Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
posílám foto ze střechy mám tam víc kytek,ale když je tohle téma na fialky.........jsou ZDE:
ps:pošlu klidně i více fotek ale né fialových chloupků kdyžtak napiště :-) rád je pošlu:-)
TO JE FOSFOREM DELATO UPLNE U KAZDEJ OUTDOORU S TOHO NEMUSIS MEJT STRACH
I KDYZ TO PÍŠU TROCHU POZDE ZE?TED US MUSIS MEJT UPLNE JINY PROBLEMI
HODNE ZDARU A HULA PREJU
to Fly Hamster: tím že je kýtíz fialová nebo modrá a podobně určitě není silnější..(leda že by smrděla, byla oblepená pryskyřící a na zemi se válel ceník od dutch passion) to je jen prsotě reakce na teplotu. Některý kýtíz sou na to náchylnější a některý ne... proto sou taky kýtíz který se ti do fialova nikdy nezbarví (mám dojem že NL) a pak sou ty co jdou skoro pokaždé (tzv. purple a pod) seedbanky u těchto modelů uvadí že se jich zbarví až 50% sama a některým se musí trochu pomoct pozdní sklizní související se snížením teploty a pod.
Ahojda, jsem nezkuseny Grower a zajimalo by mne co mi to vubec vyrostlo palicky jsou pekny ale vsechny blizny jsou fialove... nevim jestli je to dobre nebo spatne
dik za rady