Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ale to je zbytočné blueberka nasrať na odpadky to je o ničom,,, čo takto ukradnúť zatúlanú sliepku? alebo uloviť zajaca na lúke? a čo lesné plody a korienky?a záhradky plné pochutín? nikomu nebude vadiť a ani si to nevšimne keď si zo záhradkarskej osady vezmeš z pár záhradok nejakú potravinu.... vyskúšané aj keď je pravda že kvôli tomu hradu by som to riskol...keby sa mi nechcelo cestovať a bola by tu zima prespával by som na strome a to takto:na nejakom dube by som si zrúbal dosky ktoré by zodpovedali mojej posteli asi tak 2 m na šírku a 0.5m na výšku z boku nejaký otvor kadial by som sa tam dostával tam vystlal nejakým kožušinami a potom by som tam dal spacák do -40 stupňov na ďalšom boku otvor z filtrom na dýchanie a nemusel by som spať na staniciach jako tí ožrani bezdomovci zablchnení....no a v lete heeh tam není čo riešiť len by som mal čas na prechádzanie sa po horách a zalievanie a hnojenie mojích detí ktoré by mi v zime poskytovali peniaze na základné potraviny od čoho by som sa chcel postupne osamostatniť a žiť bez pomoci marketov takže mne by stačil aj rodný kraj najprv,, pak by som driftil... xerthon s trejdom to súvisí aspoň vidno že sa dá žiť aj bez práce v systéme
hej, jestli se jede, staci jen rict kdy a na jakym letisti bude sraz. uz me to parkrat napadlo, ale ve vic (50) lidech by to bolo lepsi. kazdej 200 seminek, 1000USD a zbohem Klauzi!!!! mam takovy pocit ze by se nas squat zacal utesene rozrustat. a byly bysme i v telce! WOW!
s tím jihem souhlasím, budem sklízet dvakrát do roka , ale odjel bych nejradsi hned ted, protoze zitra musim do práce a to se mi nechce.Tech 200 seminek bohuzel nemam ale vzal bych svoji kyti vona je hermac a nejake to seminko by s ni kaplo mexiko?
xerth-mno jako rakva na zimovú prespávačku inak holé nebo a stavanie drevených domčekov je prvá vec ktora podporí tvoju lenivosť a je to zámienka pre ludí ktorý ťa chcú zosystemovať do nejakého systému... tak asi tak...
Původní příspěvek od gona xerth-mno jako rakva na zimovú prespávačku inak holé nebo a stavanie drevených domčekov je prvá vec ktora podporí tvoju lenivosť a je to zámienka pre ludí ktorý ťa chcú zosystemovať do nejakého systému... tak asi tak...
to nechapu,jak podpori stavba dreveneho domecku(tvorba neceho)moji lenivost?
ja som predajca a servisak vypoctovej techniky. ale robil som uz aj toto: kamenar, stolar, lanar, autokable, casnik, kovoobrabas, caludnik..... a na viac si nepametam
Já pracuji v reklamní agentuře. když se sfajčím, tak je to masakr, naposledy jsem udělal škodu asi za 10 tisíc, když se tiskl baner, a já se rýpal v elektrických kamínkách, a když jsem je zapl, tak to vyhodilo pojistky v celé firmě, takže tisk se mohl vyhodit, a to už zbývalo jen půl metru.... Jj od té doby to trošku omezuju, nemůžu si dovolit takový škody každý den.......
ja sem jezný jak uz vypovida muj nick, delam na vetsim vodnim dile ve strednich cechach nebudu psat kde presne clovek nikdy nevi , je to docela paradicka dat si brcko a pak krotit vodu )) je to na koureni good job v praci klidek kdyz nejsem na objektu sem nekde po hrazich nebo na rece kde mam hafo casu a hlavne klid vsude zviratka ochoceny labute mi jezdej pravidelne na chleba a kachny s nima , proste parada sem venku priroda zvirata brcka k tomu
Řekla bych, že 7. Jdu do toho s váma, jestli se jde. Ovšem ne hned. Musela bych nejdřív dořešit věci v bance a podobně.
To byl nářez, vybrat lišku a postavit několik laciných dřeveěných chatek
Já takhle už jednou žila. sice jen rok, ale stálo to za to. A můžu vám říct, že z toho pocitu kdy čas pro vás nehraje roli a jste štastný každý den - z toho roku žiju do dneška a stýská se mi