Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj groweři, chtěl bych se zeptat. Budu si kupovat tuto zářivku: https://www.growgarden.cz/nts-cfl/2...na-zarivka.html . A tuto objímku s kabelem: http://www.growgo.eu/cs/prislusenst...-s-kabelem.html . V elektrice se úplně nevyznám a proto bych potřeboval radu zkušenějších. Zajímalo by mě, jestli se to nemůže nějak vyzkratovat a poběží to bez problému. Mám jenom tři kytičky takže ten výkon nepotřebuji extrémně velký . Omluvám se že zakládám nové téma, ale raději se zeptám než abych za to zbytečně vyhodil peníze. Díky moc za všechny odpovědi.
Děkuju moc, jak si posílal odkaz na téma ohledně tý zářivky,jsem četl. Tam se to zapojovalo s předřadníkem a raději jsem se zeptal Vás, jestli to to bude fungovat. Ještě jednou díky
Predpokladam teda, ze chybny je ballast. Ked sa toto stane, nemas moc moznosti na opravu. Jedine novy pripadne ak je v zaruke pouzi zaruku. Ale najprv si over, ze chyba je v predradniku. S tvojou specifikaviou problemu ti neviem poskytnut viac informacii
-------------------------------------------------------------------------
Piko je cesta.
Neviem, či správna, ale určite rýchlejšia.
-------------------------------------------------------------------------
In memory of Sergey Chaplygin. /Чаплы́гин/
No s nejvetsi pravdebodobnosti je to ballast, ale lumatek predradniku mi za celou dobu proslo rukama x kusu vzdy ok, ani jsem jeste neslysel, ze by nekomu odesel...neni v nem jen nejaka pojistka co se da vymenit? Zitra to cele zanesu elektrikarovi, tak pokud nikdo netusi co stim, dam vedet co zjistil
Zdravím lidičky,
mám dotaz ohledně stmívání led driveru, který podporuje funkce stmívání 0-10 VDC
funkce stmívání PWM
Chtěl jsem tam dát pouze potenciometr do kontaktu dimm+/- 100k ohm, ale doma mám jen 300k ohm, je to velký problém? Může to něco poškodit nebo se mi jen zkrátí cesta mezi max a minimem?
Děkuji mnohokrát za rady.
S pozdravem
Kozák