Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
durban poison 35.den 12/12. neviete kolko dni ma mat kvet?
je to sativa tak to bude urcite nad 60 dni.
je to sice rastlina na vonka,ale chcel som vyskusat ako porastie pod lampou.a celkom sa jej dari,ma okolo 150cm.
Dotaz : kdyz uz jsme u toho... jak casto se ma vymenovat ten roztok...??? a kolik se ho ma davat na jedu kytku aby prezila....? redi se to nejak...??? nejaky dalsi ziviny ...???
Dík...Freek...
Ciao, ja pod tema zarivkama vidim 8x ice v HLINE, zda-li jsem to pochopil spravne, to uz nechces jit do hydra. Jak na tebe zapusobilo 1. hydro? Co s tim dal planujes? Jsem zvedav teda pristi tejden. Nekdy neuskodi, kdyz sis to nechal trosku prorust, si z toho udelat plantaze.
PS: Kdy pujdes do dalsiho hydra?
2 deyna 1: super skunk ma dobu kvetu 45-50dni. vrchne palice boli uz zrele,tak tie su na foto.mali presne 45.dni.este som nedal dole cele rastliny. tie spodnejsie palice idu dole dnes.