Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Moje prvni zkusenost s 400W
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4
Autor
Téma 
Mr. Figaro
Stálý Člen

Karma uživatele Mr. Figaro - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

To smooth. Podle ra který mi daly jiní typani na groweru se zalejvá když vidíš že je hlína vyschlá. A jestli to hnojíš nějakym hnojivem, který se rozpouští ve vodě tak vždycky když už zhasínáš - je to prej lepší. P.S nádherný kytky!

Old Post 21-03-2005 v 14:05 PM
Mr. Figaro je offline   Profil uživatele Mr. Figaro   Find more posts by Mr. Figaro   Foto galerie člena Mr. Figaro   Click here to Send Mr. Figaro a Private Message   Add Mr. Figaro to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Mr. Figaro! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
smooth
Stálý Člen

Karma uživatele smooth - 67% PěstitelskáKarma uživatele smooth - 67% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

Tak provar no vcera mi nasla matka skrin
pruser jak how*do malem me vyhodily z baraku to je na p*cu sem nastvanej jak ani newim jak ...
tak sem vsechno komplet vyhazel a daruju nekomu skrin..
celkove me to vyslo na 15 000 gde ja je ted najdu
fakt smula ze ja to neprepl driv...

Moje první úroda - ZHULENO

Moje metrová ještěrka

Ono je to vždycky do značné míry o vás.Najděte si v živote to co sami chcete..

Old Post 24-03-2005 v 21:51 PM
smooth je offline   Profil uživatele smooth   Find more posts by smooth   Foto galerie člena smooth   Click here to Send smooth a Private Message   Add smooth to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Flooster
Stálý Člen

Karma uživatele Flooster - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 35

to Smooth: co to je za tten velkosklad a jaka to byla lampa ? please to PM

Old Post 24-03-2005 v 22:08 PM
Flooster je offline   Profil uživatele Flooster   Find more posts by Flooster   Foto galerie člena Flooster   Click here to Send Flooster a Private Message   Add Flooster to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pan_Mlha
Stálý Člen

Karma uživatele Pan_Mlha - 91% PěstitelskáKarma uživatele Pan_Mlha - 91% PěstitelskáKarma uživatele Pan_Mlha - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 36

Tomu říkam pech.......

Kdo chce, najde způsob, kdo nechce, najde důvod.

Outdoor:
WW: indoor model venku 2005 [SKLIZENO!!!!!!!]

Indoor: 250W ala lednička

Old Post 24-03-2005 v 23:46 PM
Pan_Mlha je offline   Profil uživatele Pan_Mlha   Find more posts by Pan_Mlha   Foto galerie člena Pan_Mlha   Click here to Send Pan_Mlha a Private Message   Add Pan_Mlha to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
smooth
Stálý Člen

Karma uživatele smooth - 67% PěstitelskáKarma uživatele smooth - 67% Pěstitelská

Příspěvek č. 37

To byl kamo uplne nejvetsi a zaroven velkej pruser...
jeste sem student a nasterit na to takovy prachy mi dalo taky usili jak swin...
a pak dyz sem se teda snazil vysvetlovat ze jeste mesic a neco tak sem malem letel i se skrini...

Moje metrová ještěrka

Old Post 25-03-2005 v 00:21 AM
smooth je offline   Profil uživatele smooth   Find more posts by smooth   Foto galerie člena smooth   Click here to Send smooth a Private Message   Add smooth to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pan_Mlha
Stálý Člen

Karma uživatele Pan_Mlha - 91% PěstitelskáKarma uživatele Pan_Mlha - 91% PěstitelskáKarma uživatele Pan_Mlha - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 38

Moje mamča byla tenkrát tolerantnější. Sice mi kadý rok zredukovala savem polovinu výsevu, ale zase věděla, že má brácha klid od epileptickejch záchvatů. Našemu dědovi doktoři nedávno našli Alzhaimra, od tý doby mi chodí na listí.

Přeju ti ať ti vyjde alespoň outdoorek. Do něj snad pujdeš ne?

Kdo chce, najde způsob, kdo nechce, najde důvod.

Outdoor:
WW: indoor model venku 2005 [SKLIZENO!!!!!!!]

Indoor: 250W ala lednička

Old Post 25-03-2005 v 06:12 AM
Pan_Mlha je offline   Profil uživatele Pan_Mlha   Find more posts by Pan_Mlha   Foto galerie člena Pan_Mlha   Click here to Send Pan_Mlha a Private Message   Add Pan_Mlha to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
smooth
Stálý Člen

Příspěvek č. 39

To je jedina moje moznost )
urcite do nej pudu ale ted premyslim jestly si nedat 1-2 kytky na balkon nebo to hodit nekam ven tady je to samej voblozak...
a pak jedina moznost je to hodit na strom ale to je zas psycho...

Moje metrová ještěrka

Old Post 26-03-2005 v 12:08 PM
Mr. Figaro
Stálý Člen

Příspěvek č. 40

To smooth - - - -
Tak to fakt nasere.Moje matka mi to dovolí pěstit v pohodě.Trochu mě stim i povzbuzuje- už se těší na úrodu.Tak doufám že na ten outdoor ti nepříjde.No a fakt ty kytky byly úžasný - kdyby mi je matka vyhodila asi bych šel za nima.Měj se

Old Post 29-03-2005 v 12:16 PM
Mr. Figaro je offline   Profil uživatele Mr. Figaro   Find more posts by Mr. Figaro   Foto galerie člena Mr. Figaro   Click here to Send Mr. Figaro a Private Message   Add Mr. Figaro to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Mr. Figaro! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
smooth
Stálý Člen

Příspěvek č. 41

taky sem sel za nema soup sem je k jednomu growerovi a ten se s tim nak neparal a rovnou to prepl na kvet a vcera mi to ukazoval a privez mi samce ten same ma 120 cm ) ja sem vysmatej jak duchodce
je videt ze se sklizne jeste neco uvidim mam fakt mega radost lidii ja budu hulit a co mi to ukazoval ty skunky sou uz po cely skrini musim negdy vyfotit a ukazat....
Jinak uz zacinam vymejslet outdoor ale co mi rikaly kamosi tady ve vokoli je to samej mrdak a prolejzaj vsude... tak to pudem asi soupnout s kamosem do lesa na nakej strom...
uz sme si vymyslely i svy zavlazovaci systemy jakmile to nak dokoncime nakreslim a soupnu sem...

Moje metrová ještěrka

Old Post 31-03-2005 v 12:15 PM
smooth
Stálý Člen

Příspěvek č. 42

Tak jsem se konecne k tomu dostal a hodim sem par fotek ze sklizne ")

Moje metrová ještěrka

Old Post 25-05-2005 v 13:18 PM
Mr. Figaro
Stálý Člen

Příspěvek č. 43

Fakt Nádhera.K+

Old Post 25-05-2005 v 13:43 PM
Michalides16
Stálý Člen

Karma uživatele Michalides16 - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 44

ahoj... fakt peknucke aj tie sisky su pekne a VELKE!!! ale mam otazku... to je jedno kto odpovie ale poradte please... myslite ze by mi na dve rastlinky stacila 250w sodikovka??? mam ich v takej mensej skrini... asi 100x50 cm... a vysoka je asi 160cm...

diky za odpovede....

Old Post 25-05-2005 v 14:50 PM
Michalides16 je offline   Profil uživatele Michalides16   Find more posts by Michalides16   Foto galerie člena Michalides16   Click here to Send Michalides16 a Private Message   Add Michalides16 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
smooth
Stálý Člen

Příspěvek č. 45

pokud umis dobre zastrihavat a ohejbat kytky roztahnes... ja sem mel uplne stejnou velikost skrine jako ty a daval sem tam 5 kytek...

Moje metrová ještěrka

Old Post 27-05-2005 v 08:05 AM
mirosk
Stálý Člen

Karma uživatele mirosk - 41% PěstitelskáKarma uživatele mirosk - 41% PěstitelskáKarma uživatele mirosk - 41% Pěstitelská

Příspěvek č. 46

Klubuk dolu k+

Fuck the cola, fuck the pizza, all we need is slivovica
systems: BONGASMASK DÓZABONG

Old Post 29-08-2005 v 08:22 AM
mirosk je offline   Profil uživatele mirosk   Find more posts by mirosk   Foto galerie člena mirosk   Click here to Send mirosk a Private Message   Add mirosk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
smooth
Stálý Člen

Příspěvek č. 47

Prohrabal sem se na hardisku k dalsim fotkam ze sklizne...
Pokochejte se...

Moje metrová ještěrka

Old Post 30-08-2005 v 10:45 AM
Warl0ck
Pěstitel

Karma uživatele Warl0ck - 89% PěstitelskáKarma uživatele Warl0ck - 89% PěstitelskáKarma uživatele Warl0ck - 89% PěstitelskáKarma uživatele Warl0ck - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 48

je to pekny... s matkou jsem mel taky problemy a vyresil to nakonec strom.. Matky jsou ze stary skoly, oni chodili na cajicek.......

Old Post 14-09-2005 v 10:14 AM
Warl0ck je offline   Profil uživatele Warl0ck   Find more posts by Warl0ck   Foto galerie člena Warl0ck   Click here to Send Warl0ck a Private Message   Add Warl0ck to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 07:55 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
21-03-2012 - Můj první indoor 400W - 23 odpovědí
20-01-2012 - Můj první indoor 400W - 2 odpovědí
11-11-2005 - Moje prvni skříň 150 w - 11 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás