Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jinak tady už pokračuji jen s Lampionem.......Takže koncem příštího týdne bych měl napojit sodík 70W pokud vše vyjde tak jak má. Na jedné z kytiček jsem dnes objevil samičí preflowers (odkaz výše). Zdá se mi ale, že je docela brzo. Jinak jsem na nich udělal svůj první FIM v životě-mrknite na to, jestli jsem to neposral. A dále se soustředím pouze na kytky Jacka Herrera + asi týden 3 kusy nonamu. Hodím se pár fotek s komentáři.......Na této fotce je kytka která byla zhruba 21 dní ve skleníku (má tak 10 cm). Zdála se mi, že zdechá-nerostla, byla furt stejně velká tak jsem ju vykopal abych zjistil co se děje. Zjistil jsem, že měla kořen dlouhej snad 25 CM!!!!!Kytku jsem přesadil do květináče (co to udělá nevím) a hodil jsem to pod lampu. Má to jakýsi žlutý konečky tech nejspodnejsich listecku.(nevim co to má znamenat)
TAK NA TUTO KYTKU NEZAPOMENU LIDI!!!!TUTO KYTKU JSEM ZVOHNUL PRESNE V MOMENTU(ta stejna sekunda), KDYZ JSME DALI VYROVNAVACI GOL NA MS V HOKEJI NA 2:2 DNESKA S U.S.A.
Zdá se, že ta kytka to nerozdýchá. Takže hráči hráli na počest zesnulé........a tak proto....MISTŘI MISTŘI.....dneska to nepujde jit spat......Strasnej bordel (cely Brno vzhuru nohama)
Joo máš to celkem pěkny......Yoo jsme mistři...zvládli to...s tím spaním to šlo,ale vstávání horší....o 2 hodky dýl na praxi...hehe....
...............................................ZATIAL......................................................
jaxes ptal na ten dukaz tak je to jednoducha matika, ta usporka ma asi rekneme 2100 lumenů (svíttivost) a 70w sodík má lumenů asi 8000 !! z čehož to jasně vyplývá - důležitá je svítivost, přeci nám nejde o to jak se to zahřeje nebo cokoli jinýho
Tak a je to tady....Dneska jsem si poridil sodik. Puvodne jsem mel kupovat od Zelenyho ale nakonec jsem koupil od Laca a dal mi navic novou tlumivku + vybojku takze mam radost. Tak tedy sodík 70W. Jeste to necham do konce tydne pod sporivkama a az bude vic casu pristi tyden tak to namontuju. Jinak jsem koupil 4 kvetinace, ve kterych je JACK HERRER + jeden starej kvetinac ve kterym je taky JACK HERRER(viz foto)!!!!Dalsi Jacky jsem šoupnul do skleníku v květináčích a až budou větší tak je tam přesadím. Jinak jsem zjistil že mám brutální nadbytek kytek a nevím co si s tím počnu:@( Vsak ja si uz nejak poradim. Jinak fotky vidite samy...
přebytky kytek zasaď do skleníku do hlíny ne?Parádní věc,mít doma skleník .Kéž bych ho měl taky.A pořeš odtah.Přecejenom trochu těch 70W topí.Ať to roste .
- Catha Edulis neboli Kát. Informace - PM -
↕ - UFO LED 180W kus 800,- - PM -
haha, do skleníku bych to klidně dal ALE MAM TAKOVY MNOZSTVI KYTEK ZE SE TO UZ NEVLEZE ANI TAM!!!!Jasne, přítah už mám namyšlenej (uříznu asi 5 cm od spodu dvířka od skříně a budu tam vhánět vzduch větrákem z bazaru a nahoře zase uříznu 10cm jako odtah. Zdá se mi to dobrý, ale nevím jestli to bude učinný. Kdyztak mi poradte......
Nemyslíš že by ta 70ka měla být o něco níž ? myslím že zase tolik netopí aby musela být tak vysoko, kýtíz se ti pak potáhnou moc nahoru... jinak, gratuluju k sodíku
btw: hledím na tu tvou skříň... máš tam nějak pořešenou cirkulaci vzduchu ??
ten sodik tam mas na pevno nebo muzes menit vysku? Na 70ku je docela daleko, jestli nemas problem s teplotou, tak ho dej niz. Zkus taky vykutit nejake lepsi stinitko, treba z plechu. Tohle nevypada moc ucinne. Jinak vitej do sodikove rodiny
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
Samozrejme vysku menit muzu, ale tady toto mam zatim jako nejnizsi bod (zitra to snizim, protoze musim navrtat dva hrebiky....). Se stinitkem si pohraju pristi tyden....Mno k te cirkulaci: jediny co tak mam dole vyvrtany diry a vhanim tam vzduch hafo silnym vetrakem z bazaru a nahore mam diry a tama odchazi vzduch.....Je to takovy novackovsky reseni z toho co jsem tady pochytil.....