Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dík za nápad se stínidlem.
Jen bych ocenil podrobnosti: materiál, způsob uchycení patice, sklo (či nikolif?), plán větráčku/ů a táák..
Ta práce je hlavně o učení, že.. Jen aby to "školné" nebylo moc vysoké
xerthon-> Když ti nevadi absolut amaterismus, skus pouzit aluminiovo-polystyrenovou folii. Je fakt, že jsem mel nejdřív taky bobky, že to je příliš hořlavé (je tam mezi nima ještě papír..), ale pojistil jsem to dvojí vrstvou a navíc je to tenkou pásovinkou přšroubovaný o nosnou dřevěnou (!) lištu. Na tý pás. zespoda ještě samo objímka a přes lištu vedou lanka, která drží sklo. Výbojka je vod tý folie asi 8 cm a i když je pěkně horká, nic se s tim vůbec neděje.. Chce to taky důkladně chladit (aspon ofukovat).
Veď vravím: žiadny "kúúl tjúúb" sice, ale tých pár dní to ešte stopro vydrží
antymo-> srry
No k tomu stínítku, žádné jsem nevyráběl, ani jsem nemusel delat skrinku nakabely a podobne veci, proste je to lampa z podchodu(sodik od philipsu) do ktere jsem si zapojil trafo a to jest vše :-)