Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Vcera jako prvni uz doschla manikura z palicek.
Kostnul jsem a ubalil si mensiho speka,jelikoz by se dalo rict ze s hulenim teprv zacinam tak jsem pro jistotu jeste ze strachu z ucinku pridal trochu tabaku.
Myslim ze to melo pekny High,protoze sem nebyl vubec unavenej a nutkalo me to nekam vyrazit..
Nejdrive cca po 10 min me zasahla zprudka mozek,pak me zacalo trochu prijeme mravencit bricho a nohy . V tu chvili jsem si uvedomil ze me dosly cigara tak jsem se pro ne vypravil k vietmacovi do kramku. Vytahem jsem jel podle odhadu asi 5 minut,jel vyjemecne hodne pomalu. V baraku se bavily nejaky zensky,pripadalo mi jako bych je slysel od nekud z tunelu,jejich hlasy provazely ozveny.
Vysel jsem z vchodovych dveri a zamiril jsem ke kramku ktery je vzdalen sotva 300 m. Najednou me pripadalo ze jsem jako by ztuhly,nohy me moc neposlouchaly,najednou me nekdo zdravi ,se smichem jsem odpovedel a polekal jsem se vlastniho hlasu,pripadalo mi ze mluvim jako by z nejake plechovky a silene tlumene,sotva jsem si sam rozumel.
Nejlepsi to bylo u vitnemce,myslim ze jsem v krame stravil nejmene 15 min,pripadal mi hrozne srandovni jak mluvil,nakonec se asi dovtipil ze chci cigarety,pak jsem se vlacnym krokem odebral k domovu.
Ucinek trval cca 2,5 h s 3.mi poradnymi mozkovymi ataky.
Vzdy kdy jsem kdysi ochutnal jointa tak jsem se vzdycky dusil a bylo mi spatne ale
tentoktat me po TD bylo nadherne,proste luxus,pral bych vam ten pocit blaha vsem.
Uplne neco jinyho nez to co jsem rychlo-susil pred 14 dny.
Jaky asi budou palice???
Naposledy upravil Madical-Strains 04-08-2012 v 08:56 AM
Myslis tim to ze uz nebude co na tipovacku vazit,jo ?
No mel bych se mirnit,to je fakt ,jeste pred 14 dny ja nehulic a ted..... Ale to asi pro to ze na me pusobi tak blahodarne holt leciva TD.
6.den suseni v boxu s proudicim vzduchem.
Dnes jsem kontroloval lamanim vetvicek a dve se uz s prasknutim zlomily,tak jsem je uz zpracoval a palicky dal zatim do otevrenych sklenic.
Odhaduji ze zbytek jeste tak priblizne 1-2 dny.
Obavam se ale ze ste me urcite prechvalily protoze vaha koncovy palicky na bocni vetevce je zoufala (2.7g) a pri tom je velice tvrda.
Ted uz odhaduji celek sotva 200g.
Snad je vaha dobre zkalibrovana z vyroby.
Drzte palce.
Naposledy upravil Madical-Strains 05-08-2012 v 09:57 AM
Já myslim že obavy nejsou na místě, je to pěkná šiška a jestli je tvrdá tak tím lépe, z váhou se taky neptram myslim že necele 3 g na šišku velkou jako je zapalovač je v míře příště bude lepčí Tak ať se daří
On-line reportáž
09:32 Ve vládní lavici zatím chybí premiér Petr Nečas, ministr zahraničí Karel Schwarzenberg poklimbává.
"...Společnost a systém ty děti pak vygumují do té míry, že se z nich nakonec stanou roboti.Nakonec považují za absolutně přirozené, že chodí v osm ráno do práce, a ve 4 odpoledne odcházejí a dostanou za to žetonky, které jim zhmotňují štěstí a koupí si za to věc, která jim udělá radost. Mají pocit, že se můžou dívat na svět z vrchu, protože mají Google Earth a najednou mají pocit, že jsou součástí vesmíru. Přitom je to všechno posraná iluze." - Roman Týc
"V čechách nemaj kérky ale kravatu, přesto jsou to Gangsters.... "
"Musíme si uvědomit, že před vynálezem železnice byli koně hlavním dopravním prostředkem. A přece nesníte svůj Aston Martin,"
Hele tohle je pořád dokola vždy si myslím že toho bude málo,ale ona pak větev k větvi sedá a ejhle vždycky je tam ranec,tak hlavu vzhůru do příštího kola vydržíš,kort když jsi začínající poživatel
Takže tak okolo těch 400 tam bude
Původní příspěvek od V.Butch 6.den suseni v boxu s proudicim vzduchem.
Dnes jsem kontroloval lamanim vetvicek a dve se uz s prasknutim zlomily,tak jsem je uz zpracoval a palicky dal zatim do otevrenych sklenic.
Odhaduji ze zbytek jeste tak priblizne 1-2 dny.
Obavam se ale ze ste me urcite prechvalily protoze vaha koncovy palicky na bocni vetevce je zoufala (2.7g) a pri tom je velice tvrda.
Ted uz odhaduji celek sotva 200g.
Snad je vaha dobre zkalibrovana z vyroby.
Drzte palce.
Myslim,že ti to trochu přeschlo,proto je to tvrdý,protože od pohledu je to krapet řidší..
Při ideální hustotě by palička týhle velikosti měla mít cca 5g..