Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Mirex
To bych asi čuměl, víš určitě že ten Chmel je samice?
No je to klon ze samičí rostliny kterej jsem si loni někde sehnal.... Ale při roubování pohlaví rostliny nehraje roli, můžeš na kořeny samce konopí naroubovat samičí roub a rostlina bude samice.
Veškeré informace uvedené tímto uživatelem jsou smyšlené.
Bez povolení autora je zakázáno na text zírat !
Původní příspěvek od hej-rup Tož co děcka, ujme se nebo ne?
A jak to dopadlo? Narouboval jsem štěp chmele na 5 rostlin různejch genetik. 4 rouby uschly do 2 dnů, pouze jeden přežil ale nejsou na něm vidět žádné přírůstky. Vzhledem k tomu že rostlina byla přiklopená celou dobu pet láhví oběvila se na ní bílá plíseň ( pseudoperenospora cannabina) a to na listech konopí i chmele. Takže rostlinu likviduju a projekt odkládám na neurčito. Snad během června až bude dost materiálnu.
Dočet jsem se že úspěšnost roubování je cca 10% takže to beru aspoň jako malej úspěch.
Veškeré informace uvedené tímto uživatelem jsou smyšlené.
Bez povolení autora je zakázáno na text zírat !