Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Výroba vlastních dýmek (i vodních)
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 5 »
Autor
Téma 
Mesias
Stálý Člen

Karma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

Mám dotaz, někde sem zaslechl, že při výrobě dřevěných fajfek je pak potřeba je nějak upravit. Ne lakem nýbrž voskem. Nevíte o tom někdo něco? Jaký vosk a postup voskování? Vyřezávám si už tak dva měsíce mega čilam a nechci aby mi po pár zahuleních zuhelnatěl...

Můj Indoor Další kolo jede: 6xSuperSkunk
Můj tabáček 2006Moje pěstování 2007
Moje pěstování 2006

Old Post 30-05-2007 v 12:30 PM
Mesias je offline   Profil uživatele Mesias   Find more posts by Mesias   Foto galerie člena Mesias   Click here to Send Mesias a Private Message   Add Mesias to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Woncek
Nový Člen

Karma uživatele Woncek - 30% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

JO taky mam vyrobenou takovou vodni dymku s lahvace,zejtra sem dam fotku!

Old Post 30-05-2007 v 17:47 PM
Woncek je offline   Profil uživatele Woncek   Find more posts by Woncek   Foto galerie člena Woncek   Click here to Send Woncek a Private Message   Add Woncek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 35

Mesiáš: no, dýmky na ganju by měly bejt v první řadě z tvrdýho dřeva, co nejde jen tak zapálit. Ona se totiž pořád připaluje, tak musí víc vydržet.
Jo a osobně bych jí teda nevoskoval, dyť to přece potom budeš kouřit...

Old Post 30-05-2007 v 19:57 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mesias
Stálý Člen

Karma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 36

Ramon_Dexter: Ono to s tím voskem není tak žhavý. Kámoš mi to ukazoval a vypadá to jak prodávaná fája. Mám tvrdý dřevo, to hodně a až ten čilámek dodělám taky sem hodím foto. Ale dělal jsem si fáju už hodněkrát a i tvrdé dřevo po pár huleních uhelnatí, proto bych potřeboval vědět jak ten vosk. Není ho tam žádná velká vrstva on se nějak vleští do dřeva...

Můj Indoor Další kolo jede: 6xSuperSkunk
Můj tabáček 2006Moje pěstování 2007
Moje pěstování 2006

Old Post 03-06-2007 v 19:16 PM
Mesias je offline   Profil uživatele Mesias   Find more posts by Mesias   Foto galerie člena Mesias   Click here to Send Mesias a Private Message   Add Mesias to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TractorDriver
Stálý Člen

Karma uživatele TractorDriver - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 37

Tak ja sice nejsem moc velkej fanda huleni z dymek, ale o to radsi je vyrabim.
Prvni je dymka ze dvou kusu-hlava je svestkovy drevo, sosacek (nevim jak to nazvat, proste trubicka na sani) je z bambusu a do hlavy narazena/prilepena. Musi se do ni vkladat sitko (na fotce improvizovany sitko z alobalu). Hulil sem z ni snad jednou v zivote, nemam ji moc rad, ale hulit se z ni da.

Druha je muj posledni vytvor, chtel sem neco malyho do kapsy-je z jednoho kusu dubovyho dreva, huli se mi z ni moc dobre a mam ji moc rad nevim co vic dodat.

No a posledni to ani neni tak uplne dymka, spis dymko-spicka nahore je videt otvor do kteryho se musi zasunout smotany brko, vepredu hlavy ma otvor (na fotce je videt "spuntik" kterym se eventuelne ucpe) ktery slouzi jako turbo. Tu taky vubec nepouzivam, vznikla ciste jako pokus z nudy

Tot vse, urcite mam v planu nekdy vyrobit dalsi pac me to fakt neuveritelne bavi k vyrobe vsech mi postacila vrtacka, pilka, cirkularka, kotoucovej brousek, smirkovej papir... proste co dum (resp. dilna ) dal .
Jinak co se tyce nejakyho napousteni voskem atp. tak sem nikdy nic nenapoustel ani nelakoval, prijde mi to zbytecny-to tvrdy drevo se trochu opali a vydrzi.

Old Post 04-06-2007 v 11:17 AM
TractorDriver je offline   Profil uživatele TractorDriver   Find more posts by TractorDriver   Foto galerie člena TractorDriver   Click here to Send TractorDriver a Private Message   Add TractorDriver to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 38

4 mesias: http://www.dymka.net/bb/viewtopic.p...841af715d45475f
Tady jsou nazory znalců...

Old Post 04-06-2007 v 15:53 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pampalini
Slavny Lovec

Karma uživatele Pampalini - 99% Pěstitelská

Příspěvek č. 39

Bambusovy Bong
Made by Pampalini

Muj prvni indoor v Thajsku, Chronic

Pampalini in Scotland,G13xHP,BD,Thai ganja

Scotish Winter Grow ,Super Silver Haze,Jack Herer,Shark Shock,AK-47
Mostly Sativa grow 12/12 from Seeds

Old Post 04-06-2007 v 16:37 PM
Pampalini je offline   Profil uživatele Pampalini   Find more posts by Pampalini   Foto galerie člena Pampalini   Click here to Send Pampalini a Private Message   Add Pampalini to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Selassie
Stálý Člen

Karma uživatele Selassie - 12% PěstitelskáKarma uživatele Selassie - 12% Pěstitelská

Tak ja se taky pochlubim Příspěvek č. 40

Zdravim vsechny, vyrabim fajfcicky uz celkem dlouho a nasel jsem nejaky fotky...

Old Post 06-06-2007 v 10:59 AM
Selassie je offline   Profil uživatele Selassie   Find more posts by Selassie   Foto galerie člena Selassie   Click here to Send Selassie a Private Message   Add Selassie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Selassie
Stálý Člen

Karma uživatele Selassie - 12% PěstitelskáKarma uživatele Selassie - 12% Pěstitelská

Příspěvek č. 41

Mesias: nekde jsem cet ze jako ochrana proti prilisnemu zuhelnateni vnitrku kotliku je dobry ho lehce vymazat medem, ze to zkaramelizuje a zarere se to do dreva a potom se tolik nevypaluje. Jinak ja pouzivam upravu povrchu vcelim voskem celkem casto a vypada to, podle meho nazoru dost pekne.

Old Post 06-06-2007 v 11:04 AM
Selassie je offline   Profil uživatele Selassie   Find more posts by Selassie   Foto galerie člena Selassie   Click here to Send Selassie a Private Message   Add Selassie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Selassie
Stálý Člen

Příspěvek č. 42

Jinak teda taky pripojuju nejaky vlastni vyrobky..

Old Post 06-06-2007 v 11:06 AM
Selassie
Stálý Člen

Příspěvek č. 43

TractorDriver: Muzu se zeptat jak docilis toho ze si ty fajfcicky neuspinis, kdyz neupravujes povrch ???

Old Post 06-06-2007 v 11:10 AM
Selassie
Stálý Člen

Příspěvek č. 44

Jinak teda je na povrchovou upravu je lepsi karnaubsky vosk, nez vceli, je tvrdsi, da se lip vylestit a min se ohmata, rozpousti se, stejne jako vceli vosk v terpentynu ( ten casem vyprcha (( cca do druheho dne ))). Oba se daji poridit tady: http://www.jatagan.cz/materials/scr...ozi.php?KID=137

Old Post 06-06-2007 v 11:17 AM
TractorDriver
Stálý Člen

Příspěvek č. 45

citace:
Původní příspěvek od Selassie
TractorDriver: Muzu se zeptat jak docilis toho ze si ty fajfcicky neuspinis, kdyz neupravujes povrch ???

Proste nejsem prase a nevalim je ve spine
Ne hele me nejaky lehky "zaspineni" nevadi, resp. sem radsi kdyz ta dymka chytne nejakou prirozenou patinu, nejak se omaka, nez to morit lakama apod. ... Mam radsi cisty drevo, indiani svoje dymky taky urcite nelakovali
Jinak ale tvoje dymky vypadaj moc pekne, takovy az hi-tech bych rek

Old Post 06-06-2007 v 12:30 PM
TractorDriver je offline   Profil uživatele TractorDriver   Find more posts by TractorDriver   Foto galerie člena TractorDriver   Click here to Send TractorDriver a Private Message   Add TractorDriver to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kostě
Stálý Člen

Karma uživatele kostě - 64% PěstitelskáKarma uživatele kostě - 64% Pěstitelská

Příspěvek č. 46

hoj pan palíny tak to je luxus

a jinak taky rád kutim všelijaky fajky a šlukny ale tu posledni sem si zamiloval dostal sem se ve škole k soustruhu a je fuckt luxuse.

jsem tu a jsem tu rád

Old Post 14-06-2007 v 17:45 PM
kostě je offline   Profil uživatele kostě   Find more posts by kostě   Foto galerie člena kostě   Click here to Send kostě a Private Message   Add kostě to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Selassie
Stálý Člen

OLD MAN Příspěvek č. 47

Tak tady je jeste jedna, nejnovejsi. Je to svestkove drevo, nabarvene, potom obrousene a povrch je upraven vcelim voskem. Jmenuje se Old man

vlozka kotliku je antikorova.

Old Post 26-06-2007 v 15:18 PM
TractorDriver
Stálý Člen

Příspěvek č. 48

Tak moje dalsi dymka se nechala inspirovat (no mozna by se hodilo spis skoro presne okopirovat ) dymkou od clena mikrom®. Vsechno je opet z dilu co dum nebo dilna dala. Lahvicka od jakehosi lecebneho roztoku-trubicka (telo dymky) zrejme mosazna, vicko od lahvicky na ni pridelano dvouslozkovym tmelem na lepeni kovu (psali tam ze by mel vydrzet teploty od -50 do +150°C a zatim to vypada ze drzi a na vicko nepusobi tak velke teploty). Kotel je udelany ze sifonove bombicky-da se vysroubovat-sroubovaci konec je k trubicce dymky priletovany. K tomu konci (zatce od sifonove bombicky) je priletovana trubicka z naplne stare propisky (je z kovu). No a ta velka koule tam je jen na ozdobu a jako uzaver-dymku zaroven i pekne vyvazuje-je to nejake stare drzadlo ze skrine ktery sem zbrousil, vylestil a muj hodny tatik prelakoval
Pro srovnani mikrom®ova dymka. No ma ji asi hezci, i technicky lip vychytanou to sani zpet z lahvicky jak to ma udelane me nenapadlo a kdyz uz to bylo hotove tak sem zjistil jak to ma on

citace:
Původní příspěvek od mikrom®
tak ze bych se taky pochlubil
http://mikrom.bloguje.cz/faja%2001.jpg
http://mikrom.bloguje.cz/faja%2004.jpg
http://mikrom.bloguje.cz/faja%2006.jpg
http://mikrom.bloguje.cz/faja%2007.jpg
http://mikrom.bloguje.cz/faja%2011.jpg

vice info na muj blog pokud se nezobrazi vsechny obrazky napoprvy dejte parkrat obnovit.

Old Post 25-07-2007 v 18:02 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 05:28 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 5 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás