Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jipi: no to ti neporadím, já jsem tam jel vlakem, nezapomeň, že Švýcarsko není součástí EU, takže kontroly na hranicích, ale nijak zvlášť bych se toho nebál
Zdar lidi
v květnu jedem do Amsterdamu vlakem.Přímej spoj Praha-Amsterdam.Zpět si samo chceme něco přivézt.Máte někdo s tímhle vlakem zkušenosti??Jak to probíhá teď když jsme v šengenu??dá se to schovat třeba někde v tom vlaku??
dik za rady
pred dvouma dnema sme jeli se školou na autosalon do lipska..docela sem se bal ze by to u me na hranicich mohli najit..ale nakonec sem si ani nevšim ze sme projeli hranice a uz sme byli v nemecku takze to bylo všechno v pohode
lysina: my jezdíme se školou taky mrtě do zahraničí, ale ani jednou se mi nestalo, že by nějak autobus plnej děcek prohledávali, to se může stát jenom na tom zkorumpovanym balkáně
Myslíte že se dá propašovat a vzít sebou o prázdninách nějaký hulení do anglie.. Letíme letadlem já a kámoš... do Londýna a pak jeste do Birminghamu nebo tam nekam... zajimalo by me jak by to slo nejlepe propasovat a jestli vubec, letel uz z vas nekdo v posledni dobe do anglie, delaji nejake extra kontroly z kterych poznaji drogy? Díky za rady
Byl jsem minulej rok v létě. Kontrolujou osobní zavazadla rentgenem a nesmíš mít nápoje, ani nic tekutýho. Nejlepší bude, když to budeš mít přímo u sebe a dost zabalený, aby to z tebe necejtili. Kufry nevim, ty jdou zvlášť, a možná, že je prohlížej. Taky kámoš řikal, že si s sebou můžeš vzít laptopa. Tam by se taky něco vešlo..
No, ja som teraz v lete niesol 0.3 gramu (!!!) cez nemecke hranice, a typek hned jak ma zbadal ze vystupte z auta.. presacoval ma, nechal ma komplet vyhadzat vsetky veci z kapsy, dva sedemdesiat litrove batohy, kontroloval palubnu dosku, penazenku, doklady.. nakoniec to nasiel tak som tam musel podpisat asi 20 tlaciv, ale nic z toho nastastie nebolo, len mi domov prisiel po prazdninach dopis ze som sa previnil voci nejakemu paragrafu. Zrejme ked niekto uvidel to mnozstvo sa zasmial a hodil to do smetiaka, ale ten straznik to bola cista policajna guma ..sa ma pytal take veci ze ci to nemam na predaj a podobne.. som sa mu snazil vysvetlit ze to mnozstvo je aj pre jedneho malo, ze to ma hodnotu tak 3 eura maximalne, ale on len "das ist illegal!"..
Jo a 15minut po tom sme sedeli na jednej pumpe, zrazu pri nas (bol som s holkou na stope) zaparkovalo cierne auto, vystupili dvaja fuzati typci, vytiahli odznaky, majak na strechu a hned ze ci mame nejake drogy.. tak som mu ukazal papier co som dostal na hraniciach a dali nam uz pokoj.. ja neviem ci je to tam bezne, alebo mam naozaj na cele napisane ze hulim , ale kazdopadne som teraz vdacny za shengen.. nazad som vtedy viezol zo spanielska 15g hashu a nebolo mi veru vsetko jedno..
V létě 07 jsem jel do Španělska autem jen s bráchou. Tmavý okna a vevnitř dva zrostlí plešatí týpci,tákže na německých hranicích ven z auta a prohlídka. Asi 3 pytlíky jsem měl hozený jen tak v botách v kufru auta,paní nebo slečna policistka samozřejmě zavelala otevřít kufr. Ptala se kam a co jedem,bylo ji divný že jedem na léto pryč a nic nevezem,ale pustila nás.ve spainu jsem trávu vyměnil za haš a bylo . No a cestou zpět jsem si vezl menší kostku haše a nikde nás nestavěli ...
"Svět jde do pýče, to je jasné, chce to změnu, to je jasné. Dáme brko? Jasné. " Mishelou
"Až se svět ohlédne za 20. stoletím, bude plakat. Ne proto, že bylo zaplaveno krutostí, ale proto, že dobří lidé mlčeli. "Martin Luther King
"Brko na beka je požitkářský přežitek, který je třeba vymítit!" Mishelou
"We will survive, everyone else will suffer." Putin
Původní příspěvek od Harapasch Zdravim.Rad by som si poslal nieco z Anglicka domov postou.myslite ze je to dobry napad?
Nevím jestli to spíš nepatří do Urban stories, ale i tak. Kámoši jedný mařky co dělá v jedný hospodě u nás, byli v Holandsku a jen tak z prdele ji poslali nějaký géco normálně v obálce, policemani na to přišli a začali do ní valit kdesi cosi, ale ona prostě řekla, že neví proč jí to kdo posílal, že si někdo asi dělal srandu a tečka, žádnej problém z toho myslim neměla. Někde jsem slyšel, že jde udělat z haše placičku a dát ji pod známku. jak myslíš no.
Kamos si dal poslat daco do zahranicia a prislo mu to.Boli to 4 gecka.NOrmalne to zabalil do folie dal na foliu vela korenia,zabalil dal do obalky a aj tam dal korenie a doslo to.
zaciti pes aj rozpustene THC ? ...alkohol je organicke rozpustadlo .. teda keby som ten pytel narval to termosky zalial to vodkou aj celu termosku z vonka a tak omyl alkoholom zaciti to ten pes ?
add2: jeden policajt raz vravel ze Slovensko nema psy cvicene na hladanie EXTAZI ...je to pravda ? ak ano tak ich nemaju ani Cesi ?
zdravim vsechny growery ted sem momentalne v egypte v ruce mam 2g hasise a nevim jak se dostat pres kontrolu pls poradte.... kamos mi rikal at to dam do mejda?nekdo mi rikal do alobalu me by zajimalo kdys to dam do alobalu jestli ten rendgen uvidi jenom prazdnz misto nebo cernej flek nevim poradte pls uy mam na to jenom 6 dnu piste richle dik moc za odpovedi.....