Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím mám problém s listy.Tento problém řeším už 3 roky, a vůbec si nevím rady, proto jsem se obrátil na toto fórum.Žloutnou mi listy a oběvujou se na nich hnědé tečky, a následně celý list uschne a upadne.Hnojím lignohumátem 1x za 14 dní, a upravuji PH přípravky AH of Holland (grow,bloom).PH mám v normě a zalévám vodou z hydrantu taky s upraveným PH.Substrát mám zahradnický s aktivním humusem a míchám ho s kokosovým napůl.Květináč mám kulatý 20cm široký a 18cm vysoký.Zalévám vždy když je květináč lehký a vidím že je substrát suchý na povrchu.Květiny jsou ve fázi růstu a začala tvořit pestíky "(nechápu)" a některé jsou červené až hnědé.Rostliny začali tvořit pestíky před cca 2 měsíci.Semínka jsem zasadil na začátku dubna a jsou regulární z vlastní sklizně.Květináče mám na zemi a myslím že mi na ně kočky močí,protože to rychle začalo žloutnout od spodu nahoru.Dále přikládám obrázky:
zdarec lidi,bych se po pár dnech odmlky vrátil k balkonovkám.....Tři kytí sklizený,jedna fakt fialka jak svina a jedna ještě roste.no a má problémy,newíte co s tím,proč je jaká je?posílám fota........díkec
zdravim growers
pestuju autoflower deimose 75. den z toho kvete +- 45 dni v kvetniku na terase, tzn. ze pokud prsi jde kytka okamzite pod strechu - primi dest na ni za celou dobu kvetu nesel.
co je muj problem?
pred par dny jsem zaznamenal na par listech bile fleky - jakoby na ne neco ukaplo, ale nevenoval jsem tomu pozornost.
dnes jsem si kytku prohlizel a objevil techto bilych stop povice, ale co hur uz bylo timto bilym povlakem napadeno par palic, ale nastesti ne vrcholovek od vetvi, ale spise tech nezralejsich z prostred kytky.
napadene palice a flekate listy jsem odstranil - staci to nebo se plisen opet ukaze?
tu jsem se docetl, ze by se mohlo jednat o neprave padle a ze je s nimi tezka prace, navic kdyz ma kytka je uz 10 dni na flushingu, ale jeste tak tyden by chtela dozrat.
co navrhujete za nejlepsi postup? predcasne se mi sklizet nechce pac pocasi ma byt pekne.. a taky z ceho to vznika kedze je ma kytka fakt co nejvic na slunci a hlavne ne na desti.
dekuji vsem za precteni a taky za nejaky nazory co je nejlepsi pro uspesnou a chutnou sklizen
nemám foto, ale podle toho, co říkáš, tak to podle těch skvrnek, co vypadají, jako zaschlá kapka tipoval na padlí
z čeho to vzniká - prostě ve vzduchu jsou spory a je vlhko, takže ideální podmínky
výhoda je, že padlí není pro palice až zase tak agresivní, jako běžné plísně
asi bych poradil postřik Polyversum, protože na Discus je už asi pozdě
Zdravim mám hned několik problémů.. nebo to může být jeden :/ posílám foto.... vše to začlo po boji se sviluškama :/ a použití spider mite control a biooil.
Původní příspěvek od kvadru zdravim growers
pestuju autoflower deimose 75. den z toho kvete +- 45 dni v kvetniku na terase, tzn. ze pokud prsi jde kytka okamzite pod strechu - primi dest na ni za celou dobu kvetu nesel.
co je muj problem?
pred par dny jsem zaznamenal na par listech bile fleky - jakoby na ne neco ukaplo, ale nevenoval jsem tomu pozornost.
dnes jsem si kytku prohlizel a objevil techto bilych stop povice, ale co hur uz bylo timto bilym povlakem napadeno par palic, ale nastesti ne vrcholovek od vetvi, ale spise tech nezralejsich z prostred kytky.
napadene palice a flekate listy jsem odstranil - staci to nebo se plisen opet ukaze?
tu jsem se docetl, ze by se mohlo jednat o neprave padle a ze je s nimi tezka prace, navic kdyz ma kytka je uz 10 dni na flushingu, ale jeste tak tyden by chtela dozrat.
co navrhujete za nejlepsi postup? predcasne se mi sklizet nechce pac pocasi ma byt pekne.. a taky z ceho to vznika kedze je ma kytka fakt co nejvic na slunci a hlavne ne na desti.
dekuji vsem za precteni a taky za nejaky nazory co je nejlepsi pro uspesnou a chutnou sklizen
...ahoj, jestlize se jedna o padli a mas tyden do sklizne tak zkus pouzit BioBlatt... sice se pouziva spis jako prevence, ale snad si to s tim nejak poradi...je to bio a nema zadnou ochrannou lhutu, takze kdyz kytky pred sklizni poradne vysprchujes vodou nemelo by to mit zadny vliv na chut...
Původní příspěvek od free.89 Zdravim mám hned několik problémů.. nebo to může být jeden :/ posílám foto.... vše to začlo po boji se sviluškama :/ a použití spider mite control a biooil.
Něco vypadá jako přehnojení (listy s hnědýma koncema) a něco jako pH problém (zkrabacené). Zkus si aspoň změřit pH na výstupu - co proteče květináčem.
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk