Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hary jo chlape to je rozumny ta tvoje kritika byla mozna prehnana stejne jako reakce na ni kazdopadne bych to bral jako krok vpred precejenom by to melo byt o pestovani a ne nekoho za neco furt napominat (at uz jde o kohokoliv).
expert rikas ze ke kytkam nemas moc pristup az ctrnact dnu v kuse to je extrem nebo i bezne? mel bych mozna pristup k pestebnimu prostoru ale s pristupem tak jednoho tydne +/- tak premyslym pokuds to zvladal s takovejma prolukama tak ze by to stalo za hrich...
PS: diky moc za k- at uz byla od kohokoliv po ranu me verte neverte rozesmala
Nobody move, nobody get hurt, they said
Make one wrong move, man, you wake up dead
no pokud máš dobrou genetiku tak ty kytky můžeš mít na růstu dlouho...já mám kytky na růstu 30 dnů(řízky) a sou z toho 30 cm nádherný bonsaje...musím se nějak donutit udělat fotky a založit si thread ale sem furt zhulenej ze záštipků a nechce se mi:-) ano listí z kytek brutálně zhuluje:-)
Zdrawím všechny čtenáře toho threadu. Takže jak jsem v předešlém přispěvku sliboval, tak jsem také učinil. A dal jsem si schůzku s panem váhou a ten mi řekl: je toho dohromady 189 g.
Chuť a vůně velice jemná ovocná. V krku neškrábe ani žádné náznaky ke kašli nejsou přítomny. Účinky přicházejí s pozvolným nástupem, ale přetrvávají poměrně dlouho_takže žádný zabiják uzemňovák ale velice inteligentiní věc.
Nemohu také opomenout poděkovat za obdržené karmy: thanks
kde je málo světla, tam je málo šišek (miniřízky - prakticy vůbec nerostly, pouze kvetou) je to také white skunk_jde krásně vidět rozdíl v růsu způsobený kvalitou jednotlivých řízků
Fotečky z 57 dne 12/12. Právě jsem přepnul na 8/16 a budu čekat na úplné vykvetení. Na palicích vdovy a oranžbády se totiž ukazuje spoustu nových chloupků
máš pravdu, celou dobu jsem zaleval pouze odstátou vodou s hnojivem (vermesfluid) jenž je také zásadité. Až poslední tři týdny jsem začal Ph vody snižovat pomocí kyseliny fosforečné.
čus experte vidím že si si vzal mou kritiku k srdci ne vážně ted je to lepší a jen ty spálené listy od přehnojení kazí parádní dojem tak se měj a at to roste dál a vždy lépeK+
Zdar.To je krásný,nojo,stačilo pár kritik a hned to vypadá lépe.Je vidět,že se vyplatí .
No nevim,zase bych tu kytku tolik nestresoval,nebo se odebéře do nebíčka,i když toho vydrží relativně hodně.Mělo by se počítat s určitou setrvačností hnojiva,že koncentrace,kterou zaleješ dneska,tak se na kytce objeví s určitym zpožděním.Mnoha lidem se to už nevyplatilo.Nesázel bych na to,že když kytku přehnojíš,tak se začne bránit tvorbou pryskyřice.Ta pryskyřice je tam na obranu proti vypařování vlhkosti z listů....A ty velký listy,které máš spálený sloužily kytce jako sklady škodlivých a nepotřebných látek.Pokud ti všechny takhle odumřou,tak kytka nebude mít kam dávat přebytečný látky a začne je cpát postupně do menších a menších lístků až se dostane na lístky v palicích a to už by se ti nemuselo líbit .
Ale fandim ti!Měj se.
- Catha Edulis neboli Kát. Informace - PM -
↕ - UFO LED 180W kus 800,- - PM -
To PRENDA:
"Ta pryskyřice je tam na obranu proti vypařování vlhkosti z listů...."
Nesluzi nahodou podobne ako nam opalovaci krem(na ochranu pred UV ziarenim)???
Pokud bych se mohl ještě vyjádřit k tomu 6/18 nakonec. Někde sem četl že například u některých "bílích" odrůd je dokonce seedbankou doporučený ji dát těch 18/6 qůli tomu že kýtíz ze sebe vytáhnou max a pak CUT