Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravicko mam tu neake fotky konecne som sa dostal k fotaku )
1- rivea corymbosa + HBW ked dosli z rastlinky.sk
2- Rc + HWB Dnes
3-Detail na listik HBW
4-Tiez detail ale nechapem je to uplne iny list co ty na to POLUX ?
5-Mucenky este nespametane od dorucenia
Cau cau, moc se mi to tedka nechce popisovat, ale dam Ti dobrej odkaz, rid se tam vsema radama co tam jsou, jen co bych vytkl, zalejvej ho CO NEJVIC!!!
Tady je http://www.volny.cz/tabaky/pestovani.html
Moc krase rostlinky, BAWY... chci se zeptat, mas je tam jak sou? Tzn u vokna... je to okno na sever, nebo kam? Nevypada to totiz, ze tam moc sviti svetlo.... A jak dlouho je vubec mas? DIkes moc
to bawy
nadherne mas tie rastliny, zasluzia si K+
fakt super!
moja RIVEA CORYMBOSA utrpela mensie sucho, lebo som ju ZABUDOL poliat!!! to sa mi este nestalo aby som zabudol na moje rajske rastliny
HBW mi zhodila jediny list ktory mala, tak som ju dal do provizorneho sklennika, a dufam ze to male kolienko co rasi aj vyrastie...dufam velmi.
celkovo mojim rastlinam zima neprospieva (nemam dostatocne presvetlene miesto) ale SALVII DIVINORUM to nijak nevadi.. natahuje sa ale to je asi vsetko... uvidi sa na jar...
BANISTERIOPSIS a PSYCHOTRIA idem si po vaaaas
sorry sorry ,,,neako som to prehliadol to okno je hmm smerom na juh-juhozapad teda svieti im tam v podstate cely den mam ich asi hmm 3-4 mesiace ) a mam ich tam na okne a zjavne sa im tam welmi paci ) a podla mojho nazoru to nieje az tak rizikove, ked ich das niekde kde bude wela svetla -.
Jasne - diky moc. A este, jakou teplotu ma asi ten pokoj, ve kterem je mas? Mas je nad topenim? Jo a povedel bysi mi, v jakym je mas substrate, a jak zalivas? Diky
noo nemam to nad radiatorom...trochu wedla...mam tam asi okolo 23-24 stupnow ..to je len odhad teplomer zatim nemam ... substrat klasicky na pokojove kytky trochu piesku a perlitu a zalievam kedy si poprosia
to Kapka1:
podla mna ti tie rasliny (HBW a R.C.) v poho preziju zimu, len otazka je ci ti to poslu v takejto zime
to bawy: hmm..mat tak okno na juh tak aj ja som frajer ale niee... mna len mrzi ze nemozem mojim rastlinam poskytnut tolik lasky
ale uz je na ceste sklennik....yes, yes..
to bawy: to mam radost dufam ze sa jej uz bude darit.
to Kapka: Ja si budem musiet na ayahuasku asi tiez pockat do jari, lebo vraj uz je po sezone, a v tejto kose sa nic neposiela Ale radsej budem cakat, ako by mi to malo po ceste zmrznut.
Jasny... takze si to tedka posilat nebudu. radsi fakt pockam. To Polux: Budes si kupovat banisteru caapi, nebo jak se to pise? Tak to ti drzim palce... pry je narocna. zavidim vam... mate skleniky nebo alespon zahradu, desto ja mam byt jenom s balkonem
Ach jo... Tak sem dal salvejku do nasledujiciho substratu:
50% pisek
10% perlit
10% Vermikompost
20% cernozem
10% SUbstrat pro pokojove rostliny
zalil jsem a dene asi tak 5krat sestkrat rosim... Necernaji ji listy, ale nejak podivne se ji zacinaji kroutit a delat spicku. Mam ztoho spatnej pocit, doufam ze je to jenom sok z presazeni, svetla ma dost, sviti tam od vychodu do zapadu, takze svetlem to asi neni, ikdyz muze byt den kratky... Myslite, ze je to jenom sokem? A neni 50% pisku a 10% perlitu hodne? Je tam jenom 40% hliny... Ale kamil to ma nejak podobne, a roste mu jako nikomu. ach jo
to Kapka 1 :
ja pestujem SALVIU DIVINORUM v obycajnom pestitelskokom substrate s trochou pisku...pomer cca 90/10.. a nemam ziadny problem, skor napak, ked ku mne niekdo pride nestaci sa divit ako mi to tak mohlo narast
ale pocul som uz aj o tvojom pripade, ze tam bola vacsina piesku a tiez v pohode (nemam osobnu skusenost) ale podla mna si mohol dat viac hliny...moj nazor je ZBYTOCNE VELA PIESKU. ajked nehovorim ze je to zle...
Jasny - poucil sem se, a priste to dam do normalniho substratu s trochopu pisku a perlitu. Dyk moje 1 salvejka rosta v obycejnem zaradnickem substrate s trochou pisku a rostla tak, ze jsem este zadnou jinou kytku tak rychle rust nevidel. A este ste Te chci zeptat: Mas ji neustale v nejakym sklenicku, nebo jenom normalne treba v pokoji a nekolikrat denne ji rosis? Dikes