Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
To smooth. Podle ra který mi daly jiní typani na groweru se zalejvá když vidíš že je hlína vyschlá. A jestli to hnojíš nějakym hnojivem, který se rozpouští ve vodě tak vždycky když už zhasínáš - je to prej lepší. P.S nádherný kytky!
Tak provar no vcera mi nasla matka skrin
pruser jak how*do malem me vyhodily z baraku to je na p*cu sem nastvanej jak ani newim jak ...
tak sem vsechno komplet vyhazel a daruju nekomu skrin..
celkove me to vyslo na 15 000 gde ja je ted najdu
fakt smula ze ja to neprepl driv...
To byl kamo uplne nejvetsi a zaroven velkej pruser...
jeste sem student a nasterit na to takovy prachy mi dalo taky usili jak swin...
a pak dyz sem se teda snazil vysvetlovat ze jeste mesic a neco tak sem malem letel i se skrini...
Moje mamča byla tenkrát tolerantnější. Sice mi kadý rok zredukovala savem polovinu výsevu, ale zase věděla, že má brácha klid od epileptickejch záchvatů. Našemu dědovi doktoři nedávno našli Alzhaimra, od tý doby mi chodí na listí.
Přeju ti ať ti vyjde alespoň outdoorek. Do něj snad pujdeš ne?
To je jedina moje moznost )
urcite do nej pudu ale ted premyslim jestly si nedat 1-2 kytky na balkon nebo to hodit nekam ven tady je to samej voblozak...
a pak jedina moznost je to hodit na strom ale to je zas psycho...
To smooth - - - -
Tak to fakt nasere.Moje matka mi to dovolí pěstit v pohodě.Trochu mě stim i povzbuzuje- už se těší na úrodu.Tak doufám že na ten outdoor ti nepříjde.No a fakt ty kytky byly úžasný - kdyby mi je matka vyhodila asi bych šel za nima.Měj se
taky sem sel za nema soup sem je k jednomu growerovi a ten se s tim nak neparal a rovnou to prepl na kvet a vcera mi to ukazoval a privez mi samce ten same ma 120 cm ) ja sem vysmatej jak duchodce
je videt ze se sklizne jeste neco uvidim mam fakt mega radost lidii ja budu hulit a co mi to ukazoval ty skunky sou uz po cely skrini musim negdy vyfotit a ukazat....
Jinak uz zacinam vymejslet outdoor ale co mi rikaly kamosi tady ve vokoli je to samej mrdak a prolejzaj vsude... tak to pudem asi soupnout s kamosem do lesa na nakej strom...
uz sme si vymyslely i svy zavlazovaci systemy jakmile to nak dokoncime nakreslim a soupnu sem...
ahoj... fakt peknucke aj tie sisky su pekne a VELKE!!! ale mam otazku... to je jedno kto odpovie ale poradte please... myslite ze by mi na dve rastlinky stacila 250w sodikovka??? mam ich v takej mensej skrini... asi 100x50 cm... a vysoka je asi 160cm...