Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ragnar kravinu pises ty precti si FAQ nez zacnes poucovat:
Zvýšení pH
Přidáním dolomitického vápnece do půdy (čím jemněji nadrcený tím lepší, neboť má větší povrch pro reakci). V nouzi přidáním malého množství hašeného vápna, nadrcených skořápek nebo jedlá soda.
achjo chcelo by to vic cist a min to hrotit...
Nobody move, nobody get hurt, they said
Make one wrong move, man, you wake up dead
to virgill : Dobre tak niekto mi na picu poradil, lebo som sa ho pytal, ze ako mam znizit kyslost pody aby som nemal samcov a on my povedal nech tam dam vapenec, tak co je na tom pravdy?
Nie vobec nizke Ph=kysla poda, vysoke p=zasadita poda, resp. alkalicka.
No a preco nie kyble? jednoducja vec, ph aj textura pody sa daju do znacnej miery vykorigovat a preto je vzdy ak mate bezpecne miesto lepsia maticka zem. Korene maju viac miesta, nehrozi preliatie. Vynos bude vzdy vyssi, samozrejme pokial nepestujete vo velmi velkych kybloch, ale to je zas potom strasna robota s donaskou hliny aj samotnych kyblov a kedze ja pestujem pravy guerilla growing tak toto by bol pomerne problem.
To,ze ma niekto vela karma bodov este nemusi znamenat,ze je skusenym growerom. Aj koli tomuto by som hlasoval za zrusenie karmy, ludi to zavadza a na novych clenov bez karmy uz skoro ani nedokazu hladiet ako an zdroj informacii.
ddt nechci ti to tu zasirat ale z tou karmou mas fak pravdu uz sem si vsimnul ze sem hodnekrat napsal odpoved na neci otazku ale onen clovek jako by ji prehlid ale kdyz to o dva prispevky napise okarmovanej clovek uplne to same jako ja akorat trochu jinak formulovane tak okamzite reaguji jen tak trochu ot dik peace :-p
Ragnar - no zalezi od pripadu. Vzdy ma dokaze udivit chut zit konope. Neviem ako postihnute si mal rastlinky, no skus ich zalievat a ak este mali aspon iskierku zivota v sebe je tu sanca revitalizacie
Deckardph - nuz my ludia sme uz taky hladime skor na formu ako na obsah