Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No protože sem taky trochu akvarista, tak ti můžu říct že určitě nic nevypouští, protože některejm rybám stačí i málo chemickejch sraček a nepřežijou to... Jo a vydržet to musí- dělaj se několikatísíci litrový akvária:-)
Samozřejmě díky za všechny rady, jestli všechno víde tak na podzim udělám pár fotek toho zalejvání a všechno sem hodim:-) Jinak teď přemejšlim nad tim "chytačem deště" a netušim jak velkej...
To Zagál: Myslim si, ze ten chytac deste je dobrej napad, ale kytky by meli dostavat lepsi vodu nez jen destovou. Vem si kolik je v desti sracek ze znecistenyho prostredi..... Kdyby sis schranoval treba PET vlasky a vozil v nich vodu, bude to lepsi, nez chytat vodu. Podle me je lepsi si kouppit treba nakej 20ti litrovek kanistr, a umistit ho nekam pobliz, a postupne vodu nosit.... Jinak sem prubezne pis jak si na tom, atd., zajima me to.... Cau
Na to kolik je v dešti sraček radši ani nemyslim... Samozřejmě že kdybych měl možnost chodit často zalejvat tak to takhle neřešim, ale kytky budu mít cca 50 km od domova a tendle rok sem pořád nemocnej takže nikdy nevim že za nima budu moct na 100%... Jediný pozitivní je že v okolí neni žádný město, jenom pár vesnic takže kytky budou mít čerstvej vzdoušek a ten déšť snad taky nebude tak tragickej jako ve městě... No a asi ty kytky dám na takovej "kopcoskálu", která je na jižní stranu, takže by měly mít spoustu sluníčka:-)
Koukam Praha crew...já jsem taky z Prazhy a zasadil jsem 250m od bytu!Je to na místě do kterýho by to někdo neřek!A ten déšť snad neni takovej problém,když jsi v nějaký čistčí krajině...ale to v Praze nehrozí
Ja to asi letos vyresim tak, ze to budu chodit zalejvat rucne a kdyz nebudu mit ke kytkam pristup tak to tam pichnu a bude...... Prece jenom to zasadim tak kilak- dva od myho bydliste, tak to snad nebude takovej problem.... Horsi je to z corkama..... Ty mi delaj starosti....
Myslim ze dest nema dostatecnou tvrdost na to aby byl vhodnej pro zalejvani, ale zadnej vetsi problem v tom nevidim......
Hostivar je docela v pohode, mate tam lesy, ne???? Na Petrinach kde bydlim je to horsi.... Sice mame oboru Hvezda, je tam opustenejch mist tri prdele ale je problem v tom, ze tam kazdej den chodi tisice lid s pejskama atd.......
No voni ty "lesy" sou spíš lesoparky a všude sou tři prdele lidí... A taky do těch lesů chodí v létě spousta lidí kalit, a u těch nehrozí že by si to spletly s kopřivou:-) S tou tvrdostí snad nebude problém, dyť déšť zalejvá spoustu kytek a nevadí jim to:-) No já to asi zasadim tam kam chci, sice je to daleko ale máme tam chatu a docela to tam znám, takže snad vychytám něakej good place a nikdo to nečórne... Jinak v Praze asi nejde sadit jinak než na stromech, tak vo tom taky trochu uvažuju...
Mno vono tech stromu je tady taky hodne, ale zadnej na kterym by to slo..... Bud je na odlehlym miste a je malej nebo na nej nesviti slunce, nebo je krasnej ale je videt jako pest na oko, takze si moc nevyberu...
No pořád lepší než v praze na zemi... To máš hodně malou šanci že sklidíš sám... Myslim že ty stromy maj jednu výhodu- včera sem se šel podívat do takovýho lesíčka a hledal sem vhodný stromy... a tak po půl hodině co sem čuměl do korun stromů už mě dost bolelo za krkem! A takle hledat každej den to bych se asi posral... Takže snad i čórky si to rozmyslej...