Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
SKA A reggae, to nemusim vubec..Sean Paul je prej taky Reggae ze?Tak to se mi lib, jako nevadi mi to,a le tohle..kazde sme jinej aje to na tom to pekny..
Realita je iluze, způsobená nedostatkem THC, s hlubokou úctou k přírodě, že na to přišla..
Hudbu bych delil na kvalitni a nekvalitni.To za prve.Je jasny ze te prvni je malo a te druhe je vsude jak nasrano(viz.radia).Moje soukromy deleni dal je jestli je huba od srdce a jestli neco vyjadruje ma nejaky poslani,sdeleni a nebo jestli je to hudba chtena.Urcite se najde i nejaka ta elektronicka hudba,ktera jde poslouchat(dnesni Radiohed,kterymam hodne rad),ale vseobecne bezte s tim svym teknem a dancem a s ostatni bezduchou smesici jednotvarnej zvuku do prdele.Je mi vas lito.
Opravdova hudba je GRUNGE.
R.I.P Layne Staley-Alice In Chains,Kurte Cobaine-Nirvana.
At ziji Mudhoney,Melvins.
cotin, pro tebe je opravdova hudba Nirvana atd..jenze nesmis koukat jen na sebe..pro me je orpavdova hudba a neco mi dava techno..a vo tom to je..treba Nirvana jak ty rikas, dobre, je to kvalitni,klasika, ale mne to nic nedava, nerika..
Realita je iluze, způsobená nedostatkem THC, s hlubokou úctou k přírodě, že na to přišla..
Po dlouhe dobe jsem se pripojil na internet a precetl jsem par stranek(13) v tomhle foru.Kdyz naposledy jsem to tady cetl tak ten thread mel asi 5 stranek, ted ma pres 30.To co se mi nelibilo bylo naproste zavrzeni el. hudby typu je to jenom duc duc duc akorat pro fetovani.Muzu o sobe tvrdit ze jsem par freefestivalu zazil a kdybych byl na kazdem uplne zfetovanej tak uz bych pravdepodobne tohle nepsal.Ano je to duc duc duc ale o to prave jde o ten nekonecny rytmus ktery nas obklopuje, o ty lidi co tanci okolo tebe(a zdaleka to neni jenom zfetovana mladez).Na jednom festivalu jsem tancil pres 5 hodin aniz bych byl opojeny necim jinym nez hudbou.Videl jsem jak zhava koule na obloze se dvakrat prevalila a byl to uzasny pocit,byl to jeden z mala zazitku.Dalsi omyl ktery bych chtel vyvratit je ze na freefestivalech je jenom techno,je tam spousta hudebnich stylu aby si kazdy mohl vybrat to, co se mu libi a to nejen z elektronicke hudby.Libi se mi jak Strahov posledni dobou zve na sve podium ska i punkove kapely i kdyz tu hudbu vubec neposloucham.Jde mi o setkani s ruznymi lidmi.
Nekdo tady psal ze se tam lide oblekaji stejne.Nevim kde jsi to videl ale na freefest. urcite ne.
Tresnickou na dortu je ze to je vsechno zadarmo.
Ano jsou tam lidi co si mysli ze jsou in, ano fetuje se tam, ale ne vsichni!!!Ja tam jezdim kvuli necemu jinemu,a spousta dalsich lidi, o ktere me prave jde.
Omlouvam se kdyz uz to tady nekdo napsal.
Wind:tak stebou chlape uplne souhlasim, uplne proste moje rec, jezne ja bych to takhle asi nedokazala napsat..proste je to tak, 5hodin tancovat bez niceho?jojo taky se mi to stalo, proste jsem byla statsna tam dke jsem, sice jsem enco vypila, ale proste jsem se bavila bez koulí, peří, a jinejch sraček...Jenže někdy ty srančky hold tam jsou..