Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak tenhle je myslim ok..:::
Bylo to akorát po pražský streetparty, která proběhla relůativně bez konfliktů, a tak jsme se spolubydlící zahulili. Dohodlo se, ž epudeme nějak hromadně do jdný hospody na břevnově. Šli sme. Tam jsme s jednim kámošem dali 3 špeky nějakýho dobrýho materiálu, potom to došlo, tak jsme byli smutný. Ne dlouho, pak přišel druhej kámoš se svojí úrodičky nebulky. Dali jsme další 2-3 brkaa, pak to v tý hospě nějako uřelo, bylo kolem 2. hodiny. Šli jsme na vipich s tim kámošem, s jeho holkou a s mojí kamarádkou, co jsme se náhodou potkali na streetparty. Došli jsme na vypich, tam jsem chvíli předstíral studii jízdního řádu, přičemž kámoš poznamenal že to nemá cenu, že to určitě jede až za dlouho, že máme ještě jít k němu na dobrou úrodičku tý nebulky. Šli jsme. Naprosto bez pžřemejšlení jsme šli... Dali jms jedno nebo dvě, nebo 3 brka (fakk nevim, a šli jsme.. Někde pod petřínem jsem to v tý tramvaji přestal vychytávat, nemoh jsem vůbec zaklonit hlavu, protože jsem myslel, že spadnu uplně někam... Tak jsme s kámoškou vystoupili, že pujdem na petřín pozbírat nějaký švestka v sadu. Tam jsme si lehli, a leželi. Jen leželi.... Jak dlouho???? Nevim... Ale přijel jsem domů ve 4 ráno. ASi před tejdnem jsme se sní znovu potkali, a pokecáváme, a já se dozvídám, že jsme nesbírali švestky, ale hrušky. Prej jsem je jed taky.... VOKNO:-))) No těšim se na mojí úrodu, bude to ok...
štěpík..
MINISTERSTVO ZDRAVOTNICTVÍ VARUJE:
HULENÍ ZPŮSOBUJE ZHULENOST.
---
Smoke&Connect-CZFree.Net
Je uz toho opravdu hodne co me prozili momentalne si spominam na dva silene zapichy :-)) kdo pamatuje v ostrave klub tnt vi ze to byla basta pohody v ostrave a tak sme tam mym vozem jezdili co to slo pred klubem byla takova hromada hliny takze uz kdyz sme tam dorazili kamos pronesl Sajze berge a od te chvilky uz sme se neprestali bavit on jediny umi nemecky takze nas uplne nicil :-)) ted kte silenosti to ze sme vecne potakvali zhuleni jaksvine benga je vpoho ale ty cesty domu!! sem vezl plne auto lidi (skoda 100 :-)) a vsechny kopce a kopecky sem jel na 1 jak nejpomaleji to slo hlavu sem mnel vetsinou uplne ven ze sem malem vypadnul z auta... kdyz sme vyjeli z osvetlneho mnesta zhasinal sem svetla a to byl teprv rachot lidi co sem vezl umirali a ja sem taky nevedl ci sem :-)) Dalsi supa vec sme zazil zase s kamosem nemcinarem u nasi zname na narozkach bylo leto nadherna noc tak sme si dali pifko nejaky parci a ze dem jen tak kousek tady pokecat samo ze sme zahulili lehli na asfaltku a uzivali pohodu vedle nas byl ale nejaky podnik kde mneli odsavani nebo co takze zvukova kulisa uzasna pak sem volal operatorce na pegas a desne sme ji znicili pohodicka .... jenze jak to tak byva zhuleny clovek chce furt neco delat tak sme zbalili kola a jeli na takovou bomba zastrecnou vlakovou zastavku je tak pekne v prirode tam sme sedli uz nas bylo vice a zapalili jak tak sedime a uz sme celkem solidne mimo ze tmy se vyloupne zvuk a svetlo porad se ti blizi a sili kdyz tu se ze tmy vynori nakladni vlak sme byli jak ve startreku nebo kde uplne nas to zabilo smne sedeli dost blizko koleji a uz sme nestihli vsat.... uzasne !!!! :--)
zdar lidičky
nevim......asi to neni zas až tak brutální, ale vcera sme si s kámošem dali 3 žiletky modylku letošní úrody, kterej sme dostali na ochutnávku.....podle jednoho kolegydostal jmeno MASAKR....no a ten kámoš co nám to dával, nám kladl na srdce že to jmeno masakr se k němu fakt hodí, a já sem si nemohl dovolit se zmastit uplně na kaši..měl sem ještě nějakou práci ,takže proto jenom ty žiletky a musim podotknout, že 2 z nich byli balený do krátkejch vážek, páč už sme nic jinýho neměly, a ještě k tomu byly dost řízlý tabákem.potom co se dělo.....stavil sem se ještě u Meinla, že si koupim něco k jídlu, bral sem 2 jabka, salám, rohlíky a pití...normálně by to bylo na 10 minut maximálně...ale tentokrát sem po tom malym krámu bloudil 3/4 hodiny, co všechno se dělo, tady nebudu rozepisovat, páč by to bylo na dlouho a možná bych to ani nedal do hromady,ale celej ten příběh sem zakončil tím, že sem nákup naházel do igelitky, igelitku do vozejku a možná proto že tam sou dvoje ty elektronicky, čidlama ovládaný dveře (kdyby měly kliku tak si to možná uvědomim ) sem se s tim vozíkem zastavil až venku před schodama, protože ty bych už asi nesjel. ale největší hukot byl, když sem se tam vracel. všichni...úplně všichni co tam byli, stichli a dívaly se na mě, jak do krámu jedu s vozejkem, v něm nákup a vracim ho tam, z vozejku si beru svojí pětku a zas rychle pádim ven........bez tý igelitky ........takže sem se tam vracel ještě jednou.....a to už se tam všichni řezali
2 DUDe
Nemuzu nastavit ceskou klavesnici...
Mas pravdu, mel jsem uplne prazdnej zaludek, vyjimecne, ale prece.
ANO,ANO,ANO. Bacha na to!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Když jsem zkouřenej (furt, al to je jedno) tak jsem někdy srašně hyperaktivní. Třeba jsem jednou rozebral uplně celej počítač, vyčistil, rozebral jsem i větrák na procu a zdroj, vyčistil od prachu uplně všechno. ak je těžký si vzpomenout, jak jsem tam měl různaj hardware. Tak jsem ty karty v těch slotech dal, aby to vypadalo hezky, podle velikosti. (spousta novýho hardwaru to našlo. Dokonce jsem z patice na proc urval pacičku, co tam drží větrák, naštěstí jsem to vychytal pomocí těch silonovejch stahovacích pásek, v tý základovce sou díry, tak jsem chladič uchytil za ně, FACHÁ:-)). Nebo todle, nesl jsem k jednomu kámošovi řízky. Bydlí v takový hippy komunitě. Ale onněměl funkční světlo s 18/6 režimem. Tak jsem si musel v naprostý zhulenosti v bytě ( u něj) najít výbojku, startér tlumivku, kabely, vidlici do zásuvky, a všechno to spojit:-))) Vostrý... Nezabilo mě to, ale do zásuvky se to muselo strkat šroubovákem..:-))) Nebo jsem se uplně strašně moc spustředit na určitý věci, třeba na hudbu, takhle jsem slyšel a rozuměl uplně všem slovúm v koltcha/swině europa, krva amerika, nebo jak se to kurva menuje. FAKT dobrej text!!! Nebo potom různá jiná hudba, uplně se člověk vžije... Sqellý:-))
Smoke in peace. Smoke joints. In peace. I don't like war.
štěpík..
štěpík..
MINISTERSTVO ZDRAVOTNICTVÍ VARUJE:
HULENÍ ZPŮSOBUJE ZHULENOST.
---
Smoke&Connect-CZFree.Net
Znacne brutalni dneska bylo, kdyz zhulenej v parku koukam do dali a najednou za zadama slysim desnej rykot (no, spis troubeni, ale takovy priserny...), tak se otocim a primo proti me si to za mohutnyho troubeni couva takova ta motokara, co pouzivaji v parkach technicky sluzby. Kdybych obratne neuskocil, tak by me ty od technickejch snad tou zelenou motokarou prevalcovali... hovadi.
* ...bojim se, ze z nasi budoucnosti zacinam mit strach...
* chci verit, ze vse zly je tu jen proto, abysme si uvedomili, jak je to ostatni krasny, protoze jen to ma skutecnou vahu!
* Nez zacnes brachu veci menit, zkus pochopit nejdriv, proc tak vlastne fungujou...
* Jeden usmev prosim! ...a s porci nesetrete!
Ted jsem oprasil svoje zapisky, ktery jsem si posledne udelal, pac me asi obzvlaste dostali a jinak bych je zapomnel . Takze:
* Dan Barta (ci dvojnik?) spatren na motocyklu jako messenger
* Leslie Nielson (ci dvojnik?) spatren v monterkach jako nakladac cehosi (nabytku?)
- cas: odpoledne misto: zizkoff /i tak znamy lidi se tam zmuzou jen na takovyhle zamestnani? /
A nakonec jednu veselou historku: potkal jsem to odpoledne totiz i nakyho na prvni pohled ne-prilis sympatickyho cikana, kterej se me ale jenom zeptal, jak se dostane na hlavak a nechtel mi ani nic udelat!
* ...bojim se, ze z nasi budoucnosti zacinam mit strach...
* chci verit, ze vse zly je tu jen proto, abysme si uvedomili, jak je to ostatni krasny, protoze jen to ma skutecnou vahu!
* Nez zacnes brachu veci menit, zkus pochopit nejdriv, proc tak vlastne fungujou...
* Jeden usmev prosim! ...a s porci nesetrete!
presne... zeleznice to je moje! nie je nad to,ako ty vraviis pozorovat tuu kultuuru alebo
este lepsie je ked sa v pekny den pekne zhuliim a potom
sa vyberaam vlakom len tak-kam ma zavezie-vlastnim naki preukas-takze maam vlak
uuplne zadarmo takze je to niekedy faakt hustyy uulet-niekedy sa ani nenazdaam a som
100-150 km od mesta v ktorom byyvam...
kuusok vyssie som bol dost mimo:som jaksi nebol moc schopni piisat -to som sa akuraat
vraatil z jednoho takeeho vyyletiiku vlakom-som tak cca. 15km bol vyklonenyy z okna a
maaaval som vsetkyym ludom, autaam, detom, ktoree boli popri trati. Divnee ze skoro vsetci
mi odmaavali-co sa mi zdaa v tejto dobe dost divnee ale to asi tie vlaky-nesuu so sebou
takuu pozitiivnu energiu...
Roz o to zazitku je mnoho a mnoho ale pamet je mocna carodejka ,proto sem napisu nejaky zazitek v pripade ze si ne neci nahodne vzpomenu. Napriklad sem jednou (2 roky zpatky) zhulil tri pytle herrera a pytel superskunku za vecer ucinek byl abslutni neschopnost mluvy a komunikace , bezmocna vytuhlost a lehke haluze v hlave ze nejsem clovek ale ze jsem soucasti nejakeho vesmirneho spolecenstvi a jeste mi pripadalo ze jsem nekde v kosmicky rakete , protoze dvere kde jsem byl byli potazeny nejakym alobalem nebo nejakym podobnym sracem...peace...
mno zdravicko...
sou to tri dny zpatky ... byl sem s kamosema na konzerte...konzert vybornej, kupodivu sem byl strizlivej (nekdy zjistuju ze na konzert je to lepsi clovek ten zazitek nezapomene.) takze po konzerte to zacalo kytarista jedne vyborne hrajici skupiny dome nalil tuplovanyho panaka ferneta a predtim sem este hasil zizen asi 3mi pifkama .... pak nas (prozmenu) s kamosem pozval na brko basak odpalil brko a nekam odbeh ...zkratka nevim co to bylo za modylek ale typnul bych to na hasik..."Kalifornsky zlato" /teda jesi to nekdo znate/ no prisel a z brcka zbyvala asi ctvrtka ... pote sme jeste chvili kecali o zivote a pak sme to zatahli za holkama co sme tam snima byli ... az doted to byl vybornej stavek ... pak sme se rozhodli ze pomalu pujdem na autobus... bus nam ujel takze sme cekali asi pul hodiny na druhej. Pri cekani sem stal zady k naky louce-furt sem slysel hlasy jak si povidaj naky dva lidi ..."hele Adam to je legracni jmeno"...atd no proste takovy prudici kecy ... tak sem se ohlid a videl sem tam naprosto zretelne dva asi dvacetilety typky jak se mi tam chcechtaj do xichtu... tak se otocim a delam jako ze nic ftu chvili mi to bylo uplne jedno .... no ale asi za pul minuty se otocim pac mi to zacalo poradne vrtat hlavou...hlasy ustali a ty dva týpci najednou predemnou zmizeli no proste haluz ...:-) pak nasledovala nejbrutalnejsi cesta domu trvala asi dve hodiny pac to bylo pres celou Prahu. musel sem vystoupit asi v polovine cesty pac se to uz fakt nedalo... rozloucil sem se s kamosem(kama) a asi na deset minut sem si musel sednout a uvedomi si ze uz se semnou nic nepohybuje no a pak nadesel cas na muj ritual... a to ze sem sel asi 8,5 Km totalne na sracky nocni/ranni Prahou domu no domu sem prisel asi v 4:15 a zaleh sem... nehorazne me nasralo to ze sem se z nezname priciny vzbudil v 7:15 a uz sem nemoh usnout ... a jeste vic to ze sem celej pristi den prosedel nad ucenim (taky nechapu jak sem to moh vydrzet no koukam ze sem se nak rozepsal ...heh... majte se fahjn ... jo a bacha na Kalifornsky zlato (nebo co to bylo zac je to MASO (nebo chcete-li MASAKR
Kamarad jednou slavil narozky, tak jsme uvarili mliko asi v 9 vecer. Vypili jsme ho ale nic zvlastniho jsme necitili. Cely vecer jsme jenom chlastali a nekdy okolo jedny jsme si dali posledni brko ktery jsme meli. Nikdo od toho nic moc necekal. Vsichni jsme uz byli v takovy nalade (cca deset kousku) ze nas nenapadlo nic lepsiho nez jet na kole k rybniku (po ceste jsme hodili nespocetne drsek), kde jsme ho podpalili. Pak najednou takova strasna rana. Musel jsem od kamosu zmizet- ten tlak se nedal vydrzet. Jeste stesti ze jsem v tom pressu nebyl a sam a jedna kamoska ;-) to citila stejne. Odjeli jsme na kolech nekam do lesa a objevili nejake molo, kde jsme se rozvalili a proste 3 hodiny jsme se tam valeli na sobe v krecich smichu a mleli uplne blbosti o tom jak jsme sikanovali v paty tride cecaky protoze byli V.C a my V.B. No proste jsme byli moc. Kdyz jsme se vraceli meli jsme strasnou stihu co se s nima stalo za tu dobu a ze po nas museji patrat, zatimco oni usli zdravym spankem opilce... :-)
Letos sem si prvne pestoval svoje. No a docela se mi to povedlo. Jednou sme s kamosema jeli hlit do nejakyho lesa, ubalili sme 1 speka a ve ctyrech ho sjeli. Kdyz sme hulili,tak kazdej rikal slabota, nejaky seno. A ze ublalime dalsi. Sedli sme do auta - a v tom to zacalo, fakt sem videl jak kamosovi vylezlo z kapsi cerny kure s pulkou skorapry na hlave a behalo po aute. A potom sme jeli zpatky do mesta, jeli sme hrozne dlouho, nakonec sem vystoupil a hadejte - byly sme porad v tom lese, nikam sme se nehnuli, tri hodiny sme byly totalne na srac Ladena
to mrvosik: asi jo stema holkama..na tom neco bude...
ted muj nejbrutalnejsi zazitek..stal se asi pred tydnem..vyrazili jsme s klukama na diskarnu(oslava narozenin) a tak jsme si to nejdriv pekne naplanovali , ze zachlastame a pak dame jointa..jen tak do pohody..jenze cestou na disco jsme se zastavili jeste v jedne hospudce..no a radne jsme se opojily alkoholem...a vyrazili na disco...pred vchodem jsme potkali asi¨este tri kamose a sli zahulit...dali jsme 5 jointu NAJEDNOU husteho skunku...!!! v 9 lidech no a masakr...nejdriv sme sli na diskarnu.., na kterou nas nechteli pustit prej vypadame nejak nevhodne... tri kamici byli docela na pohodu a sli dovnitr jenze nase zakladni parta na tom byla trochu jinak.. ja osobne sem mel haluze jak svina..slysel sem ruzne zvuky..jako melodie od mobilu....kamici na tom nebyli o moc lépe,ovšem Béda muj kamos, ktery moc nehuli to trochu nezvlad..
lezeli jsme na louce a najednou..beda ma schyzu jak hovado...beha tam a hned zase omdli...haluzejak svina no proste hukot:....povida si ze svYm vlastnim stinem...no zkratka to byl muj nejbrutus zazitek asi po 2 hodinach sme vesli do klubu..cely hotovy!!!.. .