Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
2 Me2d : nevím jak ostatní, mě se ale osvědčily seeds od Dutch passion, letos 10 z deseti Durban poison, snad poroste tak jak vyklíčil, nejlepší je objednávat od renomovanejch seedbank a pokud si chceš vybrat banku podle sebe koukni na :
ja tak isto ako MTO odporucam bushdoctor.at objednavak som uz 3 krat som spokojny...munily rok som objednaval power plant feminisovane 100% uspesnost...teraz som objednal strawberry cough tiez feminisovane zatial som zasadil 4 semiacka a vsetky su samice vcera mi prisiel skunk tiez feminisovany ,klicivost vyborna su to semena od Dutch Passion...postovne 7 euro a pride to do tyzdna...ten power plant mozem odporucit vazna raketa isiel som aj out aj in ...za mesiac a pol bude strawberry idem 400w a uz som ju kopol aj na strom tak dam vedet co je to zac ...tak zatim typci )
foton : koukám na stránky toho bushdoctora, asi 2 x jsem už objednával z Rakouska, ale vždy přes cannabisseeds.cc ale jejich stránky mi teď nějak nefungujou, netuším čím to je, mám ale jeden problém neumím německy, a nemůžu najít něco čím bych jejich stránky přepnul do angličtiny, jde to nebo je mají fakt a jen pouze německy, zdá se mi to bejt docela hustej nedostatek :-(
Grow it,
roll it,
smoke it,
like it,
because it makes U high :-))
zdravim ta obel,jasne ze to tam maju aj po anglicky tu to mas ked kliknes na semiacka (seed-colletction) tak sa ti tam nahodi tato tabulka a dalej uz asi vies kde mas kliknut )
Hanfsamen sind Träger von Erbinformationen und ermöglichen, Sorten welche in vielen Teilen der Erde nicht mehr vorkommen, zu erhalten und eine Samenbank größter Vielfalt aufzubauen. Die von uns angebotenen Samen sind luftdicht zur Archivierung verpackt und können so über Jahre gelagert werden. In Österreich fallen Hanfsamen nicht unter den Suchtgiftbegriff. Die Bestimmungen sind nicht in allen Ländern gleich und wir empfehlen, Dich über die Bestimmungen in Deinem Land zu informieren. Ich bin älter als 19 Jahre und erkläre hiermit die Samen nicht zur Produktion von Suchtgift zu verwenden.
<< zurück | weiter zum shop >>
Hempseeds carry genetic informations and provide to create a seedbank of varieties, which do not exist anymore in many parts on earth. The seeds are packed airtight and can be stored over years. In Austria hempseeds are excluded from the drugdefinition. This is not so in all countries and we recomand to inform yourself about laws in your country. I am older than 19 years and declare not to use seeds for drugproduction.
2 foton : sem jsem se taky dostal, ale pak už mám zase všechno v němčině, včetně nákupního košíku atd. a protože neumí německy ani kváknout, jo pro mě celkem těžký přelouskat i způsob objednání, předpokládám, že to bude všechno stejný jako na cannaisseeds.cc ale i tak němčina není nic pro mě. A jen tak pro zajímavost funguje ti web, cannabisseeds.cc jen tak orientačně jetli mají závadu oni nebo ji mám hledat já tady u sebe
PEACE
Grow it,
roll it,
smoke it,
like it,
no OBEL mas pravdu som to pozrel a je to po nemecky sorry ale ja som chodil cez ten nemecky vstup ....ale objednanie by si mal zvladnut ked chces ti pomozem je to jednoduche...no ten web co si dal nefunguje ..som na kasu
fotom : tak trochu ti závidím já jsem v práci, dělám v kanclu, takže tady hulit nemůžu, :-( . S objednáním je to o.k. letos už mám zasazeno, zatím jen doma ale tak za týden půjdou kytičky ven do země, až bude po mrazicích. Chtěl jsem se jen kouknout, další objednávku budu dělat až zase v zimě příští rok. Neměl jsem co dělat takjsem koukal po různejch seedbankách, většinou objednávám z cannabisseeds.cc ale prostě posledních pár dní je to celý nějak v pr**
Ale dík
PEACE
Grow it,
roll it,
smoke it,
like it,
Power Plant
Outdoor, flowering starts late, but the plants ripen very fast.
PwP je mostly sativa,cize neskor pojde do kvetu a ak ides zo semien
tak tam budes mat vela genotypov,takze to bude rozdielne.
Pri udavanej dobe sklizne polovica oktobra je to maly risk,
ale ak vyjde dobra jesen,v co aj ja osobne dufam ,tak to bude ok.
Vsimol som si,ze rad davas modely urcene indoor von.
Mas aj nejaku outdoorovu poistku v pripade zleho pocasia ?
čus..potřebuju si jen ujasnit pár věcí takže tohle potom klidne smažte..
Objednaval jsem si u Nirvany seeds a vybral jsem si platbu zasláním penez v obálce...
Takže jim mám poslat prachy už převedeny na EURA?...
A to číslo objednávky napsat na papírek a vložit do obálky?
Se vším skočit na poštu a poslat to na tu adrsu....kolik že stojí poštovný?