Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Kytky se z toho dostaly a teď rostou jako z vody ,no myslim,že z nich budou pořádný salámy,akorát mi připadá,že budou mít málo místa(podle mě jsou hodně blízko u sebe),jinak to vypadá slibně a možná trochu s velikostí,protože každá rostlinka je jinak veliká,ale to se dá dohonit zaštipováním,Pěstu Zdar
lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
cece matrixx,
to bude v poho roztahnul sem je dratama do stran, takze mista je prehrsel.
co se tyce ty velikosti - hodil sem lampu vejs, aby se trosky vytahly pac sou celkem nizky a je to hrozna jungle. ty vzrostlejsi stipu a vono se to srovna. nakonci tejdne postnu novy fotky, aby byl videt ten rozdil, resp jaxe dohanej
Hypermass out 2006 ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
zdarec
mno, ale to bych musel do GS a na tom sem asi uz linej poladim to tema dratama, je to je*acka, ale da se to...
s tim hnojenim, budu menit roztok, resp dolivat pac zacaly festove chlastat, tak to udelam krapet silnejsi a uvidim co to s nima udela. kdyby se to spalilo, melo by to v tom nft jit velmi rychle napravit. aspon doufam
hele, voni sou fakt hrozne zaprcly - 6 pater - 15 cm. jak to dam si prave jeste nejsem moc jistej. vo scrogu sem premejslel (dokonce sem byl i v obchode pro nejake listy, ze kterych bych udelal sit, ale byl sem dost pod vlivem, takze sem jim tam ani nedokazal vysvetlit co chci), ale pri svejch zkusenostech/nezkusenostech sem to radeji chtel nechat ve stylu jungle....ale jeste neni pozde, ze
slunicko sem dal zase niz at se moc netahnou hnojeni porad stejne. jedina zmena je vlastne v tom vzrustu....ted pres dlouhej vikend nejak vosefim nejakej ram s vypletem a hodim to do scrogu..
pěkně se ti to rozjelo,jen abys to pak stich zastavit dobrá práce
Hypermass out 2006 ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
cao
jojo uz to vypada vcelku dobre..a jsem rad ze jsi serozhodl pro ten scrog..uz jsi zacal davat nejakev pridavne hnojky na rust nebo porad jedes zakladni..?
hnojim jenom trojku vod ah + phytamin. mam vobjednano hydro rust a booster, a pk13-14. jenom cekam na dodani...
taky se pohly moje trable s nirvanou. dokopali se k odpovedi na muj mejl s tim, ze jim zadne prachy neprisly (poslano 11/05/05!! (ne 21/05 jaxem omylem uvadel)). dle ceske posty to bylo doruceno, kdyz sem je teda pozadal vo nejaky potvrzeni, ze to bylo dorucene, rekli mi - zaplat dalsi prachy a my se ti za 3 (slovy TRI!!) mesice vymacknem jak to vlastne je txem jako mooooc zvedavej. mno, ale z nirvany poslali mensi kompenz - 10 x ICE. pro zajemce je to volny
hele, ceknul sem vobjednavku (se strizlivou hlavou) a atazym mam vobjednanej taky a kvetovej stimulator vod bikazu se da predpokladat, ze bude bloom stimul
v so sem vodjel a dneska sem ve skrini nasel toto (von ten rozil na tech fotkach asi neni tak hmatatelnej, ale v realu kua je)
behem zitrka/pozitri dam dokupy nejakou sit a pujdou se lejdyny pekne srovnat nez to prepnu....
btw, nechtelo by to prostrihnout?? zda se mi to zbytecne brutal jungle....
chtěla jsem se zeptat jestli používáš EC metr, nebo to pálíš jen podle návodu? Co se týká toho prostřihnutí. Připrav se na pěknout hoknu. Podle mně jsi tam těch kytek dal moc. Jediná tvoje záchrana je asi srog, jinak to bude chtít hodně pravidelně navštěvovat holiče. Možná by to chtělo už teď radikální stříhání.
nn, zadnej ec metr, a to z prozaickyho duvodu - prachy. uz ted mlada zrovna moc nejasa nad tema vydajema, takze to necham do vejplaty spat a pote se chystam poridit kombika ec+ph metr vod pana digitala. ted to musej proste vydrzet a ja jim verim!
s tim strihanim jeste pockam a strihnu to asi po nastupu na qet pac sem to hodil pod sit a trozku poladil, takze svetlo se dostane kam ma....
a hned nejakej upgrade - spletl sem sitku a zacina obdobi domlouvani co se tyce vzrustu
v obi sem poridil nejaky hranolky, vlasec 0.6 mm (pan na me jestli to mam na sumecky, jj, rikam, koukam, ze ste znalec a mazal sem pryc aby se se mnou nechtel dat nahodou do reci), vypletl vocka 5x5 cm a s*al sem se s tim cca 3 hodiny!!!! vrchol me manualni zrucnosti muzete videt na fotkach
zdur,
dal sem to tak nizko schvalne pac ten budha se nejak porad nechce tahnout, tak abych to alespon trosku srovnal do roviny. sit mam zavesenou, nemam ji tam danou "natvrdo", takze to kdykoliv prizvednout neni problem. s tim, ze to jeste pujde nahoru se pocita...
hnojky se mi schazej jak svabi na pivo....dneska dorazil hydro booster + pk 13-14, takze bude ladeni ]
behem zitrka dorazi snad zbytek - atazyme + bloom stimulator + rust A-B, to uz snad budeme kompletni
hlavne to nepreplacej ruznyma srackama...budou se ti potom hadat hnojky a udela tui to sileny ec/ph..a taky to nebude ono...ale hlavni je to ze kytky vypadaji ZDRAVE