Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od pakor Mne vadi ze sa tu niektori ludia zaregistruju 2-3-4 krat. Eli=Robos to je podla mna tutovka a sposob akym sa tu tieto dvojicky prejavuju mi naramne pripomina bioafgana.
tohle si nemyslim, eli neni robos :c)
a pokud jo musi mu dat dost prace od sebe tyhle dve identity oddelit... :c)
spis bych veril tomu, ze jsou to dva dobry 15-i lety kamosi
a k tomu, ze jsou tady nekteri 2-3x:
ze by stihy??? :c)
"Nesud nikoho koho nepoznas, neposuzuj nic co jsi sam nezkusil."
Ak si si to este nevsimol,(v inych forach ktore tu uz boli)tak by si prisel na to ze ja som robosov SPOLUZIAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ano ano dobre ranko!!!A vobec sa mi nepaci ze si ma z takej blbosti obvinil!!!ALe mysli si co chces keby mi to povedala nejaka autorita tak to berjem,ale ked mi to povie taky srac ako ty tak mi to nevadi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ak si si to este nevsimol,(v inych forach ktore tu uz boli)tak by si prisel na to ze ja som robosov SPOLUZIAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ano ano dobre ranko!!!A vobec sa mi nepaci ze si ma z takej blbosti obvinil!!!ALe mysli si co chces keby mi to povedala nejaka autorita tak to berjem,ale ked mi to povie taky srac ako ty tak mi to nevadi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No tak pozor na slova ,
radsej si chod zahulit ako urazat tu clenov a nadavat im..
Ale to je asi sposobene hnevom na jedneho infantilneho americkeho rozhodcu,ktory uz asi prekonal konecne stadium slepoty.
Trocha kludu a rozvahy nikdy nezaskodi.
Hiddenkiller: Jo neboj tahle chyba mně taky trápí, nejseš sám. Psal sem to adminovi, ale asi bude trochu trvat,než se na to podívá. Háže mně to tuto hlášku:
Warning: fopen(/home/www.grower.cz/www/photos/003243/0010.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/www.grower.cz/www/forum/storage.php on line 35
Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/www.grower.cz/www/forum/storage.php on line 36
jo a jeste jedna vec mi vadi :c)
uz jsem to tady nekde psal, ale napisu to znova
udelovani anonymni karmy - kdyz si nedokaze clovek kterej karmu udeluje stat za svym a karmy udeluje anonymne (vetsinou jsou to karmy negativni, ale sem tam i nejaka ta pozitivni) nemel by dostat moznost karmu ovlivnit...
that´s all folk :c)
"Nesud nikoho koho nepoznas, neposuzuj nic co jsi sam nezkusil."
to hyper: No ja většinou uděluju anonymni pozitivní karmu, negativní sem tady ještě neudělil. No, ale přemýslel sem, že bych mohl zacit udělovat karmu neanonymní. Anonymita má ale jednu výhodu. Nikdo se ti pak necítí vůbec zavázanej, takže karmy ti dávají jen lidi, kteří opravdu cení tvůj pěstitelskej nebo jinej um.
Eli jediny si sa zastaval Biofgana v jeho ojebavani clenov growera cez jeho "virtualneho kamarata s ktorym si mailuje" systema, teraz sa takisto zastavas spoluziaka Robosa ktory tiez korunky berie a semienka neposiela. Zaujimave je ako dobre sa orientujes v myslienkach tychto growerov a odpovedas za nich. Velmi podobny je aj vas prejav a pravopis.
To ze robos je tvoj spoluziak som cital len v jednom threade kde tvrdil tutti,ze musite byt kamarati alebo spoluziaci ked si tak dobre rozumiete. Ak ste naozaj viaceri tak musite byt podla mna bratia.
si si mohol vsimnut jednu vec, Eli nepouziva ciarky v suvetiach, ja ich pouzivam a Eli ma rad kopu vykricnikov a ja nie, tot mala odlisnost, ale zasa povies, ze to mam super naplanovane, ale myslis, ze mam az tolko rozumu? asi nie
mam 20, ale rozumu na 15. Kto ma nieco, proti 20 rocnym, nech si pojebe rit...
Tak tady uz se to pomalu zvrtava v neco,co by asi nemelo....
robos: zase ten rozum....Jeste pred par dny ti bylo 15 a mel jsi rozum na 20,ted to je obracene?To je celkem rychlej skok!
"Nikdy nedostaneš druhou šanci udělat první dojem."
to pakor-Ako som uz povedal,ze nezaujima ma co si myslis!Preco som sa zastal bioafgana?Ano je hlupy clovek lebo toto sa nerobi na groweri ale nepaci sa mi ako ste sa donho navazali...a to iste s robosom nemam rad ked sa mi niekto navaza do dobreho kamosa
to robos
Nemas az tolko rozumu ako si myslis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ked uz mam rad tie vykricniky
Uz si to zacinate brat moc osobne.Tohle mely byt namety a ohlasy a ne valka mezi jednotlivejma clenama.
Eli: je fajn,kdyz se nekoho zastanes,ale kdyz ten dotycnej inkasuje penize nebo dobry semena a sam NIC neposle,neprijde ti to jako svinarna?
Tohle me nejvic sere,takovyhle vobloze...a kdyz si sem ten clovek potom prijde a v klidku si dohaduje vymenu s nekym jinym.To bych se teda nikoho nezastal,i kdyby mu nadavali do z***v*synu atd.
Jsem proste proti jakejmkoli čorkařum....
"Nikdy nedostaneš druhou šanci udělat první dojem."