Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
suhlasim s Kelsom, poznam chlapika co byval v KE je to totalna smazka, stale ked ho stretnem tazke vykladacky co to on fajcil a ze "slaovacica" sa nemoze chytat na lampy a naqonec len chce neco zafajcit. my to mame vyriesene taq, ze ked naky kamosh chce neco pofajci, taq dam neco, ked chcwem ja taq dostanem RVHP Ale fajcit v KE sa asi neda. vklude. Vcera som si odpaloval stovkacika za intrakom(je tam taqi fajnovy kopcek a fcelku pekny vyhlad na haluznu krizovatku a ciganov co chodia z luniku89 na vodu s 2l flaskami) taq si pokurujem a dole isli asi 4ks cigosov, zastavili sa a cumeli na mna, potom chceli dojsta ku mne na kopec a vykrikovalui neco ako ze ty fajcis travu.... neboj sa... . taq som sa postavil a odysiel. Ten flek som nasiel len fcera, bol som taaaaaqi hepi, a hned sa mm to tu aj skurvilo. Nemam rad Ke ale som tu na intre....
inaq aj tu sa urcite najdu v poho ludia, niekde tu urcite su
noo zdravim Spsemi..z tvojho vykladania usudzujem ze byvas na jedlikovej a ten kopcek co myslis je na luniku 8 s vyhladom na lunik 9 plus cestu co ide z kvp smerom dole ku optime alebo na sacu alebo ak odbocis tak ku internatom. z akej si fakulty na TU? ja som z Ekf. inak su aj v kosiciach v pohode ludia..jasne ze su, ale to je dlhodobym vyvojom a kamaratmi by som povedal, ak sem prides a narazit hned tak na niekoho v pohode....no da sa, nechcem zase aby to vizeralo ze v Ke su nejake zvery a odpad. v kazdom pripade ak si na luniku 8, ciganov z deviatky sa nezbavis, iba ak sa skamaratis (poznam tam par v pohode ludi,vlastne aj s nimi pestujem). tak zatial sa majte pekne
ja studujem tiez v KE na technike na hutnickej ... no ale co sa tyka kosicanou tak dost muka v bj nepoznam skoro nikoho co nehuli a v KE nepoznam skoro nikoho co huli a to poznam vela ludi... proste ty ludia z juhu jednoducho nehulia... a ked som si v KE s niekym rozumel, zakratko vysvitlo je je to dalsi severan... ako v ke su v pohode ludia a mam tam kamaratov a kamaratky a su v pohode no len jednoducho nehulia a skoro vobec nepiju ... je to bida...
Suhlasim s kvasimondom, kedže fakt je to take na prd v tých KE.Ja som sa napriklad nikdy nestretol s tým, že som bol s cca 15 ľuďmi a ani jeden nehulil, no tu KE sa mi stáva často.A tak si tu pokurujem často sám a keď nie tak s kvasimondom alebo s mojou holkou, lebo s tými(spolužiakmi) čo viem že klatia sa akosi nedá.Oni si daju len keď su niekde na niejakej akcií, takže taký su košičania.Všimol som si tu ,že veľa ľudi chodi na TUKE čo ma veľmi teší(možno bude ským zaklatiť)
z bj ale studujem v ke , ked budem mat nejake spory ze sa mi daco podari vypestovat tak ti urcite nejake dam a mali by to byt B+ cize psylocibe cubensis
Původní příspěvek od enzo noo zdravim Spsemi..z tvojho vykladania usudzujem ze byvas na jedlikovej a ten kopcek co myslis je na luniku 8 s vyhladom na lunik 9 plus cestu co ide z kvp smerom dole ku optime alebo na sacu alebo ak odbocis tak ku internatom. z akej si fakulty na TU? ja som z Ekf. inak su aj v kosiciach v pohode ludia..jasne ze su, ale to je dlhodobym vyvojom a kamaratmi by som povedal, ak sem prides a narazit hned tak na niekoho v pohode....no da sa, nechcem zase aby to vizeralo ze v Ke su nejake zvery a odpad. v kazdom pripade ak si na luniku 8, ciganov z deviatky sa nezbavis, iba ak sa skamaratis (poznam tam par v pohode ludi,vlastne aj s nimi pestujem). tak zatial sa majte pekne
jj presne taq som z jedlikovej......
To akoze pjestish s cigoshmi z L9?????
Fpoho ludia tu su... no ako tu niekto pisal... stale potom vysvitlo ze to boli severania... popripade juzania... popripade "zapadania".... atd. k tomu narazeniu.. na par ludi sa mi narazit podarilo.. a fest nahodou a fest narychlo...
TUKE members: objednal by som nake seeds no jaq v pakliku ich je furt 10 (tie pidibalenia po 5 resp. 4 Ks objednavat nechcem, zdaju sa mi predrazene) taq 10 mi ich netreba... by sme mohli ist napolky.... mal by niekto yzujem pls PM ...
Nazdar ludia ja som vyrastalv kosicciach na dvoch sidliskach tahanovce a terasa /momentalne tu byvam) hulim dost dlho som mlady a kosice so ca tyka hulenia nic moc dost zaostale hulim stale a casto chodim pracovne do prahy tak si nosim makak Hladam nejakych ludi co by sa somnou odpalovali casto holky chalani na nejaky byt a spaalit tam 10gramov a ist domov nieco take kto by cel na pokeci som ken-park alebo keby mal niekto v prahe na intraku volne miesta dosli by sme s kamosmi a peniazmi na nejake vypalovacky HULENIE JE PROSTE HULENIE mam rad vsetky sposobby konzumacie travy hulim 7 rokov a este stale ma to byvi
ja som Igor Kalapičinsky som z Topoľovky čislo domu 82 mam 18 r a podmienku doma mam lampu a varim pedro piatok podte všeci na bejvak
bude žičo Pozivam aj panov KUKLAČOV (ludia to už vam načisto haraši_???
ešte vas nepozatvarali na G je toľko flojdov že ani SK growerov dokopi toľko nieje truby)stretavku si môžme dat aj na chate a pre tých menej chapavych čete inač zdravim polianku