Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Je lepsi tu zavarovacku poradne nacpat, nebo to staci jenom tam nahazet a zavrit?!?
"Je na case, aby clovek prestal pusobit jako neochotny spravce zoologicke zahrady na Zemi a konecne se stal tim, cim ve skutecnosti je - dalsim druhem, ktery touzi prezit nikoliv na ukor, ale ve shode s ostatnimi organismy na teto planete."
ja si to susim ve skrini, je tam tma, chlad a sucho, jinak kdyz se ji nechce moc schnout, tak ji dam na topeni, to topi porad a ne hodne, takze by ji melo vysusit dobre
Kdyz susim palice mam ostrihat ty listy co znich (z palic) vyrustaji, myslim ty co jsou spolecne s palickou obsypane krystalkama?!? Nebo je normalne ususit s palickou?!?
"Je na case, aby clovek prestal pusobit jako neochotny spravce zoologicke zahrady na Zemi a konecne se stal tim, cim ve skutecnosti je - dalsim druhem, ktery touzi prezit nikoliv na ukor, ale ve shode s ostatnimi organismy na teto planete."
no, zastipky moc nesusim a to z toho prosteho duvodu, ze jedu indoor a tam hnojim. cili zastipky jsou trosicku chemicky. Zkousel jsem to jednou (omylem) hulit a chut nic moc, ackoliv mne to slusne zprasilo.
A rychloschnuti a jeste k tomu nedestruktivni? no, kytky by asi fakt meli schnout dloooooouuuuuuhhhhhoooo. Tak mesic dva je dobry pro ne. Ale kdyz potrebuji susit, tak je susim na stinitku ve skrini... :-)
nojo zashtipqy sou chutowye steyne dycky nakashi , mno ale ochutnat wlastni sklizen se proste musi ya sushim na cedniku .. wemu fen a na nej namontuju tak 70 cm dlouhou rouru , pak nahazim do cedniku susheny stuff a prilozim rouru . a za chwilku ye susheno . do roury sem eshte wystrihal zebra , by to nefunelo taq zwostra . premerowal sem teplotu , abych si z toho newyfunel THC a fen proste 200 stupnu C neda , taqze pohoda .. mnooo a co dlouhodobe susheni ? mam pudu , pak mam pod posteli papirowou krabici a pak mam sklep .. kde ye to ney ? co ? newite ?
zdravím,já na rychlo suším hulčo v troubě,a to tak že materiál nastříhám na malý kousky,dám do kartonové krabice,nahoře udělám nějaký dírky,zlehýnka roztopím troubu, tu následně vypnu,pak vložím hulení,a zavřu.Stačí dvakráte zopakovat a je to,a ani ona chuť se moc nevytratí,hulení se mi zdá i stejně silné,
2 j4m1e - pomalé sušení - sklep: IMHO na prd (vzdušná vlhkost), pod postelí: to bude hezky vonět v celém kvartýře - pokud to nevadí, tak OK, je tam tma, což rulez. To samé půdiczka - jen POZOR na teplotu! Pod střechou bývá v pařáku, jaký byl např. o weekendu, pěkně horko - může se pak stát, že z úrody nasušíš seno .
Ad "mlsná sklizeň" - najdi si thread "Sušení marihuany pro rychlou konzumaci (či tak nějak). Některé tam doporučené metody jsem párkrát zkusil a připadá mi to jako kurvení plodů vlastní práce (chuť fujblé, potence tak 50% oproti korektnímu zpracování). Snad nejlépe to šlo pod stolní lampiczkou s žárovkou 100W. Nutno vychytat výšku žárovky nad palicí (cca 2cm) a několikrát ji obrátit (tedy tu palici !!!), za 15min hotovo, ale jak říkám, lepší je si počkat a nedělat z palic humus...
pokud chci opravdu velice rychle připravit palici k hulení, tak ji strčím do mikrovlnky, ale výsledek se samozřejmě nedá srovnat s tím, když se suší klasicky. já to vždycky rozvěsím jak houby na šňůry a tak za týden dva to je suché. myslím, že sušit déle už není moc dobré, protože na tom vzduchu to ztrácí potenci. je to můj názor, takhle to suším já, ale rád se něco přiučím.
mno taq to wypada , ze to nacpu do krabice pod postel , tma tam ye , wlhkost w pohode a ze to bude wonet po celym byte mi taq naqo moc newadi aspon se mi bude dobre spinqat . sem zwyedaff yaq dopadnou pod posteli paliczky chutowye , by to nako nestratilo aroma .. pod lampiczkou to zkusim , ale paklize thc na swyetle degraduye na neco co nedela zhuleno , taq newim newim .... a eshte by mi zajimalo , yestli kyticzky hned po wyrwani i z korenama oshkubete , nebo yestli ye nechate w celku a sushite ye treba korenama wzhuru . pricemz sem minuley rok zkoushel yeshte zparit koreny , ale newim yestli yim to nako prospyelo ..
Já dávám přednost pomalému sušení.Suším u kamaráda na půdě rodiného domu,kde mají schováno seno na zimu.Sušíme vlastně od začátku října, takže pod taškama už žádné vedro nehrozí.Kytky věšíme celé vzhůru kořeny a malé dáváme mezi noviny na zem.Na půdě je díky tomu senu skvělé,stálé a suché klima.Nevýhodou je jedině prach.Ale když tam neděláte kotrmelce nebo se svou holkou něco jinýho, tak se tam tolik prachu nevíří.Sušíme tak tři týdny a musím říct že je to super.
Tak ať to letos dobře usušíte Vám přeje Dejvo.
Zdravím,to já kytičky nejprve obalím toaletním papírem,a poté pověsím do skříně,kde pomalu běží malý větráček,huleníčko uschne tak za dva týdny,a je hezky voňavé,nekope,jako to seno usušený v troubě.Některý paličky nacpu tak po týdnu sušení do 0,2lflašky vod tatarky,a dosušuji pomaličku,tak,že každej den 2x-3x otevřu sklenici,aby se mi to nespařilo,schne to dlouho tak 3 měsíce,ale výsledný produkt je jemný,vláčký ohebný jako tabák,fakt nádhera,ale musíte to celou tu dobu hlídat,jinak se může stát,že to napadne plíseň,jestli se plíseň ukáže,je nutno hulení vyndat,a usušit co nejrychleji třeba na papíře.Jo a do tý flašky k tomu hulču je dobrý přidat pár slupek čerstvých vod pomeranče,nebo já dávám pravou vanilku,do kousku gázy,to je pak šílená vůně při kouření
to koblizkostromeczek > cowece zkoushel sem minuley roq taqy pridawat pomeranczowou kuru . mel sem to w drewyene krabici po doutnicich a bylo to prolozeno kurou . mno a hrozne rychle mi to zaczalo chytat plisen . sem to musel wyndat mno letoz zkusim znowa ..
btw. nezkoushel ste nekdy negdo ganju troshiczku nafermentowat .. hodit do ni este naky yemny aroma .. ta koblihostromowa wanilka ye w pohode , ale negdo to treba moc nemusi cim myslite ze by se to dalo este yaqoby riznout ? yaqo wim ze chut ganji ye chut a wune ganji , ale negdy se wzorek proste chutowye az taq nepowede , taq se to necha trochu spestrit , ze
S mikrovlnkou ma špatný zkušenosti. Špatně to chutná a ztácí moc účinků. Lepší je dát ho rkovzdušnou troubu na min. A je to za 20 min. Jestli ale máte víc času skuste papírovej kapesník. Nastříhat a zabalit. Kapesník nasaje všechnu vlhkost tak za 3 hodiny. Je to skoro jak sušit pomalu.