Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
steve:me tam nesli dat fotky.nafotim znovu a hodim to sem.
jinak co se tyce ty kytky tak me ve skrini dozrala,votrhal sem palice(listy a maly palicky sem tam nechal)V loni sem udelal to same a kyti
zacala zas normalne rust.Ted mne listy a palicky zacinají bělat a usichat.Ted nejsu doma tak az budu tak to nafotim.o vikendu to sem hodim.
zatim zdarec
Už mam foto,kyti me ve skrini dozrala,votrhal sem palice(listy a maly palicky sem tam nechal)V loni sem udelal to same a kyti
zacala zas normalne rust.Ted mne listy a palicky zacinají bělat a usichat.CO SE DĚJE???
potreboval bych zjistit jeslti nekdo nahodou nevite co by mohlo byt temto kytkam vsem dekuji za pomoc a odpovedi
objevuje se to zatim jenom na spodnich listech
tak to mam stejnej problem, mam kytky venku bez hnojiva jen destovkou zalejvany a uz to mam rozlezli po celejch kytkach pet jich mam na jednom zahonku a ty jsou takhle zniceny vsechny pak mam jednu asi vo dva metry dal a ta je uplne v poho
Tak sem zjistil že mi kytky napadl tem bílej červím.Přesně tak se mi ohybaj listy a ze spodu jsou takovy bíly potvory.Prvně sem si myslel že je to spáleny.Nevite jak se toho zbavit??????
Původní příspěvek od TommyBoy Ohnuty listy timto zpusobem jsou napadeny bilym cervikem, kterej zespoda listu saje a proto se listy takhle ohybaji....
[Edited by TommyBoy on 30-12-2002 at 06:10 PM]
Je to způsobený Sviluškama(jsou to takový hnědy malý potvory na spodu listů,který vysávaj z listu živiny),stačí jenom zajit někam do zahradkářství a koupit si lapač Svilušek.Takový žluty parírky na ktery nalezou.Nebo chemicky pomocí přípravku FASTEND ale to se pak musí všechny listy před aplikaci omyt každy list vodou.
Myslím že první varianta je mnohen lepší pro kvítka
mne se listy ohybaji ne špičky dolu ale tvoři takovy valeček ohybaji se nahoru podelne a vytvoři jakby rynu nevite čimtoje deje se mi to jenom na jedne kytce je to Jack Herrer
matko291: skusil bych postřik hořkou solí, do pár dnů bys věděl jestli to je hořčíkem. Pokud Máš špičky listů ohlý nahoru (na fotce to je trochu vidět na tom listu nahoře vzadu) tak to bude hořčík na 90%
Mam problem pestuju na balkone a jak zacalo svitit slunce tak mi u kytek zacaly cernat konečky listu...Vypada to na spaleni)Tak sem dal kytky do stinu aby si kytky zacaly pomalu zvykat na slunce ...Po tydnu ve stinu sem kytky dal na slunce a je to to same.....Prosim o radu..Přilozil by sem foto ale nemam v tuto chvily fotak.Kytky nebyli jeste hnojeny a sou v kokosovem substratu..
PS:Mam 6 kytek ve stejnych podminkach a je to pouze u dvou