Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
kdysi v jedenácti letech jsem začánal poslouchat hiphop a dostal sem od rodičů cd West Coast hiphop. Líbila se mi jedna písnička Mic Jack (nepamatuju si interpreta:-D) potom jsem s tímhle nickem hrál CoD2 a všichni mi řikali mickjack...... a je to na světě...
Prvni zamestani a muj sef byl totalni kokot s tou jeho asistentkou.
Predstavte si neprirozene ozehnuteho snobaka s patkou a slizkym usmevem. Stale prezvykoval a vonel jak drogerka.
On nosil takove ty kalhoty s nazehlenymi puky a mel v nich silenou prdel. No a tak jsme si z neho delali srandu, ze je Prdelac.
kdyz jsem tam po 5 mesicich koncila tak jsem si zridila emailovku s timhle nazvem a od te doby vsude. - Tehdy to byl rok 1999. Roky jedou.
Není nad to dát si s vášní krásnou modelku, která Ti do ničeho nekecá a ještě Tě tak úžasně pobaví.
Původně byl muj nick ZEWL to bylo když sem si založil účet na icq. Pak sem začal hrát CS no a abych vypadal "drsně" začal sem používat ZEWL-AK-47. Pak nějak zmizel 1. pomlčka, pak druhá a nějak z toho vylez ten současnej nick.
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
no původně jsem byl HeroIV pac sem zrovna na netu viďěl reklamu na HeroesV a ja tam videl HeroV (ta ganja) tak sem o číslo pridal...pak sem prosřídal dost nicku....a teď BejBr ,napadlo me to kdyz kamoc mluvil oky holce jakýho ma Bíbra tak sem to změnil na bejbr...ted uz sem AlluMiniuM jako hLLiník jiny kovy byly obsazý
Maryjána to je krása to přec každý ví, je vám po ní strašně dobře dokonce i vyléčí.
Na kašel i na rýmu,zapalte si marýnu,na růst vlasů,zápal kosti,trávy nění nikdy dosti.Zasaďte si taky jednu,nečumte na blbou bednu,pro pěstování i jiné věci...je tu pro nás GROWER přeci ! ! !
to muj nick vymyslel jednou jeden muj spoluzak na stredni tehda jeste na zacatku prvaku. Chodil sem ostrihany do hola a mam kulatej oblicej a on jednou prahlasil, ze vypadam jak sileny vajicko tak mi tak zacali rikat. Mno pak jsem si ten nick dal aji na battle netu kdyz jsem hraval stara, tam sem poznal dalsi lidi a uz mi to zustalo )
Když jsem já vymýšlel nick do registrace, tak jsem dlouze přemýšlel. Pak mě napadlo HERBSMAN. bylo to odvozeno od herb-bylina - v kterou věří rastafariáni- jiným jménem ganja. a od toho vznikl můj nick. a už se delší dobu chystám pěstovat spoustu bylinek na dvorku, ale zatim neni čas, a skoro ani prostor.
Tohle je jen přezdívka na G. Jinak mi kamoši říkají prostě- Mňau(že jsem v 15 uměl mňoukat jak kočka-tak mě tak nazvali...)a zůstalo mi to dodnes!
Nikdy jsem nedostal nic krásnějšího, než to co mi dala marihuana.