Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
čau tak na 51den květu nic moc nevim co tě napadlo 6den na květu to přesazovat takoví věci se dělaj v rústoví fázi a né na květu .a další věc podle mě tam leješ hnojek jak kdyby si to jel v kokosu a ne v hlíně koukni cos tam všechno nasypal to se pak nebude dát kouřit a z hlíny to jen tak nevypláchneš .bejt tebou tak se na hnoje už pomalu vykašlu a leju tam jen vodu .Příště si to tady pořádně prohledej grower a něco si přečti a nenech si radit od chytrákú co maj odjetý jedno kolo
Zejtra budeme zalejvat naposled hnojkama a to: bio bizz bloom a plagron green sensation (5+1ml/l) to budou posledni hnojky,pak voda 1x a flush od plant magic,zbytek jen voda. K tomu pestu? Ja jsem vice nez spokojen kosa bude asi na dni 80. Jak si reknou
Pokustone nechapu mas to fakt na CANNABIS CUP 2o13!!!Zacinam te podezrivat,ze to neni tvuj 1 GROW.a ted me klidne vemte KARMU,stejne zadnou nemam...TT...
No a tet nejake info: Takze holky maji dnes 63.den kvetu a trochu jsem si s nima pohral a podeprel - pripevnil k bambusovejm stonkum(foto dodam).
Od zacatku rostou na hnojkach plagron terra (grow,bloom,green sen. a sugar royal) a myslim ze jim to jen prospelo,dvakrat dostali postrik od plant magic evolution,tot vse!
Dnes jsem pro zmenu dal holkam bio bizz (bloom a top max 5/4ml/1l zalevky) Mame flush od plant magic (bio) a tak jsem holkam nandal bio bizz,jednou uz bio bizz bloom v pomeru 2.5ml/1l mely a zda se ze jim to chutna,tak dostaly jeste jednou a asi naposled,ten top max maji poprve.
No uz se nam to dostava pomalu ke dni ,,D" a jak jsem je dnes tahal ven tak jsem sam cumel ! Jsou proste nadherne
Pristi vykend zacneme flushovat,tento tyden ale uz jen o vode.
Diky vsem co sledujou
Na fotu je vydet ta prvni zlomena,je v leve casti zadni steny,ma krasne palky a tvrde jak beton je tam krasne vydet ten zlom !
Kraska uprostred v zadu je taky po zlomeni a v pravem zadnim rohu je ta co vypada jak z reklamy na The Ultimate,ma obrovskej central !! Tady na tom fotu to neni tak vydet ale je to ten nej ze vsech (viz foto z predes. clanku)
Zbyle kytky na prave strane fota jsou pouze ohnute a svazane