Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Veľmi ma potešilo, že konečne aj na SK sa niečo rozbieha. Aj keď zatiaľ na greeenspirit.sk nemajú v podstate žiadnu ponuku výrobkov (okrem hnojiv - tých je tam v pomere k ostatným tovarom celkom slušná ponuka). Ak si niekto niečo objedná, nech prosím napíše referencie.
Prajem Green spiritu spokojných zákazníkov ))
Bol tam niekto v blizkej minulosti? Rad by som vedel, ci tam dostanem kupit komplet 70W lampu aj so starterom, tlmivkou, kondikom atd. Na web stranke toho vela o lampovom sortimente popisane nemaju. Inac je to super, ze sa nieco take rozbieha aj u nas.
su , chod tam alebo im napis a uvidis ze sa oplati. treba podporit growshop na slovensku a nie v prahe. a urcite tam maju lepsie ceny ako v prahe tomu ver. inac bude otvoreny aj druhy growshop v sr,
ale zatial nebudme k tomu nic pisat lebo by to bolo zbytocne. povedal mi to clovek ktory by to chcel otvorit tak ak to bude urcite da info sam,
a nebude to v BA ale blizsie k civilizacii ) HEHEHEH
Skor než niečo napišeš tak si to over.Takych co maju velku hubu a nevedia ani pracovat z internetom sa najde dost.Tu stranku co si napisal neviem na co je dobra,ale živnostnikou by som hladala určite na www.zrsr.sk A najdeš ho tam aj podla Iča (37 073 401) aj podla priezviska.Ičo mam aj na fakture na ktoru mi dal splatnost 2 mesiace a to sme kupovali aeroponicky system za 20000,- a este kopu drobnosti.
Mimochodom dobre sme sa skamaratili je to chalanisko co ma 31 rokou a da sa snim dohodnut na uplne inych cenach ako su na nete.A urcite budete čochvilu prekvapeni lebo chysta sa otvorit uplne novu predajnu ale to asi až niekedy v aprili.Aspoň tak sme sa bavili.Aby som to zhrnula -zriadil my pestirnu za cca.40000,- a ja tam kazde 3,5 mesiaca mam kilečko.A poslala som za nim dvoch kamosou a kupily trochu večšie systemi a maju sa teraz fajn.Tak si myslite čo chcete ale podla mňa je fajn.
citace:
Původní příspěvek od sova www.mojpodnik.sk/growshop - nie moc dobrý nápad niečo objednávať...
všetko predražené a odporúčam ostatným kupovať zatiaľ radšej od ľudí z bazaru alebo v českých groweroch (po 01.05.2004 padla nutnosť preclievať tovar) a po prirátaní poštovného nie je to až také strašné a hlavne seriózne odskúšané. Majiteľ Jankulík Miroslav po priehladnutí stránky www.zr.sk nefiguruje ako SZČO a celú podnikateľskú činnosť vykonáva neoprávnene.
No a ked sme sa už tak pustili do hladania či neja firma funguje legalne alebo na zaklade nejakeho živnostenskeho opravnenia,viete niekto ake ičo ma Green spirit.Lebo ten som nenašla ani na živnostenskom registri www.zrsr.sk a ani na obchodnom registri www.orsr.sk
2 caesar-tiez ma to DOST zarazilo ale povedal som si - "kazdy je si stojcom vlastneho stastia " no a asi ma fakt BRUTAL spotrebu, ..
len tak trocha matematiky - 1kg za 3.5 mesiaca, 4kg za 14 mesiacov
, 1g x 250sk x 4kg a ....... dalej to uz nejdem radsej ani rozoberat
Původní příspěvek od wolverin trocha matematiky - 1kg za 3.5 mesiaca, 4kg za 14 mesiacov
, 1g x 250sk x 4kg a ....... dalej to uz nejdem radsej ani rozoberat
Že by právě toto byl důsledek prohibice v ČR? Rozhodně bych z toho někoho neobviňoval. Jsou pěstitelé pod 250W, ale také pěstitelé pod 2x1000W... ti všichni se na Groweru potkávají...
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
2 carlos: to suhlasim , ja som len pokracoval v tom co napisal-a lucia.
ak dakto napise ze si kupil komplet za 40litrov a ma kazde 3 mesiac kilo ganze tak bud vela huli a ma kopec kamosov co nemaju co a tiez HODNE HODNE hulia alebo ...... je velkopestovatel . a JA som nikoho neobvynoval z nicoho, len som zacal nejaky priklad a vidis sam si pravdepodobne dosiel na to iste co ja....