Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nedavno sem videl v TV jak na poste projizdeli ze psem zasilky z cizyny ze si lidi pisilaj huleni s holandska tak by mne zajimalo jak to bude ze semenama
Kdyz to posles doporucene a poradne to zabalis, nemuzou Ti do toho vlizt - to je blbost. Pokud to oznacis jako cenne psani, nemuzou tam uz dvakrat. Pokud ale posles speka v obalce, tak Te asi capnou.
No moje skušenost je že ti na poště či spíše na celnici když to je poslané ze zahraničí, můžou prohledat co oni chtějí ať je to doporučené či cenné atd. Jednou jsem tu už psal že mi poslali semínka z hulandska a smradi celníci mi to zabavili a chtěli abych zaplatil clo (1000Kč) - do balíku vlezli ofotili papíry a poslali mi to domů ať si to s nima přijdu vyřídit.
Sory ale vypadlo mě jméno toho kofíšopu ale vím že je na Esterhazygasse, myslím tak číslo 15 dá se to najít na netu, a je nejlevnější ve Vídni. Mají tam semínka od Brainwash, Senzí a ještě nějaký.
Párkrát jsem posílal nějaký hulo přes hranice, ale vždycky jen trochu (cca 10g). Prošlo mi to úplně v pohodě, jen jednou mi ten balíček přišel trochu otrhanej, ale jinak v pohodě, posílal jsem doporučeně...
Pak je ještě jeden growshop na Heumuhlgasse-mají tam Nirvana seeds,K.C.Brains a další vály za stejný ceny jako v Bushplanet,ale doporučuju daleko víc.V Bushplanet je to jako v supermarketu s hulením a jinýma sjížděčkama,ale Heumuhlgasse-to je jak pravej coffeeshop v Hollandu-voní to tam skunkem,hraje tam reggae,ten týpek co to prodává je víc než v pohodě.Mám odtamtud WW a KC 33 a rostou dost dobře.
Může mi někdo z těch, co objednávaly od gipsy nirvana, říct jak u nich proběhla objednávka. Poslal sem
20 doláčů za Afghán, tejden na to mi přišel balíček, ale u vnitř jenom zasraný CD. Co si vo tom mam myslet? Teď bych to rád skusil převodem, ale nevim, jestli to mam posílat stejný bance. Tak se chci zeptat, jestli nemáte
nějaký semínka nebo nejlíp řízky na prodej...
Pro ty,co jsou vyklepaný z posílání semen : zkuste si založit P.O.BOX - tej je mám dojem anonymní,takže i když vám to votevřou,nebudou mít na koho vlítnout :-))
Ale nevim,kolik takovej Boxík stojí.
Nevím už přesně ale celej výlet mě i s jídenkou na autobus(400 Kč,tu si rozhodně kup zpáteční už u nás,jinak z Vídně do Brna to je 160 šilasů) vyšel na 2000 a mám 30 originál krutých semen.V zimě bych do toho šel ještě s někým-podělit se o náklady a koupil bych feminizovaný Dutch Passion-ty mají za 1000-1500 šilasů/10 semen,ale ta jistota-2 nejlepší kytky White Widow a KC 33 jsou samozřejmě samci(Murphyho zákony platí všude )
infection: no ty seminka sou samozrejme v tom vobalu - ten kus co jakoby nese to cdcko se vyrve a mezi tim papirem a tim plastem je to dokonale schovany
"Le haschisch sera, pour les impressions et les pensée familieres de l'homme, un miroir grossissant, mais un pur miroir." - Ch. Baudelaire, Le Poeme du Haschisch, 1858
Manas:
Tak zjišťuju jakej sem píčus!! Ty semena tam fakt sou...
měli bejt určený na outdoor - no už je pozdě, tak je rozjedu ve skříni _to mě fakt netrklo)
Jeste, ze to nectu zhuleny,, to bych se asi posral
"Je na case, aby clovek prestal pusobit jako neochotny spravce zoologicke zahrady na Zemi a konecne se stal tim, cim ve skutecnosti je - dalsim druhem, ktery touzi prezit nikoliv na ukor, ale ve shode s ostatnimi organismy na teto planete."
Chtel bych se zeptat jestli mam koupit nejake seminka z http://www.seedsdirect.to od firmy Nirvana seeds?!?
Maji docela dobre ceny atd..
Zkouseli jste uz nekdo neco od nich?
"Je na case, aby clovek prestal pusobit jako neochotny spravce zoologicke zahrady na Zemi a konecne se stal tim, cim ve skutecnosti je - dalsim druhem, ktery touzi prezit nikoliv na ukor, ale ve shode s ostatnimi organismy na teto planete."