Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Musim se pridat k Sroogovi, protoze se mi to prave stalo...mam 400W Osram Plantastar a pod ni 3 odrudy. Jednou z nich je Shiva od Nirvany(nicmoc, dostal jsem ho jako bonus a pokud nepredvede v zaveru nejakej zazrak, bude utracena matka a konci). Pokud mam ctyrstovku min jak 55 cm nad timhle Shivou, pali mu to listy. Ostatni dve odrudy jsou relativne v pohode, ale pokud dam 400W sodik 40 cm nad ne a postrikam je(vznikne cockovej efekt), nejsou taky uplne nadseny. Kazdopadne Shiva to nevydejchava vubec, takze mam lampu 60 cm nad kytkama. Nevytahujou se a jedou v pohode. Upozornuju, ze mam pod lampou 7mm(!) sklo, takze teplo je dobre odstineny.
Cili 400W 40cm od lampy je pro nektery odrudy moc velka shine. Mozna pro tu 250 je to OK. Vim, ze kytkam co nekvetou to nepomuze, ale na to odpoved neznam. Nikdy se mi nic takovyho nestalo. Uz po tejdnu je mivam chlupaty...koukam jako blazen.
Jj karton. Ale ta "skrin" ma jenom 3 steny, takze se to perfektne vetra. A ty moje kurwicky krasne kvetou, takze sem za par dni dam naky new photos. Nejradsi bych ustipnul uz jednu palicku na test (ti, kteri pestujou indoor asi dobre znaji to pokuseni )
HELP PLS: 12hodin svetla a 12hodin tmy uteklo od zaliti timhle roztokem:
1.5l odstate vody
10ml Krystalon Plod a Kvet
2 lzicky OBM
A kdyz se po tech 24hodinach vratim ke kytkam, abych je zalil, tak najdu na dvou z nich takovehle listy. Je to prehnojeny nebo upaleny, nebo cim to je?
2Shadoow: Odkazy nefungujou, ale vidim, ze jsi myslel Vhzledove Zmeny od TommyBoye. Na ty uz jsem samozrejme koukal, ale nejsem si stale jistej, tak jsem to sem radci napsal. Poradite teda nekdo plss?
Cau, ja bych to reknul na plisen... Odstran ty nakazeny listy (pokud jich neni moc) a kdyz se to bude rozlejzat tak se mi osvedcil previcur... Jo a nechavej pred zalivkou pudu aspon trochu vyschnout ... Mej se.
Původní příspěvek od TheKeptn Cau, ja bych to reknul na plisen... Odstran ty nakazeny listy (pokud jich neni moc) a kdyz se to bude rozlejzat tak se mi osvedcil previcur... Jo a nechavej pred zalivkou pudu aspon trochu vyschnout ... Mej se.
A jak se ten previcur davkuje ? Pouhe otrhani listu nepomohlo :/ Tak jsem koupil Polyversum & Previcur