Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Kapitan---dikes...mas pravdu...moc se nevytahnul ale je primo fotogenickej---vzhledem k tomu,jak to tady cele voni tusim,ze to bude primo mazecaz se mi svira sourekrikas na spani??hmm a neni to trochu skoda?mno...uvidime,ze?
Kuchta--dikes za kostku....s tim upozornenim na plisne jsi mel, pravdu...bych rek ze jsem to s tou vlkosti trosku prepalil.....ve skrini se uhnizdil dalsi parek a sice K2 a opet Shiva a K2 zacala krapet menit barvu--zda se trosku nachylnejsi na vlhkost....tak jsem nasadil vostre vetrani a je to v cajku.....Peace..SUNDANCE.
pridam nejake nove fotesky at je na co koukat......a zaroven mam malou,mozna pitomou,otazecku....na ten zavlazovaci system chystam pristi tyden napojit CO2.....nejsem si jistej ale nedela se kolem ventilu nejaka namraza??!!podle me je lepsi jim podavat CO2 spise v noci-nebo je to jinak??Sundance
Můžeme zavírat-nějak jsem to nedotáhnul až do konce,omlouvám se!!
Každopádně jsem byl na pár měsíců solidně skouřenej-
Děkuji kapitánovi za toho žraloka,mooooc dobrej byl-chci ještě!!