Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Vitajte!
Na jiznim balkone mám 2 kytecky z rizku - Santa Mariu a Orange badek, zalivane destovkou a dohnojovane neakym zakladnim zemedelskym hnojivem Jak vidite, vestinou na hornich listech sou podivne puntiky, zespod tak 5 zlutych listu.
Koukal sem po foru, ale nenasel sem nic podobnyho ... zda je to neaka nemoc ci tou fake hnojkou, ba jestli to nebude neakou chybejici slozkou - ?zelezo? nebo ze by pH?? fakt nevim
Díky moc za radu!
to snad ne tak to jsou asi v prdeli, kdyz jsou zasahnuty skoro vsechny listy .... kupil sem talstar 10ec ... nebude moc 5ml na 10l ? mam strikat listy z obou stran nebo staci vrchni stranu?
dix
Zdravim Growery,
Mám problém na jedne kytce s listama! od spodka začínají listy žloutnout a jde to postupně nahoru....nevíte někdo čím by to mohlo být???
2beer-drinker : ja mam taky nekolik der na par listech, ale dělají se mi jenom na tech nejvetsich, nevlhcis nahodou rozprasovacem primo pod svetlem? cim a jakou koncentraci hnojis?
Zdravím lidičky já se připojím s podobným problémem.Jen tak jsem si doma dal květináče a dvě kyti pro oživení mého bytu ale nějak to začlo žloutnot a zasychat ale hlavně přestalo růst.Zasychají pouze listy od spoda a postupně jeden po druhým.Pomoc prosím
Jo jinak přelitý to není,hnojím kristalonem jednou týdně a vím že to kyti snesou i dvakrát za tejden a je to v rašelině70%,Písek5%keramzit15%zbytek je zemina na pelargonie.Semínka Mexicana sativa od kamoše z holandska.Něja si s tím nevím rady.
Mnel bych jeden dotázek. Nevite nekdo co způsobuje že mi na kytkách (hlavně starší matky) rostou listy ktery maj jen 3-4 části? (foto zkusim dodat) . pro představu.. list vypada jako kdyz si na otevreny dlani zatnete palec a maliček...
Hlava je Romane mod, ktery dba mimo jine na to, aby se thread o skudcich nezasiral nepodstatnyma informacema o fotkach a podobne. Aby se grower nezahltil ptakovinama. Cili tvuj problem resit pres PM s chorusem, nebo nekde v galerii. Proste jsou zde jista pravidla, se kterymi by ses bez urazky mohl behem hledani hub seznamit!
Poraďte mi prosím co to mám s řezama. Jsou koupené z Vídně a chytly mi plíseň, kterou jsem zničil Kuprikolem a tedka se mi zas dělá tohle. http://grower.cz/forum/showthread....6834#post616834
Okraje čepelí se zoubkama se mi otáčení nahoru a pokroucené listy mají lesklou voskovou barvu. Jinak info o podmínkách v jakých jsou je v tom threadu.
Díky všem za rady.
Zdravím všechny, mám problém s listy... Už jednou jsem to někde našel, ale ted ne a ne to najit znovu...
kytkám je zhruba 14-20 dní. Jsou na růstu, bez hnojiv, pouze na začátku něco na zakořenění...
Prosím poradte- už se mi to dělá i na ostatních...
Tohle mě trápí na 2 rostinách takto začínají hnědnout listy od konečků a navíc jsem viděl několik mušek vylézajících ze zeminy. NEvíte pls co to je a co proti tomu použít?:hlep:
Dík.
kapr - celkem nic to neni jen rostlina říká že má dostatek živin a ještě o málo víc než potřebuje čili - mírný ale hodně mírný přehnojení. to si nemusel škubat ani listy
Zdravim. Prohledal jsem co se dalo ale nic podobneho tomu co sužuje moje kytky jsem nanešel. Nevíte někdo co jim je?? Fotky jsou v moji galerii.
zkoušel jsem je dát sem ale nejde to.