Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak se omlouvám, že jsem to dal sem, ale jak říkám, psal jsem poprvé a podle návodu jsem napsal právě sem.... Snad to nejni zas tak velkej hřích a bude mi odpuštěno... Jinak rád bych to přesunul do theardu s tvým odkazem, ale bohužel je to nad mé síly. Jestli to tam někdo přesune, tak určo nebude vadit když se podělím o to, jak mutant hledí na svět dnes. Ještě jednou, sorry thearde!
no zajímavý odchylky se tu kupí, tak když někdo vypěstíte něco podobnýho tak to sem kdyžtak taky naposílejte ať vidíme co všechno příroda ještě vymyslí...
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
Ty brďo, tak je nás mnohem víc. Představte si, že je má všechny jeden člověk-to by měl někdo radost. Mám také lístky po třech na každém patře. Mě naopak tato kytka moc nerostla, dal jsem jí do skleníku a čekal jak se kytka udělá. Před tím už byla střižená. Teď vypadá jak koště,nic moc musím chvíli počkat až rozchodí hnojku. Snad se mi poštěstí ji něčím vyfotit a dát to sem ať tu mám taky nějakou fotku.
Zdarte lidičky vyhulení já něco takovýho docela i mám roste mi to pěkně v houští a je to čtyřcíp. Bohužel se tomu moc nechce tak docela stagnuje asi ji to dáva zabrat.
Ale je to čecha!!!
Ozvu se až rozeznám jestli je to holka nebo kluk.
muj email eshpek@seznam.cz
mam takovej jeden problem a jednu otazku u jedne kytky mi zcela zahadne vyrostli 3 delozni listky a nevim co s tim jesli to bude hermous nebo jestli se to spravi ci co a ted ta otazka co rikate na vetrani kdys kytky spi dneska sem dodelal vetrak a myslim si ze to vetrani by nebylo spatny co vy na to????
V podstatě můžeš být rád ,mělo by jít o mutaci kdy s hlavního výhonku ti vyrostou 3 odnože.
Já jsem to měl u Jamajky předminulý rok .Bohužel k rozvětvování docházelo jen na hlavním stonku takže řízky již byly normální.
Každopádně při případném stabilizování této odchylky a přenosu na další generace bys vypěstoval novou odrúdu s vyššími výnosy . teoreticky až o 50% . Místo 2 větví 3. Samozřejmě že by záleželo i na počtu tvorby květů
(jestli se tato úchylka projeví i popřepnutí na květ).
vetrat treba ci uz svieti lampa alebo nesvieti proste stale funguje fotosynteza akurat ze ked je tma tak dychaju kyslik a ked svetlo tak dusik takze vymena vzduchu za cerstvy je dolezita neustale...
2 fire.ent: Ventilace v noční době může být přistavena až na polovinu denního výkonu . Jinak pro den platí zásada že by se měl vzduch vyměnit aspoň 4 krát za hoďku v celé místnosti z důvodu spotřeby CO2 při fotosyntéze
2 joeart:kdyz je svetlo papaj CO2 a ne dusík