.
Prostě taková totální pohodička.
Já myslím že výroba jednoho g přijde na strašně moooc,já bych se do toho ani nepouštěl,to vyjde levnějc si to koupit,no né?
Možná že při větším počtu těch gé by to..,ale ne to je blbost
Lidi nikdo nepěstuje 1 gram.
Vždycky se jede nejméně jedna kytka, a při ní jde i u takové 70 W vytáhnout tak 30 gramů.
A kdybych to měl prodávat za takové ceny, tak na tom pěkně vyděláš.
Jinak kdyby se sadilo pouze na výnos 1 gramu, tak by tě to vyšlo víc než by si to prodal.
Ideál je si udělat OutDoorek a menší, tak 70 - 150 W InDoorek, pohodář víc nepotřebuje.
No panove tak treba z vlastni zkusenosti muzu rozepsat me naklady:
lampa 250W Son-T + prislusenstvi - 500,- (uplne nova lampa a pouzite šasí)
skrin: zdarma, kazdy doma nejakou ma
Rizky: 500,-
Substrat: kolem 200,-
hnojky + chemie: 560,- (root stimulator, enzymes+,wuxal)
elektrina: cca 1000,- pri te 250W, mozna ani ne
no a vodu asi ani nemusim pocitat, rekl bych tak maximalne 50,- na sklizen
CELKEM:2800,-
vydelim-li to cenou 250 za gram dochazim k cislu 12g zhruba.
Takze staci vypestovat asi 30 g pod 250W a uz se to vyplati
Jinak myslim, ze pod 250 neni problem udelat pres 100g, nemyslite?
for all:ja myslim ze otazka na kolik prijde vyroba jednoho gramu huleni je otomhle:kdyz sectu vsechny naklady(lampa hnojiva genetyka a ja nevim co jeste) a pak je vydelim poctem vypestovanych gramu vyjde mi odpoved na otazku)))))) take pak smazu
Koukám zlatej Liberec
Nevim a nechápu tyhle divný ceny prostě pytel za 250 - 0.9-1.0G normální skun(občas se objeví i něco lepšího - blueberry, orangebud.....)
Jinak Ganja(horší venky) se prodávaj 50Kč - Velkej buk(spíš takový dva normální)
Takže když budete schánět hulení, tak jeďte do liberce, protože 400-600 za 1.0 G bych nedal ani za JH.
CZGhoul: Jo, Libereckej kraj je v pohode, ale konkretne Liberec je spatnej - tam dostanes za 250 tak 0.7 - 0.8 Jenomze hodne lidi z Lbc si mysli ze tak vypada normalni 1g. Znam hodne lidi z Lbc a vetsiho okoli, ktery si pro matro matro jezdej radsi do Jablonce...
Samozrejme to v Liberci urcite neni u kazdyho dealera - urcite tam jsou i lepsi, ale myslim si ze tech woblozackejch dealeru tam je taky dost.
I kdyz 250,- za 1g je taky hodne drahy takze o cem se tady vubec bavime...
Neviem, kde kupujete to hulčo v Prahe, ale mňa stojí 5g 900kč, tzn. 180/g, momentálne mám coco drip jack herrera od fairseeds, ktory slape neskutocne, predtym to bol SAGE a Critical, vzdy kvalitna zalezitost za rozumnu cenu, ked vieme kam ideme