Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Odrůdy a Šlechtění » Gypsy Nirvana Seeds
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4
Autor
Téma 
OK
Stálý Člen

Karma uživatele OK - 96% PěstitelskáKarma uživatele OK - 96% PěstitelskáKarma uživatele OK - 96% PěstitelskáKarma uživatele OK - 96% PěstitelskáKarma uživatele OK - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

Konecne taky musi akceptovat Eura, protoze ty jejich dolarolibry byly ke guldenum hodne nevyhodny a casto seminka staly i o 70% vic nez od breedera... Jinak diky Gypsy...

-( OK )-
the fractal designed person

Old Post 17-01-2002 v 21:07 PM
OK je offline   Profil uživatele OK   Find more posts by OK   Foto galerie člena OK   Click here to Send OK a Private Message   Add OK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kudri
Nový Člen

Karma uživatele kudri - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

Mě taky poslali k Orange Budovi 10 semínek zdarma a nakonec to dopadlo tak, že z Orange Buda byl jeden samec.Tak jsem sáhl po těch semínkách zdarma a jedinej problém byl v tom že nevim co je to za odrůdu.Je to docela dobrý hulení, ale nevim na krabičce bylo napsáno Mix top 15 tak nevim.

Kudri

Old Post 30-01-2002 v 11:31 AM
kudri je offline   Profil uživatele kudri   Find more posts by kudri   Foto galerie člena kudri   Click here to Send kudri a Private Message   Add kudri to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Haman
Stálý Člen

Karma uživatele Haman - 60% PěstitelskáKarma uživatele Haman - 60% Pěstitelská

2kudri Příspěvek č. 35

Jestli tam bylo napsaný Top 5 Mix tak ten obsahuje tyhle modely: Top44, Bubble Gum, Misty, Chrystal a Citral.

Haman - Flying smokers

Old Post 02-02-2002 v 16:32 PM
Haman je offline   Profil uživatele Haman   Find more posts by Haman   Foto galerie člena Haman   Click here to Send Haman a Private Message   Add Haman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hullto
Stálý Člen

Karma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% PěstitelskáKarma uživatele Hullto - 95% Pěstitelská

Jo, jo... Příspěvek č. 36

Taky mi poslali grátis 10 semen Pure Power Plant, no luxus...

Old Post 06-02-2002 v 18:35 PM
Hullto je offline   Profil uživatele Hullto   Find more posts by Hullto   Foto galerie člena Hullto   Click here to Send Hullto a Private Message   Add Hullto to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
danielf
Stálý Člen

Karma uživatele danielf - 45% PěstitelskáKarma uživatele danielf - 45% Pěstitelská

Příspěvek č. 37

me poslali tech 15 seminek skunku 1 k bily wdowe.A od poslani to trvalo 6 dni!!!!

Old Post 13-02-2002 v 18:31 PM
danielf je offline   Profil uživatele danielf   Find more posts by danielf   Foto galerie člena danielf   Click here to Send danielf a Private Message   Add danielf to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zoltrix
Nový Člen

Karma uživatele zoltrix - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 38

stoji neco postovny a balny?pres co a jak to mam objednat aby mi to urcite prislo?

Old Post 26-02-2002 v 22:39 PM
zoltrix je offline   Profil uživatele zoltrix   Find more posts by zoltrix   Foto galerie člena zoltrix   Click here to Send zoltrix a Private Message   Add zoltrix to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Haman
Stálý Člen

Karma uživatele Haman - 60% PěstitelskáKarma uživatele Haman - 60% Pěstitelská

2zoltrix Příspěvek č. 39

Poštovny a balný stojí 5 dolaru nebo liber (podle toho čím budeš platit). Jinak všechny podrobnosti a návod jak na to je tady: http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=2354

Haman - Flying smokers

Old Post 27-02-2002 v 08:16 AM
Haman je offline   Profil uživatele Haman   Find more posts by Haman   Foto galerie člena Haman   Click here to Send Haman a Private Message   Add Haman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nihilista
Stálý Člen

Karma uživatele nihilista - 0% Pěstitelská

seminka od nirvany Příspěvek č. 40

pokud si nekdo bude chtit objednavat seminka do usa tak muze ucinit bez problemu.
poslal jsem to a za cca 10 az 14 dni jsem mel doma tri baleni bez nejmensich problemu v cd plus 15 zdarma [skunk#1].
north carolina.
zdar vsichni

... and all my cares go Up in smoke ...

Old Post 27-07-2002 v 18:12 PM
nihilista je offline   Profil uživatele nihilista   Find more posts by nihilista   Foto galerie člena nihilista   Click here to Send nihilista a Private Message   Add nihilista to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Nuclear
Stálý Člen

Karma uživatele Nuclear - 34% Pěstitelská

Příspěvek č. 41

Přispěju taky svojí hrstkou zkušeností...Od Gypsy Nirvana to Chodí letecky, což je záruka, že by semínka měly dorazit do 10 dnů (já je měl za 7 dnů od odeslání peněz!). Kupoval jsem regulární Blueberry (ty Skunk jedničky zadáčo k tomu byly fakt super), a z pěti zasazených semínek vzešla všechna,bohužel dva byli samci (R.I.P. hoši...).akže Nirvana je podle mě v poho...

Old Post 04-08-2002 v 19:51 PM
Nuclear je offline   Profil uživatele Nuclear   Find more posts by Nuclear   Foto galerie člena Nuclear   Click here to Send Nuclear a Private Message   Add Nuclear to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Nuclear
Stálý Člen

Karma uživatele Nuclear - 34% Pěstitelská

Příspěvek č. 42

Yo, pokud vím, tak já už jsem s tím tenkrát před dvěma měsíci ani neměl počítat, protože na stránkách psali, že všechna semena už rozeslali, každopádně mi to přišlo. Na jejich stránkách o tom byl článek (a fotka toho kilo vážícího pytle semínek Skunku #1, psycho...), tak tam mrkni.

Old Post 22-08-2002 v 22:45 PM
Nuclear je offline   Profil uživatele Nuclear   Find more posts by Nuclear   Foto galerie člena Nuclear   Click here to Send Nuclear a Private Message   Add Nuclear to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
prdik
Stálý Člen

Karma uživatele prdik - 60% Pěstitelská

Příspěvek č. 43

Já sem do Gypsy poslal 20 doláčů a za měsíc a ppůl mi nejsou schopný to poslat ty semena objednal jsem si
original northerm lights a uz se to bliží ke dvou mesícům a furt nic.Volal jsem tam a rěkli mi že jim to prej nepřišlo tak jsem zašel na poštu jestli to tam došlo posílal jsem to doporučeně a teď zatim čekam co mi reknou na poště,ale spíš to stopila Gypsy.

prdik

Old Post 05-10-2002 v 23:15 PM
prdik je offline   Profil uživatele prdik   Find more posts by prdik   Foto galerie člena prdik   Click here to Send prdik a Private Message   Add prdik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hellboy
Stálý Člen

Karma uživatele Hellboy - 83% PěstitelskáKarma uživatele Hellboy - 83% PěstitelskáKarma uživatele Hellboy - 83% PěstitelskáKarma uživatele Hellboy - 83% PěstitelskáKarma uživatele Hellboy - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 44

Teda musim se taky pridat s vlastnima zkusenostma:
U Gypsiho sem si sice este nic neobjednal, ale urcite na to taky brzo dojde - rozhodne ma nejlevnejsi seminka - s dodavkama i klicivosti jsou lidi po celym svete rozhodne spokojeni - bohuzel zadna seedbanka neni na stopeero....
Gypsi je dost znama postavicka na netu - predevsim na owergrowu a prezdiva se mu konopnej novinaar, diiky jeho hromade claankuu - ten tyypek jezdii po svete a shaanii ruuznyy modely - ty drahy, ktery se normalka musej prodavat za ceny origos seedbank maa i ve vlastnii kolekci - ktera je dobraa a predevsim ultralevnaaa!!!
Do porucil bych urcite semiinka od breedera Steva, kterej ve Swajcu jede rostliny po tisiiciich a vybiira jen to nejlepsii - je to taky jeden z nejuuspesnejsiich slechtiteluu poslednii doby - doporucuji novinku Sweet tooth 4 - naprostaa bomba - 6-7 tejdnu kvet, super chut, velky vynos, odolna kytka, momentaalne nomber uno na owergrowu.......

Old Post 05-02-2003 v 20:13 PM
Hellboy je offline   Profil uživatele Hellboy   Find more posts by Hellboy   Foto galerie člena Hellboy   Click here to Send Hellboy a Private Message   Add Hellboy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hellboy
Stálý Člen

Karma uživatele Hellboy - 83% PěstitelskáKarma uživatele Hellboy - 83% PěstitelskáKarma uživatele Hellboy - 83% PěstitelskáKarma uživatele Hellboy - 83% PěstitelskáKarma uživatele Hellboy - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 45

Inak je dost goood treba ultra skunk wod dutch passion nebo blue satellite ........... ale spice of life je asi nejlepsi pomer kvalit/prachy a nejlevnejsii je nirvana seerka...

Old Post 05-02-2003 v 20:16 PM
Hellboy je offline   Profil uživatele Hellboy   Find more posts by Hellboy   Foto galerie člena Hellboy   Click here to Send Hellboy a Private Message   Add Hellboy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hellboy
Stálý Člen

Příspěvek č. 46

Jestli negdo pudete do Sweet toothu 4 tag mi dajte vedet - za jednu matku raad prispeju na semiinka :-)

Old Post 05-02-2003 v 20:17 PM
Hellboy
Stálý Člen

Příspěvek č. 47

Inak s tema celnicema to je zhruba jag rikaate - dokonce mi kaamos celniik vysvetlil mentalitu jejich praace - dyz to budem kontrolovat vsechno, tag se z toho poserem, mno a namaatkou to nemaa cenu - tag na to serem na vsecko a vsicky - maame takovou domluvu, nigdo nedelaa nic a vseci sou spokojeniii..... Todle mi riikal tag pred puul rokem - a asi to bude fungovat na vsech celniciich v CR podobne - maximaalne sem tam pouzijou psa, ten ale semiinka nenajde :-)
No a secure envelope to jistiii - gypsi je starej zkourenec, co pasuje semiinka i hulenii pres hranice permanentne a este wo tom otevrene piise - myslim, ze to maa dost slusne zmaakliii....

Old Post 05-02-2003 v 20:43 PM
Wax
Stálý Člen

Karma uživatele Wax - 85% PěstitelskáKarma uživatele Wax - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 48

Jo taky jsem ted objednal u Gypsi nirvana, až do schránky za 9 dní,klíčivost 98 procent a po nařezání dvou nevyklíčenejch semen žiletkou 100 procent, Sweet toth 4,Northen lights a k tomu navíc skunk, prostě totální pohoda.

Old Post 18-02-2003 v 20:11 PM
Wax je offline   Profil uživatele Wax   Find more posts by Wax   Foto galerie člena Wax   Click here to Send Wax a Private Message   Add Wax to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 11:57 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
27-05-2013 - Pandora seeds - 38 odpovědí
25-02-2016 - Nirvana Seeds - 47 odpovědí
28-02-2009 - Kaya od Nirvana seed bank - 2 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás