Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jo ja se taky asi slozim, ale abyste mi nevzali prachy plachly : ) este musim ale rict mother o money.Takze bych se slozil pristi tejden na akcelerátor.Co?Slo by to?Dystak napis na pm Bohoure.cus
Ministerstvo zahrádkářství varuje: použití lamp na jakékoliv rostliny je padělání slunce a můžete za něj dostat až 6 let!
Úplně sem na to uapoměl Je to ten samej kontakt, kde objednávám já a jak sem psal nahoře, tak je to spolehlivý a levný!
Akorát že chemce neholduju, takže na kytky to pro mě bude muset někdo vymyslet...co Viridisi?
na www.hydroponicsonline.com jsem nalezl hrube slozeni hydro hnojiv - obecne. Dovolim si zde dat preklad (pozor, moje english je typu Fortran - massa Bob piti voda):
Průměrné koncentrace těchto složek by se měly pohybovat v mezích: N..Dusík (nitrátová forma -NO3) 70 -300 PPM
...Dusík (amoniová forma -NH4) 0 -31 PPM K..Draslík 200 -400 PPM P..Fosfor 30 -90 PPM Ca.Vápník 150 -400 PPM S..Síra 60 -330 PPM Mg.Hořčík 25 -75 PPM Fe.Železo .5 -5.0 PPM B..Bór .1 -1.0 PPM Mn.Mangan .1 -1.0 PPM Zn.Zinek .02 -.2 PPM Mo.Molybden .01 -.1 PPM Cu.Měď .02 -.2 PPM
*PPM = parts per million
*----------------------------------------------
Asi to teckuju zbytecne, stejne se to rozhodi. No, aspon neco - zkusim tu dat jeste jpeg.
Vychazet se z toho da...
tak předem bych se taky připojil s názorem že vůbec hnojiva pro naší rostlinu jsou v Gshopech předražený a pánové prodejci si mastí kapsy, je to tim, že tu asi neni registrace a tim ani žádnej oficiální distributor u kterýho by se dalo nakoupit za velkoobchodní "normální" ceny, tak jako když si stavim PC, taky nejsem pako a nekupuju předražený komponenty
tak že je to monopol a my můžem bejt rádi za to co je, i když nás to sere (fuck telecom)
dál myšlenka vlastního mýchání hnojiv je opravdu zajímavá, tak že viridisi jak jdou tvé pokusy, nebo už jsi to opustil
mě by zajímalo jestli se dá ve vlastním mýchání dospět do nějaké kvality hnojiv jako AH, podle mě asi ne (pro nechemika) protože já fakt chemik nejsem
hello all
takze namiesat hnojiva to urcite ide a je velmi lahke namiesat si vlasny canna vega napr ale pozor na to nestaci poznat zlozenie ktore je udane na etikete;-(( kde je udane zastupenie prvkou napr N K Ca S je potrebne vediet aj v akej forme su v roztoku takze ak by neaky nahodny analityk hodil vzorku na polarografiu ci elektroforezu poznali by sme presne zlozenie hnojiva potol by jehonamiesanie stalo asi naozaj 8skk/L hehehe
myslim ze zakladne zlozky budu stale rovnake kno3 nh3 h3po4 a rozdiely budu len v Mn Mo Zn S Mg Fe........... naco by sa dala vyborne pouzit ta chelatova zlozka co o nej hovoril viridis
oživuju thread protože by mě zajímalo, či bude na květ stačit pouze a jen složka BLOOM. Koupil jsem si ji, no a az pozdeji zjistil, ze se maji vsechny tri druhy kombinovat po celou dobu pěstu. Bohužel už na další přídavky jako je GROW či MICRO nebo B´cuzz nemám dost peněz... nebo bohatě postačí jen AH Bloom?
The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash
Cuzz koupili jsem si s kamosem AH bloom a grow ale nejak sme zapomeli na micro... kamos (loeX-250W) rozjizdel skrin driv a daval na rust grow a po prepnuti bloom.. po par dnech hnojeni se zacali objevovat na listech takove divne skvrny. Vsechno se delalo stejne jako sklizen pred tim a stejne tam ty skvrny sou... ja si ted svitim 150W a stejne skvrny tam mam i ja pricemz minula sklizen byla taky v poho... https://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=19862
Nevim cim to muze bejt jen me napada ze to micro ma neco co jim docela schazi... https://grower.cz/forum/showthread.p...&highlight=loeX
Páč sem tydle hnojky nikdy nepoužíval bych bych moc rád kdyby ste mě s tím trochu pomohli. Já se vám za to budu snažit ukazovat ňáky fotečky jak se mě daří.
Zdravím všechny,
Koupil jsem si sadu litrovek Advanced Hydroponics of Holland - Grow, Bloom a Micro. Mám v tom trochu zmatek a pár otázek. Fórum jsem už prohledal ale stále mi to moc nepomohlo. Mé rostlinky jsou teprve pár dní staré (nejstarší má tak 10 dní) a pěstuju je indoor. Můj první dotaz je - od kdy je mohu začít hnojit a kterým hnojivem jako první? (asi to překvapivě bude "Grow", že ano? ). A můj druhý dotaz - Kdy přesně mám používat hnojivo "Micro"? Mám ho dávat rostlince až vyroste, myslím tím, až doberu hnojivo "Grow" určené na růst, pak nasadit "Micro" a po dobrání micra "Bloom"? Děkuji za odpověď