Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Fialoveni vrsku kytek
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
zasa
Stálý Člen

Karma uživatele zasa - 94% PěstitelskáKarma uživatele zasa - 94% PěstitelskáKarma uživatele zasa - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

2 vlcek: aha dik... kvetinky su zo semien z polska...tak uvidim...dik

zasa outdoor 2oo5

zasa outdoor 2oo6

Old Post 04-06-2005 v 08:26 AM
zasa je offline   Profil uživatele zasa   Find more posts by zasa   Foto galerie člena zasa   Click here to Send zasa a Private Message   Add zasa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
R@chid
Nový Člen

Karma uživatele R@chid - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

mě to dělaly kyti too, máme venku s kamoshem holadský fialy

ale chtěl bych vědět kdy se začnou zbarvovat do fialova
THX

free your mind and your ass will folow

Old Post 06-06-2005 v 10:56 AM
R@chid je offline   Profil uživatele R@chid   Find more posts by R@chid   Foto galerie člena R@chid   Click here to Send R@chid a Private Message   Add R@chid to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Nicck
Nový Člen

Karma uživatele Nicck - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 35

posílám foto ze střechy mám tam víc kytek,ale když je tohle téma na fialky.........jsou ZDE:
ps:pošlu klidně i více fotek ale né fialových chloupků kdyžtak napiště :-) rád je pošlu:-)

Old Post 11-08-2005 v 13:54 PM
Nicck je offline   Profil uživatele Nicck   Find more posts by Nicck   Foto galerie člena Nicck   Click here to Send Nicck a Private Message   Add Nicck to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Nicck
Nový Člen

Příspěvek č. 36

ooooo sorry až ted jsem se koukl na to že toto téma je dotaz a né pochlubit se!sorry prostě jsem tu novej no!:-)

Old Post 11-08-2005 v 14:01 PM
Nicck je offline   Profil uživatele Nicck   Find more posts by Nicck   Foto galerie člena Nicck   Click here to Send Nicck a Private Message   Add Nicck to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MF23
Stálý Člen

Karma uživatele MF23 - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 37

citace:
Původní příspěvek od Nicck
ooooo sorry až ted jsem se koukl na to že toto téma je dotaz a né pochlubit se!sorry prostě jsem tu novej no!:-)

Hlavne si komik

Neighbourhood23 Rulezz!
http://www.baneshee2.wz.cz/gamesy/vcmp/logomf.jpg

Old Post 11-08-2005 v 19:50 PM
MF23 je offline   Profil uživatele MF23   Find more posts by MF23   Foto galerie člena MF23   Click here to Send MF23 a Private Message   Add MF23 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Nicck
Nový Člen

Příspěvek č. 38

proč?

Old Post 11-08-2005 v 21:48 PM
Ryyba
Stálý Člen

Karma uživatele Ryyba - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 39

TO JE FOSFOREM DELATO UPLNE U KAZDEJ OUTDOORU S TOHO NEMUSIS MEJT STRACH
I KDYZ TO PÍŠU TROCHU POZDE ZE?TED US MUSIS MEJT UPLNE JINY PROBLEMI
HODNE ZDARU A HULA PREJU

Old Post 12-08-2005 v 19:15 PM
Ryyba je offline   Profil uživatele Ryyba   Find more posts by Ryyba   Foto galerie člena Ryyba   Click here to Send Ryyba a Private Message   Add Ryyba to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Fly Hamster
Nový Člen

Karma uživatele Fly Hamster - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 40

Kdiz je kytka fialova neni nahodou sylnejsi....

Old Post 14-08-2005 v 10:51 AM
Fly Hamster je offline   Profil uživatele Fly Hamster   Find more posts by Fly Hamster   Foto galerie člena Fly Hamster   Click here to Send Fly Hamster a Private Message   Add Fly Hamster to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Fly Hamster
Nový Člen

Karma uživatele Fly Hamster - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 41

Aj moje kytka chytila barvu

Old Post 14-08-2005 v 10:54 AM
Fly Hamster je offline   Profil uživatele Fly Hamster   Find more posts by Fly Hamster   Foto galerie člena Fly Hamster   Click here to Send Fly Hamster a Private Message   Add Fly Hamster to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wad
Floutek

Karma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 42

to Fly Hamster: tím že je kýtíz fialová nebo modrá a podobně určitě není silnější..(leda že by smrděla, byla oblepená pryskyřící a na zemi se válel ceník od dutch passion) to je jen prsotě reakce na teplotu. Některý kýtíz sou na to náchylnější a některý ne... proto sou taky kýtíz který se ti do fialova nikdy nezbarví (mám dojem že NL) a pak sou ty co jdou skoro pokaždé (tzv. purple a pod) seedbanky u těchto modelů uvadí že se jich zbarví až 50% sama a některým se musí trochu pomoct pozdní sklizní související se snížením teploty a pod.

[size=1]

Old Post 14-08-2005 v 12:53 PM
wad je offline   Profil uživatele wad   Find more posts by wad   Foto galerie člena wad   Click here to Send wad a Private Message   Add wad to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 43

Ja sem mel tostejne, ale jenom, kdyz byly cca do 15 cm velke...pak us bse zbarvovaly do zelena a us se nikdy zebarvili jinak.......

ale nevim.... zima... to me nejak nejde do palice

Old Post 20-08-2005 v 09:19 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fURy
Nový Člen

Karma uživatele fURy - 0% Pěstitelská

Dotaz Fijalove Příspěvek č. 44

Ahojda, jsem nezkuseny Grower a zajimalo by mne co mi to vubec vyrostlo palicky jsou pekny ale vsechny blizny jsou fialove... nevim jestli je to dobre nebo spatne
dik za rady

Old Post 06-09-2005 v 20:05 PM
fURy je offline   Profil uživatele fURy   Find more posts by fURy   Foto galerie člena fURy   Click here to Send fURy a Private Message   Add fURy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fURy
Nový Člen

Karma uživatele fURy - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 45

tady

Old Post 06-09-2005 v 20:17 PM
fURy je offline   Profil uživatele fURy   Find more posts by fURy   Foto galerie člena fURy   Click here to Send fURy a Private Message   Add fURy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
elanius
Stálý Člen

Karma uživatele elanius - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 46

fialoveni blizien ma na svedomi genetika modelu alebo chladnejsie pocasie, mno neni to nic spatne

Old Post 06-09-2005 v 21:16 PM
elanius je offline   Profil uživatele elanius   Find more posts by elanius   Foto galerie člena elanius   Click here to Send elanius a Private Message   Add elanius to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dr.Katz
Stálý Člen

Karma uživatele Dr.Katz - 4% Pěstitelská

Příspěvek č. 47

já myslím, že ti to vyrostla ganja

Old Post 06-09-2005 v 21:31 PM
Dr.Katz je offline   Profil uživatele Dr.Katz   Find more posts by Dr.Katz   Foto galerie člena Dr.Katz   Click here to Send Dr.Katz a Private Message   Add Dr.Katz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 14:17 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás