Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od jkb Jako přímo na to nesvítí. Jak říkám jsem ve třetím patře a lampa ja tak 3 m pod balkónem a 7 m od balkónu.
Jinak díky za odpověď
Mám to stejne,jestli to nejakej vliv má tak nepostřehnutelnej,kytky začínají jít do kvetu stejne jako ty venku.
Původní příspěvek od jkb Kupoval jsem 3 řízky od zdejšího člena a je to apollo 11, myslím
Tak to ja mám Apolla 13 a řek bych že už jdou pomalu do puberty, tak snad ty tvý taky začnou co nevidět.
Měl jsem jednou noname kousek od lampy, taky to na něj svítilo a dozrál normálně.
Do začátku září to ještě jde, pak už je akutní problém když to nekvete. Mně zatím nekvete ani jedna kytka, ale už mam trochu nervy. Uvidíš, kdyžtak budeš muset zkusit to zatmívání...
Já mám letos venku nycd a bílého nosorožce a taktéž nekvete ani jedna znich už sem ztoho taky celkem nervozní hlavně že už to počasí nějak extra pěkné nebude tak mám strach aby to nezačlo plesnivět. Včera sem si koupil od cany PK13/14 a dneska se je pokusim trošku nakopnout větši davkou fosforu tak uvidim jestli jim to pomuže
Ja jedu venku White Widow a ze vsechn modelu jedina nekvete - taky jsem z toho trosku rozhozenej ale snad nesklidim jenom listy ... je to poprvy co jedu indoor semena venku - vony asi maji jeste dlouho svetlo ze se neprepinaj...zkusil jsem jim nalit plagron alga bloom jestli jim to jakoze nepripomenu, aby kvetly ale dlabou na to - rostou si vesele dal a to uz maji hodne pres 3 metry ...
Já pěstuju KC 36 outdoor ve foliovniku - http://www.everyonedoesit.com/onlin...iProductID=1245 . No a taky nic. Vlastně, koncem srpna začly kvést 3 nejméně vyvinuté uprostřed, ale to moc nepočítám. Je to divný, v minulejch letech jsem pěstoval NONAME a to začlo kvést vždy ke konci srpna.
taky uz zacinam bejt neklidnej na balkone mam WW ,WRI, SS a ani jedna este nezacla kvest proste si vesele rostou dal... zkusil sem jim minulej tejden dat alga Bloom zatim zadna zmena ... venku to samy .... ale tak co JH mi minulej rok na balkone zacal taky kvest az nekdy v pulce zari skliizel sem ho nako 10 listopadu 10 dni zhruba snezilo a jakej to byl zabijak nezbyva nez doufat
je to z rezu sou delany z orig jemen presne nevim jaka to byla seed banka ale sou to F1...kazdopadne sou to letos nejvetsi kytky co sem kdy na balkone mel uz ted sou vysoky zhruba co sou snury na veseni pradla to sem nikdy nemel a pouzivam stejny kvetniky hlinu a hnojky uz 3 roky ( a porad rostou) ... uz sem je dlouho nefotil o vikendu dam fotoz at vidite ten muj prales domaci je to celkem hruza
vono v nejaky prispevku buhvikde na groweru nekdo psal ze perioda 12/12 je az nekdy kolem 20tyho zari ...a indoor modely si proste davaji na cas ...jinak u me v WW stejna situace - nejvetsi a nejkosatejsi kytky co jsem kdy mel...enem nekvetou
Původní příspěvek od irdzi vono v nejaky prispevku buhvikde na groweru nekdo psal ze perioda 12/12 je az nekdy kolem 20tyho zari ...a indoor modely si proste davaji na cas ...jinak u me v WW stejna situace - nejvetsi a nejkosatejsi kytky co jsem kdy mel...enem nekvetou
Myslím že dvacátýho třetího, jukni do kalendáře kdy přesně je den rovnodennosti a ty indoory maj radši tech 12/12.
Pokud to máš někde na balkóně v květníku a není to nějakej ultra keř tak to můžes zatemňovat do tý doby než bude rovnodennost.