Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No takze dalsi update. Zloutnuti nejak nepokracuje...
Po prostudovani groweru jsem se rozhodl, ze tomu trosku nalozim konskou davku hnojky wuxal+obm... Nejak podobne to resil scrooga a vyslo to .
Zacina bejt taky celkem zima, tak asi odstranim sklo a kytky trochu zvednu, tedka jsou cca 15cm od lampy a mam pocit, ze muzou bejt blize.
Takze, uz je par fotek. btw: ten ph test jeste nemam, protoze jsem linej ho jit koupit .
Huu, tak jsem nevydrzel a trochu okostoval. Trochu se bojim, co to bude... Umotal jsem si brcko ze spodnich palic a jsem pekne nainstalovanej (ten vyraz je z G )...
kua, jdu si radsi lehnout....zitra dodam new fotozzz
2 Echo: vonej hezky, ale nijak brutalne, sam jsem prekvapenej. Je to v mistnosti oddelene dvermi od pokoje(obcas v ni otevru okno) a v pokoji nic neni citit.
2 index: kvetniky jsou cca 15 x 15 x 15cm (odhadem), muzu ti je zmerit za tyden presne. magnetky jsou z obi (maj je v kazdym krame pro kutily) a cena je napsana v prispevku c.1 ... 40,- Kc tusim
No vyzeraju velice slubne... !!! Kazdopadne posielaj aj dalsie foto...
BTW by som sa chcel spytat ako funguju te zavlazovacie koliky.. resp ich zapojenie a co je k tomu ptrebne ...