Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdárec Pokustone,
máš to po těch všech pokusech moc pěkné!! Na Cannabis cup jak píše The Tractorist to asi není ale to vůbec nevadí!! Na první kolo super pěst! Druhé už bude lepší jestli využiješ zkušenost s odrůdou.
Držím palce a přeju ztrženou váhu pod tíhou sklizně
Až na konci poznáš jak jsi měl začít!
Líná huba holé neštěstí, jestli nevíš, zeptej se
Zdarek panove,tak jsem tu s nejakejma news. Vsechny holky to maji uz za sebou a ceka se na posledni kousek nez se doschne. Holky jsme sekaly postupne podle toho jak dojely ale vetsina od 1.3.2013 uz vysela vzhuru nohama. Zatim mi vaha ukazuje v prumeru okolo 58g na kytku! Jsem samozrejme spokojenej,na prvni grow atd si myslim ze to je pekna prace Nicmene cekam na tu nejvetsi ze vsech nez doschne abych mohl rict kolyk toho bylo celkem. Tady pridam foto te posledni,tak se pokochejte