Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
2hero:
Zdravim po dlouhe dobe. Vlhkost muze byt opravdu drsnej problem. Kytka zavre pruduchy (ostatne jak uz bylo v tomhle sqelem navodu receno) a neprijima dalsi vody, tudiz ani nove ziviny. Jinak to kolisani pH je fakt drsny. Jestli je to keramzitem, tak by se to casem mohlo srovnat, ale predchozi uprava je fakt k nezaplaceni.
Drzim palec, cuzzzzz djV.
Hanizek: JJ, dik, davam do cca 70 litru 1 l mrazene vody v petkach a teplota klesa pomalu (1l ledu mi udela zhruba 1 stupen dolu) , ale jiste Mel jsem jenom obavy, aby pak zase hned nestoupla, ale zda se ze drzi!!
Jeste kdyby mel nekdo zkusenost s tim jaka teplota roztoku je ideal, jaka jeste snesitelna a jaka uz kurvi koreny...???? Ja mel roztok 28-30 stupnu a to uz si moc nechrochtaly
konecne vim jak funguje N.F.T a záplavový systém . U té aeroponie mě zaujala hodně myšlenka zavlažit na pár sekund každých pár minut o které se vedou spekulace. Podle mně je optimální čas zapnutí trysek tak každou půl minutu cca na 3s a s rostoucím objemem kořenu zapnout cca na 5s. Ale neviděl sem teda takový časovač nikde. Další problém je jak by se na to tvařilo čerpadlo.
potřeboval bych poradit,budu stavět bublery,všechno mám už vykoumaný,jen jedna věc mě trápí: až vezmu prcky v RW a dám je do větší RW kterou zapustim do květináče na vodní rostliny, tak jak hluboko má bejt zapuštěnej ten květináč v roztoku?
V roce 1942 měla přísně tajná komise v USA objevit ,,sérum pravdy" pro Office of Strategic Service k užívání proti lidem podezřelých ze špionáže. První substance byla navržena čistá pryskyřice z konopí! Užívání konopí bylo přerušeno po patnácti měsících, protože se ukázalo jako nespolehlivé : podezřelí se buď smáli, nebo je posedla paranoia. Další komplikací bylo zjištění, že agenti napodávali pryskyřici podezřelým špiónům, ale užívali jí sami ))))))
No zo zaciatku tak 1 cm aby bol ten kvetinac ponoreny v roztoku...ked pusti korienky tak 1 cm pod kvetinacom aby bola hladina...ale neni som az tak ppc odbornik...
takže jestli to správně chápu ty kořeny se vytáhnou sami do roztoku a já akorát musim hlídat, aby byly stále v roztoku, kuli odběru živin
V roce 1942 měla přísně tajná komise v USA objevit ,,sérum pravdy" pro Office of Strategic Service k užívání proti lidem podezřelých ze špionáže. První substance byla navržena čistá pryskyřice z konopí! Užívání konopí bylo přerušeno po patnácti měsících, protože se ukázalo jako nespolehlivé : podezřelí se buď smáli, nebo je posedla paranoia. Další komplikací bylo zjištění, že agenti napodávali pryskyřici podezřelým špiónům, ale užívali jí sami ))))))
Původní příspěvek od rastajohn konecne vim jak funguje N.F.T a záplavový systém . U té aeroponie mě zaujala hodně myšlenka zavlažit na pár sekund každých pár minut o které se vedou spekulace. Podle mně je optimální čas zapnutí trysek tak každou půl minutu cca na 3s a s rostoucím objemem kořenu zapnout cca na 5s. Ale neviděl sem teda takový časovač nikde. Další problém je jak by se na to tvařilo čerpadlo.
Takovej časovač by určitě nebyl problém za pár kaček sestrojit a určitě i sehnat někde na trhu a čerpadlo, kterýmu by neuškodilo častý spínání těch je určitě taky dost, nehledal si nikde na netu?
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-
Původní příspěvek od Biely vdovec to Přemek Podlaha :no presne tak,gravitacia spravi svoje a potom len davat pozor aby boli namocene v roztoku...chapes to spravne
thanks
cau koukni na koreny.jestli nejsou bile tak je to problem.znam to.pak to spatne uzraje a chyta to hnilobu a palice jsou ridke.pokud i zloutnou listy tak to zrus a usetris cas i penize.tot muj nazor
zdravím Groweři chtěl bych skusit rozjet hydro drip systém a potřeboval bych doporučit nejake to hnojivo nemám zati s hydrem skušenosti tak se zeptám skušenějších diky za odpověd
Původní příspěvek od Kubis zdravím Groweři chtěl bych skusit rozjet hydro drip systém a potřeboval bych doporučit nejake to hnojivo nemám zati s hydrem skušenosti tak se zeptám skušenějších diky za odpověd