Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mas to moc pekny.
Prozradis mi z ceho jsou ty zlaby? Dela to na me dojem velkych elektroinstalacnich list, taky me to napadlo delat z nich, ale takkhle velky jsem nikde prodavat nevidel... Diky.
Ještě mě napadá - když je v místnosti 20 - 30°C, má smysl ohřívat hydroponický roztok? Vždyť musí mít tu samou teplotu. Jak často spíná to topné tělísko?
Zdarec
re: Spoon
Dík za chválu
re: mott
máš pravdu, ty žlaby jsou z elektroinstalačních lišt (14cm,7cm,200cm) největší co jsem sehnal, jinak je vše na objednání
Topení je neodpustitelná věc, mám ho hlavně kvůli noci. Kdy teplota spíše padá dolů. Nemít topení tak přes noc teplota spadne pod 20C.(a to nesmím dovolit)
Teplotu jak píšeš mám ve skříni ale rezervoáry mám pod skříní na podlaze, kde je stoprocentně nižší teplota tak proto používám topení na roztok
high....
Ta pestirna vypada jak sklad na transplantovane organy
Ale je fuckt SUPER, vybral sis dobreho konicka ...
btw: K4U
"Je na case, aby clovek prestal pusobit jako neochotny spravce zoologicke zahrady na Zemi a konecne se stal tim, cim ve skutecnosti je - dalsim druhem, ktery touzi prezit nikoliv na ukor, ale ve shode s ostatnimi organismy na teto planete."
Klobouk dolu. To co si tady ukazal a dokazal si zaslouzi velky uznani. nestiham se divit a valit bulvy. Tomu rikam profesionalita. Diky za inspiraci...
Tak takhle pěstuje schopný milionář. Je to fuck paráda.Když si vzpomenu na tu svou skříňku doma...Ale stloukal sem jí sám a to mě hřeje.Máš tu samo karmu.
zdarec Skunku chlape parádička asi si dost potrpíš na čistotu zdá se he he měl ses ještě vedle toho blejsknout v bílým plášti,no co dodat k4u,tý yo fuckt neprozradíš kolik tě něco takovýho stálo? Taky hodlám později,až bude více zkušeností zainvestovat.
Poslu te thread znova nahoru, pac to stoji za to. At to vidi vic lidi.
Skunku, tohle bys mel poslat taky na Overgrow, at videj jak to delaj sikovny cesky rucicky.
Jo, abych nezapomnel. Karma je ta ikonka vpravo dole, ze? Tak ji jdu lehce stalcit.