Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » 150W,Orange Bud a Budha skunk
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4
Autor
Téma 
luckyBOB
Stálý Člen

Karma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

ja bych doporucil kvalitnejsi hnojiva.....dyt v grows je maji za 400 a tak..tak proc kupovat nejaky obm za 70kc...Advancet Hydrop..doporucuji..a cena neni nijak zavratna.
peace

Old Post 21-05-2005 v 09:17 AM
luckyBOB je offline   Profil uživatele luckyBOB   Find more posts by luckyBOB   Foto galerie člena luckyBOB   Click here to Send luckyBOB a Private Message   Add luckyBOB to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mza
Stálý Člen

Karma uživatele Mza - 81% PěstitelskáKarma uživatele Mza - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

Takže kytičky jsou ve 14 dnu květu a zdají se mi zdravé.Ale ty paličky se mi zdají dost malé na to že jsou kytky 2 týdny v květu.Možná je to tím,že je mám v malých květináčích viz foto,ale u ostatních groverů jsem taky viděl takové 3litrové květináče a měli hezké a mohutné paldy.Jinak na postřik mám pořád Phytamin a Kristalon plod a květ na obyč zálivku.Podívejte se na fotky a poradte mi co mám udělat.Díky!

Old Post 29-05-2005 v 18:25 PM
Mza je offline   Profil uživatele Mza   Find more posts by Mza   Foto galerie člena Mza   Click here to Send Mza a Private Message   Add Mza to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kwjetoň
design the future..

Karma uživatele Kwjetoň - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 35

Dvoutýdenní paličky myslim v poho - eště se dost nafouknou - maj na to měsíc a půl, taxe neboj - sklidíš dost
Květináčema to nebude - spíš světlem - když chceš velký palice, tak si musíš holt pořídit výkonější lampu, no...
A taky hnojky, to je základ

Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன
BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.

Old Post 29-05-2005 v 20:58 PM
Kwjetoň je offline   Profil uživatele Kwjetoň   Find more posts by Kwjetoň   Foto galerie člena Kwjetoň   Click here to Send Kwjetoň a Private Message   Add Kwjetoň to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mza
Stálý Člen

Příspěvek č. 36

To Kwjeton:Prachy budu mít až tak za dva týdny,myslíš že když místo kristalonu pořídím nějaké jiné hnojivo(třeba od ADVENCED,nebo GENERAL)že to kytkám ještě pomůže,protože bych to hnojivo měl až tak v 40dnu květu.Dík za rady.

Old Post 29-05-2005 v 21:20 PM
Mza je offline   Profil uživatele Mza   Find more posts by Mza   Foto galerie člena Mza   Click here to Send Mza a Private Message   Add Mza to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hanyz
bardzo ładny Grzeszek

Karma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 37

V hline by jsi mel ve 40 dni kvetu hnojivo spis vysadit, jestli ho pak nechces hulit.

Kuřákova plíce

1. Profi-racer trolejbusového autokrosu
  2. Soutěž o největšího populistu vrcholí, známe jednoho z favoritů

You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.

Old Post 29-05-2005 v 22:19 PM
Hanyz je offline   Profil uživatele Hanyz   Find more posts by Hanyz   Foto galerie člena Hanyz   Click here to Send Hanyz a Private Message   Add Hanyz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kwjetoň
design the future..

Příspěvek č. 38

Mza: Tak to bych rači koupil třeba Final Solution (nebo jaxe to píše ) či Ripen, jak říká Hanyz - na hnojky už bude skoro pozdě...
Tagže raději investici do enzymů a flushovacích sratchek, mrkni se do trejdů Growermasterů, třeba UdL má hezkej trejd o G13
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=12633

nebo i jiný - prostě si zjisti, co je potřeba a kup to
sorry, že ti neporadim víc, ale v tomhle fakt nejsem zběhlej

Ale esi hnojíš Krystalonem, tak by to chtělo změnit co nejdříf, třeba za blbý OBMko, to je z těch levnějších a bude určitě lepší, než K... Stojí asi 100,-, dá se sehnat všude a je v pohodě...

I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.

Old Post 30-05-2005 v 06:30 AM
Kwjetoň je offline   Profil uživatele Kwjetoň   Find more posts by Kwjetoň   Foto galerie člena Kwjetoň   Click here to Send Kwjetoň a Private Message   Add Kwjetoň to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wad
Floutek

Karma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 39

No nevím jak s těm hnojkama..to si nenajdeš ani pár korun pro svý holky ?? Třeba b´cuzz atojí asi 300 a je ho fakt dost (to máš 2x po litru) Věř tomu že pokud to necháš bez hnojek tak na tom ty paliczky budou šptně..s krystalonem toho moc nevyhraješ..já ti radím, skus něco ušetřit a dopřej jim co chcou...

btw: to OBMko se taky dá ale stačí připlatit a máš něco o hodně lepšího..pokud chceš AH nebo GH tak ty tě vyjdou teda už docela dráž ...

[size=1]

Old Post 30-05-2005 v 09:02 AM
wad je offline   Profil uživatele wad   Find more posts by wad   Foto galerie člena wad   Click here to Send wad a Private Message   Add wad to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rixo
Stálý Člen

Karma uživatele rixo - 90% PěstitelskáKarma uživatele rixo - 90% PěstitelskáKarma uživatele rixo - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 40

a hlavne si uz mohol skusit prepnut, ja vzdy ked pestujem nejaky model 1. krat, skusam jeho ryclost kvetu, to o kolko % sa este rastlinka povytiahne, a na dalsi krat uz viem kolko ju xcem mat na raste, kedy ju prepnem, ako zastrihavat, je dobre spoznavat ten model a vychytavat jeho specifika.....aj o tom je podla mna growing.-)) nielen pestit a huulit.....teda aspon pre mna:-))
ale inak pekne, a mne sa opakujem, paci ta genetika!!:-))

GOD SAVE THE BUDS !!!
Rixova White willow Pokus No.X
White Satin+Kalichakra

Rixova matkaren 2x 18W

White satin na balkone

Satori pod 250w osram vialox v CT

Old Post 31-05-2005 v 07:08 AM
rixo je offline   Profil uživatele rixo   Find more posts by rixo   Foto galerie člena rixo   Click here to Send rixo a Private Message   Add rixo to your buddy list     Navštiv homepage uživatele rixo! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mza
Stálý Člen

Příspěvek č. 41

Tak tady je další foto.Mám tady vyfoceného toho Buddhu za oknem.Kytky jsou v 19 dnu květu.Myslíte že ty kytky jsou v poho?Protože za ty 4 dny vypadaj skoro stejjně.Nejvíc se daří Buddhovi,to je ta nejmenší kytka v hlíně.Vyřeším si asi to OBMko,protože ten Kristalon dávám kytkám obden a moc jim nepomáhá.

Old Post 02-06-2005 v 06:18 AM
Kwjetoň
design the future..

Příspěvek č. 42

Hele, myslim, že to OBMko bude fakt lepší - moje kytky sou cca 10 dní na květu a paličky maj stejný...
Neříkám, že OBM je bůhvíjak super, ale lepší než Krystalon bude určitě, kdyžtaxe mrkni do mýho trejdu, ale fotky budou asi až o víkendu, so please wait....

Old Post 02-06-2005 v 18:22 PM
Mza
Stálý Člen

Příspěvek č. 43

Kýtí jsou v 25dnu květu.Koupil jsem OBM a hnojím.Na postřik stále Phyták.OBčka jsou vysocí 55-60cm a Buddha 45cm.
Foto1,2,3-Pohled do skříně
Foto4-pohled venku
Foto5-hlavní šiška Buddhy
Foto6,7-OB venku
Foto8,9-Buddha venku.

Old Post 11-06-2005 v 06:41 AM
Maxton
Nový Člen

Karma uživatele Maxton - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 44

Začalo se ti to pěkně srůstat,to budou mocny slámy!!!!!!!!!!(K+)

Naposledy upravil Maxton 15-06-2005 v 16:59 PM

Old Post 14-06-2005 v 20:42 PM
Maxton je offline   Profil uživatele Maxton   Find more posts by Maxton   Foto galerie člena Maxton   Click here to Send Maxton a Private Message   Add Maxton to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mza
Stálý Člen

Příspěvek č. 45

Dobrý den groveři!!!!Mám pro vás nějaké foto z 35 dne květu.Kytky se začínaj oblepovat pryskyřicí a taky pěkně smrdět.Ale chtělo by to aby ještě nabrali 2krát tolik jaké jsou,protože kdybych dal aspon 50 gramů tak bych byl vela rád.Zatím čau.

Old Post 20-06-2005 v 06:27 AM
executor
Stálý Člen

Karma uživatele executor - 92% PěstitelskáKarma uživatele executor - 92% PěstitelskáKarma uživatele executor - 92% PěstitelskáKarma uživatele executor - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 46

Vypadají nádherně Taky bych chtel takový mít pod tou mou 70kou......K+4U

Jaký si to uděláš, takový to máš.....
eXecutorův první skleník
eXecutorova první lampa
3rd IN - PP, BG, LP 150w
4th IN - 1 xPP, 3xBG, 150w
eXecutorův 5th neopunk 150w kybl in

Old Post 20-06-2005 v 08:49 AM
executor je offline   Profil uživatele executor   Find more posts by executor   Foto galerie člena executor   Click here to Send executor a Private Message   Add executor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mza
Stálý Člen

Příspěvek č. 47

Kdyžtak lampa je zavěšená zhruba 15-20cm od vrcholků.Další foto dodám až z 45 dne květu i s porovnáním krabičky od cigaret.Díky za Káčka.

Old Post 20-06-2005 v 18:22 PM
Mza
Stálý Člen

Příspěvek č. 48

Nevím co mám dělat!!!!!!!!!Byl jsem totiž dva dny prýč z bytu a jak jsem přijel tak všechny listy u kytek byly srolovány a svěšený totálně dolů.Bál jsem se,že kytky jsou už v háji,ale bylo to určitě nezaleváním.Tak jsem kytky pořádně zalil a postříkal ty listy studenou vodou a vzchopily se zase do pořádku.Ale šišky se mi zdaj jako by trošku ubyli,ale hlavní je aby to kytky zvládli až do konce a nabily ještě nějakej ten gram.Co myslíte vy groveři?Však zhlídněte pár fotek jak na tom jsou.

Old Post 29-06-2005 v 17:11 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 02:22 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás