Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
chcem sa spytat dal som si vyklicit semena 40 ks a 15 uz ma klicky, tie klicky semena mam dat klickamy do zeme ale otocit naopak. pls poradte chcem to dat v sobotu do zeme
No, dneska jsem ho měl venku už asi 3x. Ale už ho rači moc vytahovat nebudu, protože se nějak rozfoukal vítr a nerad bych, abych si ho nějak nachladil.
nevím, jestli by nebylo vhodné ještě počkat, až přejdou ti ledoví muži. Byla by to ukrutná škoda, nechal jsem si poslat skaňoury z Austrie, nechci o ně přijít...
No newim,jak dlouho chceš čekat,protože určitě wíš,jak je to tady s tou venkovní sezónou! A nawíc přírodníma vlviwama nabívá rostlinka na síle a odolnosti. Klidně už je dej wen
Swět se zbláznil,držte se. Protože než si ty prachama zaslepený,zkorumpovaný sviňe,který okrádaj už tak dost zuboženou zemi uvědomí,že jejich nový vily a super moderní komplexy obchoďáku na jejichž místě rostla vegetce kyslík nevyrobí,tak bude pozdě...
a jsou tam
Kolem deváté desáté šly do přírody v sestavě 3x hodně vychvalovaná čeština, 1x moje fialovica, 2x zase ta čéška,ale asi samci No a za oknem se vyhřívá ještě 4x jiná čeština a 1x vzorek z hollandu,ale nevím jaké kvality.dovezený segrou kámoše.No tak uvidíme