Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mishutca:Neboj se niceho.Par kytek je zakopanejch v kyblu a zbytek je v hline,kterou sem tam pracne nanosil z domaciho kompostu.Rostou jak rakety.Mej se fajn
Ps:nejedes nahodou na Czechtek?jestli jo tak PM
2melir: ty kyble sou dobry ale budou mit dostatek prostoru na koreny? jinak to mas asi podchyceny takze at znich vyrostou poradky kocky na czechtek nejedu slavim narozky na chate
Mishutca:No prave,prostor na koreny.Ted kdyz uz kvetou,tak premejslim,ze je vytahnu z kyble,vyhrabu o 10 cisel vetsi kruh a zasypu to hlinou z kompostu.At se maj dobre.
Jinak vsechno NEJ k narozkam.....(teda jestli jsou tvoje)
2 melir: neblazni! jestli uz ti kvetou tak na ne nesahej nech je hold tak jak sou jen je zahnoj nejakym fosforovym hnojivem treba superfosfatem (neprezen to): jinac dik za prani bude to fakt mazec
plány na příští rok: minimálně 30 kytek ani ne tak pro masivní spotřebu (totiž vubec není masivní) ale hlavně kvuli čorkám.. místa: docela uvažuju o opačném straně křovin/mezí podél cest v polích... místy je to tak zarostlé že by neprolezlo ani zvíře větčí než králík... takže tam a možná tak různě okolo lesů hodně daleko od lidí a sem tam kytku, ne políčka... jedna kytka mě nebude srát tolik jako deset
maliniště je dobrý nápad, ale nejlíp někde za vesnicí, protože čím víc lidí tím víc míst co prolezou...
prostě pár míst se dycky najde, ale čorek je víc než míst a nedivil bych se kdyby zevlili po groweru a četli kam se sází
btw jednou jsem se jenom tak víceméně ze zvědavosti procházel a nikde nic... u cest, v kukuřici, slunečnici, u lesa v kopřivách... a utvrdilo mě to jenom v tom že tohle je město blbců a všichni tu kupujou
# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever
ak si to bude niekto citat odporučujem stromy very good a miesta kde chodia ludia okolo ale nikdo by tam neliezol huste su aj rákosia ale určite dost cekovane kukurka sa na SR neoplatí (pangle) ale v malom okolí to určite vždy nájdu stačí si povedať kde by som to dal ja a teras sa riadim kdeby to nikdo v živote nedal lebo ked sa posnažis ma to dobré podmienky.
good tip:drustvá tam kde majú kombajny traktory a kravy vetšinou tam majú aj vseliake buriny a maš aj hnoj poblízku(eko)
možno totu už bolo všetko písané ale nečítal som to všetko je toho fúra
SAME POLIA,LÚKY,KUKURICA,MALINČIE,ŽIHĽAVA ALE NIČ O MIESTACH KTORÉ BY SME MALI HNED POD NOSOM.MNE SA OPLATILO NASADIT ZA PLOT JEDNEJ FABRIKY V KTOREJ SA NARMÁLNE PRACOVALO.BOLO TO MIESTO KDE BOL VYRADENÝ ZELEZNÝ ŠROT.KEDŽE ČASTÝMI PRECHADZKAMI ZO PSOM SOM SI MIESTO DOBRE ZMAPOVAL A ZISTIL SOM ŽE VRATNIK VOBEC NECHODÍ NA OBCHVODZKU STAČILO UŽ LEN NAJSŤ NAJVHODNEJSIE NENÁPADNÉ MIESTO KTORYM SA DALO SKOČIT CEZ PLOT A BOLO PO PROBLÉME.RASTLINKÁM SOM SA MOHOL NERUŠENE VENOVAŤ LEBO Z VONKY MA CHRÁNIL PLOT A S PREDU BOL ROZNY ZELEZNÝ SROT PRERASTENY KROVÍM.IDEALNE MIESTO.
AKO DALŠIE DOBRÉ FLEKY MOŽU BYT OPUSTENÉ VOJENSKÉ OBJEKTY,POLNOHOSPODARSKE DRUŽSTVÁ.
mno ja mel supr flek v osade zahradkaru...veskrze starsi lidi co si radi pestujou rostliny typu hrasek, jahody nebo nejake ovocne stromy...po trave opravdu nepasou...mel bych solidni urodu nebejt meho "bejvaleho" kamarada kterej v noci prelezl plot s ostnatym dratem a kytky my vytrhal...byl jedinej kdo o tom vedel takze sem nemusel chodit daleko.Proto nerikat o kytkach nikomu pac nenechavci se dycky najdou...letos sem vysadil doma na balkoone 2 kytiz od dutch passion(euforia) a do sklizne zbejva kousicek pridavam fotoz
Jakákoliv komunikace o drogách se starší generací je jako slaňování odpadní rourou - ať se snažíte sebevíc, vždycky na vás spadne spousta sraček
ja myslim ze ta skolka je v poho ale ty myslivci sou vazne nebezpecny...kamos to zasadil na pole mezi kukurici a to sou krasny outdory......chci vedet jaky budou*3*........zatim piste dal se rad
Ja byvam v Meste a neviem kam zasadit svoje semienka !
Napiste sem aj ty co byvaju v meste lebo jak to citam to vizera ze kazdy byva v dedine alebo pri lese
Zdravím Fuli,já bydlím taky ve městě,máš pravdu v jednom případě s výběrem ve městě má asi každý zahradník,to víš nesmíš to sadit na náměstí do květináče........ sranda...... Musíš to kolem svého města obejít s otevřenýma očima a určitě něco najdeš,hodně šěstí a snaž se.
Zdarec lidi jestli můžu poradi tak proti srnkám a jinejm lesním huličům platí dobře ovčí vlna.Používají ji lesáci na sazenice stromků přes zimů aby jim je zvěř neokusovala.
zdrawim,.,.já pěstuju na wesnici,to je podle mě nejlepší.Takže na chatě,na odlehlim místě,kde je taková džungle stránička staletý stromy a hlawně 2 metrový kopřivy mezy kterejma mám pole,...Kousíček pod nim tak 15 m je stará strouha,kde je 365 dní v roce dost vody,,takže tam mám jenom konew a celej rok zalévám to místo mezy kopřivama,kam celej den paří slunce.!Hlavní je to nezalejvat v poledne,.když to paří aby se kytky nespálili (ale to asi každej ví) jinak je to fpohodě,.měl jsem to teprve první rok!Akorát mi ty kytky vyrostly tak 3,7 metru takže byli nad kopřivama,,ale f tý džungli se to ztratilo!!takže takovýhle místo je podle mě dobrý, a jestli to někoho inspiruje,,.tak to newim!!Jinak ted schánim nějaký semena na další sezonu,,ale něco pořádnýho,.,,(nebojte zaplatim,nejsem jako ty nenažranci) tak když něco budete mít tak mě kontaktujte.,.Předem di cuz
citace:
Původní příspěvek od FuLi
Ja byvam v Meste a neviem kam zasadit svoje semienka !
Napiste sem aj ty co byvaju v meste lebo jak to citam to vizera ze kazdy byva v dedine alebo pri lese
zajed si někam dál od města třeba na kole,.,..a najdi si pro tede vhodný místo
KRUHáky
Nedávno jsem jel s rodiči v autě a všimnul jsem si zarostlího kruháku,takže i tohle by mohlo bejt dobrý místo,.,a asi by to nikdo nečekal,Ale nesmí tam bejt kamera,která snímá dění na kruháku!!jinak tenhle byl za městem,,v prumysloví zoně,,tak ten by byl fpohodě,..,.,a ten porost na něm byl poměrně vysokej,.,.,.tak to je další inspirace pro někoho!!!!!!!!!!!A je to jenom nápad tak tim nemusíte opovrhovat