Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
wuchs je na rast určite!
ja mám toho nakúpené viac:phytamin(rast+kvet),alga wuchs(rast),alga blute(kvet),enzýmy(rast+kvet),green sensation(kvet),final solution(kvet-posledných 10 dní)
ináč ma velmi zaujíma,či tvoje rastlinky budú také,ako posledné,kedže teraz nemáš green sensation,lebo je dosť drahý-3800/l
Původní příspěvek od lubo wuchs je na rast určite!
ja mám toho nakúpené viac:phytamin(rast+kvet),alga wuchs(rast),alga blute(kvet),enzýmy(rast+kvet),green sensation(kvet),final solution(kvet-posledných 10 dní)
ináč ma velmi zaujíma,či tvoje rastlinky budú také,ako posledné,kedže teraz nemáš green sensation,lebo je dosť drahý-3800/l
Nene, o penezich to nebylo.Proste byl u jednoho cloveka kredit a mel dodat mimo jine i GS, jenze je to hlava vylizana, tak to nedodal a pak uz jsem to neresil.Na poslednich 14 dni to davat nebudu.Myslim ze to ani nebude treba. Podle me minuly tyden meli veget a ted se zase hrozne rozjely. Jsou libovy. Pucim fotak a udelam zas novy fotky...teda az se poradne vyspim z Love Planet
nevie niekto,prečo je jedna rastlinka pekná(obrázok 1)a druhá zvesená(obrázok 3),ked majú také isté podmienky?sú od seba 20 cm vzdialené. myslel som,že je suchá,ale svoj tvar nezmenila ani tri hodiny po zaliatí a navyše som na nej,na najspodnejších lístkoch spozoroval žlté bodočky(obrázok 2).
rastlinka rastie aj napriek tomuto vzhladu,takže ma to moc netrápi,ale aj tak by ma zaujímalo,čo je príčinou tohto prejavu.
pomôcky:substrát nebol pred zaliatím úplne lahučký,nebol ani premočený,lebo prvé 2-3 cm z vrchu boli úplne suché.škodcov som nenašiel.
jo jo,máš pravdu,na strihanie sa chystám,ale tie kolienka si nemôžem dovoliť pre nedostatok miesta a už aj tak sú vetvy poriadne hrubé a hrozilo by zlomenie.
dakujem ,snažím sa:-))
pestovatelský priestor je velmi malý a preto nemôžem vetvy roztiahnuť ani kúsok,lebo už teraz prečnievajú steny kvetináča(40x30cm).nečakane to po presadení zmohutnelo,nerátal som s tým.viem,že to nieje ideálne,ale neostáva im nič iné,ako byť natlačené a tým ochudobnené o požadované prevetranie.
presne ako vravíš,ak nieje fúkanie,tak to tá šialená pleseň zdemoluje,čo sa mi už stalo,takže si na to dávam velký pozor.vetrák tam je a poriadny stojanový!
čau lubo,
vypadá to mňamózně!Je vidět pokrok odminula .Green sensation dávkuj podle návodu, větší dávkou si nepomůžeš.Zvlášť v hlíně nepřehánět.Jsem zvědavej na finish!
to dávkovanie:alga wuchs od plagronu -doporučená dávka v hline je 4ml/l 1x týždene.prekračujem ju minimálne o 100% a je to poznať.green je tiež od plagronu.máš s tým vlastnú skúsenosť?
Alga wuchs to snese víc, greenu taky.Jde jen o to,že větší dávky jsou zbytečné (GS určitě, pak už je kytka přepapaná).Zkušenost mám s alga wuchs, s GS kámoš.