Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
nemate niekto recept zamerany proti divim prasatam??? este ani skoro nezacala sezona a uz mi zjedli 5 kvietkov"..
jedno policko mam cele omotane ostnatym drôtom ...dufam ze sa tam nedostanu..
A čo tam natiahnut dokola drát taký elektrický ako je na dobytok čo sa pasie na lúke, zdroj by mohol byť z elektronickej mucholapky, to dáva dobré šupy osobne som to skúšal, teda tú mucholapku-docela jed! Je to na baterky AAA 2 ks takže podla mna toto by mohlo fungovat, niž rozumnejšie ma nenapadá....
Takže to šťani okolo rastlín je velmi dobra vec pretože zvieratá to cítia ale dávajte pozor aby to bol moč mužský pretože ženský moč neobsahuje to čo tam akurat treba takže len muži
my sme tedka byly s kamosem sazet je to tam fakt dzungle a moc se nam ten flek libi ale pruser je ze sme tam narazily na maly zmije ani jeden sme nemely naky holinky nic takoviho takze sme hodne rychle zdrhaly tak nevime tedka co s tim delat jeden rizek sme tam uuz flakly
tak minuli rok som dal na pole jeden sacok (klasika velkost ako A5) ..par krat prederaveny aby to pachlo aj inde kao v sacku xD a pohoda ziadna zver ... tohto roku mam policko asi 100m od krmelca tak uvidim ci to bude stacit
Původní příspěvek od _Dr.Skunk_ my sme tedka byly s kamosem sazet je to tam fakt dzungle a moc se nam ten flek libi ale pruser je ze sme tam narazily na maly zmije ani jeden sme nemely naky holinky nic takoviho takze sme hodne rychle zdrhaly tak nevime tedka co s tim delat jeden rizek sme tam uuz flakly
tak když tam nepolezete v noci,tak by se ni stát nemělo..zas tam máte dobrý hlídače žejo..no možná hadi v noci spěj nevim..ale jako že byste na ně mohli šlapnout..
no prvni kralici mozna to mohla bejt i srnka uz uderily musely sme tvrde zakrocit... viz poteseni 09 p2 jeste to chce trosku dotunit...na chcanky a hovna se spolihat moc neda
Bazanty....... ? .....
ked hrabuu..... suu zvedave a hrabu do pody kde je kyticka ,vyschli mi korene aj s nimi ....
Oni poznaju svoje teritorium a kazdy novy pach je pre nich zaujimavy a rozrypali mi zatim dve sadenicky ktorych sa sice nedotkli ale
vyhrabali ich s tou hlinou vedla jamy ... aj tak tam sice nic najst nemohli, ze by im to vonalo ? ako ich v tom "zaujimani sa " obmedzit ?......alebo...?
ty kokos, tak bažanty... ja som riešil, že čo mi rozhrabalo fleky. mal som ich také pokopkané. a včera som došiel a úplne rozjebaná kvetinka po okolí. a furt tam bažanty krákajú ...
vtakom nevadi asi nic ..... keby bolo zrno v hovne,aj to by vyzobli ....
vlasy myslim niesu nejakou prekazkou pre bazanta v hladani "cervov" vo vonavuckej pode ktoru tam donesieme ......
bazanty niesu cicavce ..... ako na ne ? strasiaka stavat nebudem ,
stanovat pri policku nikdy ....
vie niekto nieco co by zabralo na tie bazanty naozaj ? ....